FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 30 maj 2018, 17:00

Aerials je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la: Beduin brate. Ja spahu volim drug mi je al koliko je to sad pametno na 100.njeg postavit???
Bolja opcija možda nego neko navikan ko veze nema s ovom ligom.
Cuj ja vise i Spahi vjerujem negoli permanentnom.Zna se moje misljenje o doticnom gospodinu.
Ali za stotku mogli su se i malo bolhe pripremit.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 30 maj 2018, 17:09

Gdje je onaj tuzlak
Gledaj sta na grbavici rade vezano za shop.
Ljudi znaju sta treba nema tu ne treba nam gubici nece raja.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2018, 17:14

Sariel1987 je napisao/la:Gdje je onaj tuzlak
Kod njih hoce raja, pola Bosne u Sarajevo dolazi i navija za njih. Nama je ono u UG optimalno, a i to zao ljudima dati pare.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 30 maj 2018, 17:19

tuzlak1987 je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Gdje je onaj tuzlak
Kod njih hoce raja, pola Bosne u Sarajevo dolazi i navija za njih. Nama je ono u UG optimalno, a i to zao ljudima dati pare.
Ima li kakav racun u tom UG ....
Kako ne kontas nista ko konju samar kada stavis samo pravo gleda...
Pa sto hiljada turista iz svijeta i evrope prodje Tuzlom godisnje plus domaci. ....kada marku ne bi zaradili...jesi ogranicen u pm.....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 maj 2018, 17:21

Brcanskamalta je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Nema mi to logike solinas nikako.
Ovolike svadje sukovi i lafo dogovor. Nema od te ljubavi nista.Jos kad udju zakuhace se jos vise.
njih dvojica kuhaju opasno, nedavno mu je Azmir pokupio poprilican broj radnika i zaposlio u svoju firmu. pusti price o kafama i pluskvamperfektu.
Ljudi od Senada bjeze sami i bez Azmira.
Plate ocaj rade po 12-13 sati potpisu da su dobili topli obrok ali nemaju ga...Tom-Cat je odron radi samo ko nema gdje ...I par sezonaca...
slazem se losi uvjeti vladaju u firmi, ali eto velik broj radnika mu presao bas u Heezgradnju za vece pare naravno.
Sloboda Tuzla

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 30 maj 2018, 17:22

Japanski turisti žude za dresom FK Sloboda
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2018, 17:23

Kakav ba shop, u pola grada sve pogaseno. Jos shop na Tusnju, prodje dnevno 3 psa i 4 macke. A i onim sto idu na utakmice zao kartu platiti.
Nemamo potencijala, ne mozemo prodati ni ono sto imamo. A najlakse je reci necu da ovima dajem, ljudi izlaze u susret klubu volontiraju iz ljubavi. Ko nece ne mora.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 30 maj 2018, 17:34

Ma kakvom crnom Tusnju.....Nemoj me vuci za jezik da ti nabijem volontiranje i ku rac....

Nevjerovatno si ogranicen .Za tebe je to nuklearna fizika i stvarno nemam zivaca da ti objasnjavam po stoti put....
Grad ima u centru grada prostore koji truhnu dzaba....
Nece ljudi pa nece....Pa sto nece trazi uzrok a ne posljedice....
Ug je prazan koliko clanova imaju....Mora se znati red mora biti racun pecat potpis ovlastenog lica....u svemu...Ko stoji pred zakonom iza recenog napisanog ....u svemu....Sve oko Slobode je amaterski "volonterski"...neozbiljno...tome treba stati u kraj vratiti povjerenje ljudi...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

katarakta

Post Postao/la katarakta » 30 maj 2018, 17:36

Petrović je u Njemačkoj na redovnim pregledima. Dolazi za koji dan u Tuzlu. I on, a i klub su raspoloženi za nastavak saradnje.
Niko, niko, samo Sloboda

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 30 maj 2018, 17:54

Penaltiky je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Je l' Azmir morao tražiti neku dozvolu da u ime kluba ubaci "Tuzla" ili? Nisam upućena.
Nit' dolaze iz citya nit' koji đavo. Trebali su ostati Sloga.
Naravno da mu Grad mora dat dozvolu da službeno ubaci Tuzla u ime.
bombaš :salut:
fukare

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 maj 2018, 18:02

RollingPaper je napisao/la:Tuzlak je na vrhuncu forumske karijere, nikad nije bio agilniji i ofanzivniji, ako sad ne dobije funkciju nece nikad
Jesi vidio kako svaku moguću situaciju okrene na politiku i "Azmir je kriv" :D
Tuzlak polako, otjeraće Peju a tebe staviti za precjednika stranke naše!
Brcanskamalta je napisao/la: Ti si negdje derno glavom...
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 30 maj 2018, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 30 maj 2018, 18:03

fukaroni je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Je l' Azmir morao tražiti neku dozvolu da u ime kluba ubaci "Tuzla" ili? Nisam upućena.
Nit' dolaze iz citya nit' koji đavo. Trebali su ostati Sloga.
Naravno da mu Grad mora dat dozvolu da službeno ubaci Tuzla u ime.
bombaš :salut:
Za razliku od tvoje izmišljotine da Sarajevo Slobodi daje igrača koji nije pod ugovorom ja ZNAM da pravno lice ne može u nazivu imati Tuzla bez dozvole td Opštine sad Grd Tuzla.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 maj 2018, 18:07

Petrovića ostavit, kakav Spahić.
S Ćelom ostajemo u ligi taman i sve sa juniorima igrao čitavu sezonu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 30 maj 2018, 18:11

Bez teskih rijeci momci.
Fino se igrajte

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 30 maj 2018, 18:28

"Navijači" više pišu o tome koji je zidar prešao u drugu firmu umjesto o prelascima i dolascima igrača :rol:
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 30 maj 2018, 18:30

Beduin je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:Ako Petrović ne ostane, imamo plan B
U Rudarskoj 2, nakon bitke za licencu, očekuju nove izazove. Vremena za predah nema u Slobodi, ekspresno će stići dani prozivke i početka priprema, a na Tušnju u ovom trenutku dvocifrenom broju igrača istječu ugovori. Pitanje je i hoće li Slavko Petrović ostati na klupi „crveno – crnih“.

Kao dosadašnji šef struke prvi je na spisku uprave Tuzlaka za pregovore.

- Sa Slavkom ćemo sigurno obaviti razgovor - objašnjava nam Senad Mujkanović, predsjednik UO FK Sloboda, a na upit ima li neko u „rezervi“, kaže:

- Imamo i plan B. I plan B i plan C!

Prema Transfermarktu, trinaestorici fudbalera Slobode ovog ljeta istječu ugovori. Kako sada stvari stoje, s Amerom Osmanagićem će se razgovarati o daljnjoj saradnji, a poslije njega najvjerovatnije i sa Aleksandrom Ignjatovićem i Anelom Husićem. Interesiralo nas je hoće li se pregovarati i sa Aleksandrom Lazevskim, Ivorom Vajcerom (Witzer), Milošem Mijićem i Aldinom Hrvanovićem, na što prvi čovjek tuzlanskog premijerligaša kaže:

- Ne. Također, što se tiče Grahovca, on je na vagi, a kada je, primjera radi, u pitanju Mehmedagić, ako nam pokaže da je zdravstveno spreman, razgovarat ćemo. Brzo idemo na slaganje igračke križaljke, a možda nas očekuje i kompletna rekonstrukcija – govori predsjednik Slobode.

Čelnici s Tušnja prate i dešavanja na transfer sceni. Trenutno najvredniji eksponati tušanjskog izloga su Darko Todorović, Edis Smajić i Azir Muminović. A reprezentativac i omladinski članovi bh. selekcije, prema Mujkanoviću, trenutno na tržištu vrijede...

- Mislim da njih trojica zajedno vrijede između 800.000 i milion eura. Što se nas tiče, mi nismo pretjerano zainteresirani da ih prodamo olako. Mi u njima vidimo nosioce igre za sljedeće sezone. Ako bi za nekog došla korektna ponuda, svakako da bismo i o tome razgovarali. Sumnjam da bismo trojicu pustili. Tu su i ostali omladinci koji ulaze u seniore. Nama je cilj da za dvije godine imamo 80 posto domaćeg igračkog kadra i da neke bivše igrače vratimo na Tušanj. Također, stranci koji nam nisu prevaga nam ne trebaju.
izvor sport.avaz
Prije par dana Spahicu ponudjeno da vodi prvi tim, u slucaju da ode Celo, a vrlo moguce da ce otici cim njega imaju u planu (mozda kao najjeftinija varijanta, a on ima moju podrsku, zasluzio je ako Celo ode).
:clap: Bravo,piso zam to i prije cele da njemu daju sansu.Momak je perspektivan,ulaze u sebe,vjerovatno dolazi vrijeme mlade krvi u nasoj ligi.Imaju sigurno nove nacine vodjenja i pogleda na fudbal,modernije i savrsenije,jbg kako god zasluzio je,sama cinjenica da je kod svakog trenera zadnje tri godine ostao na klupi,znaci da vrijedi...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 30 maj 2018, 18:36

penaltiky za tvoju informaciju posto vidim da sve znas da te malo prosvjetlim elvedin heric ima ugovor sa sarajevom do 30 6 2020 izvor informacija transfermarkt
fukare

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 30 maj 2018, 18:49

wobly92 je napisao/la:Petrovića ostavit, kakav Spahić.
S Ćelom ostajemo u ligi taman i sve sa juniorima igrao čitavu sezonu.
Ma kakav trener iz Tuzle?? To bi samoubistvo iz zasjede bilo.
Cak se i Celo odomacio pa Music od prve minute igrao.
Stranac zakon.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 30 maj 2018, 18:52

MakabiTuzla je napisao/la:Bojim se da ce pasti mrtva glava u Tuzli. Onaj majmun @VolimTZ samo piše sta mnogi oko onog monstruma iz SH misle. Moramo mi nastaviti Slobodu podrzavati, nama niko nije prijatelj. Vidjeli smo orangutane iz Zenice kako su se poceki ponašati unazad nekoliko mjeseci. U se i svoje kljuse, to nam je jedino preostalo.
Budi cool ne nasjedaj na fore seoske.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 30 maj 2018, 19:17

Hitman22 je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la:Bojim se da ce pasti mrtva glava u Tuzli. Onaj majmun @VolimTZ samo piše sta mnogi oko onog monstruma iz SH misle. Moramo mi nastaviti Slobodu podrzavati, nama niko nije prijatelj. Vidjeli smo orangutane iz Zenice kako su se poceki ponašati unazad nekoliko mjeseci. U se i svoje kljuse, to nam je jedino preostalo.
Budi cool ne nasjedaj na fore seoske.
Ne brinem se ja za sebe, vec za praznoglave kriminalce i pubertetlije koji citaju ovakve pizdarije i onda krenu da se kurce. Ne treba uopšte ništa raspravljatti sa svima koji se trude da vrijedjaju Tuzlu i Slobodu. Svako svoje. Prvo da mi ocistimo nas pdf od stranih navijaca i preletaca, pa da se posvetimo prelaznom roku :)
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []