FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 27 jul 2015, 10:51

Danas akb.poceti sa tricom.

Slažem se sa Uscuplicem liga ce biti nikad teza.Svaki kiks moze biti koban.Ispada 6 ekipa tako da ce bukvalno sve ekipe da se bore za goli zivot, do kraja prvenstva.Prije smo imali slucaj da su ekipe na sredini tabele igrale samo reda radi, jer nisu mogle ni dole-ni gore.Tad se moglo štimati,sad ce situacija biti mnogo teza.Svaka ekipa koja se odlijepi 6-7 bodova kao Listica prosle sezone, bice je jako tesko stici.Sve ekipe ce igrati za goli zivot.

Zato nam je prijeko potrebna danasnja pobjeda.Imamo dobar raspored do 11 kola.Pokusati uzeti sto vise bodova,te na proljece samo odrzavati razliku, jer realno pored iskusne ekipe imamo, i kvalitet sigurno.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 27 jul 2015, 11:02

Jel' ko skonto zasigurno gdje smo danas? Na kojoj tribini?

SVI U TRAVNIK
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jul 2015, 11:04

DrustveniParazit je napisao/la:Jel' ko skonto zasigurno gdje smo danas? Na kojoj tribini?

SVI U TRAVNIK

Pa ne igramo na Camp Nou pobogu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 27 jul 2015, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 27 jul 2015, 11:05

DrustveniParazit je napisao/la:Jel' ko skonto zasigurno gdje smo danas? Na kojoj tribini?

SVI U TRAVNIK
Zapad, natkrivena tribina.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 jul 2015, 11:07

http://www.****.ba/mobile/novost/195911

Ko je favorit?

Ovo je portal **** ove ostale...
Sabrine mi moje!

hayden
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hayden » 27 jul 2015, 11:08

hilmo je napisao/la:
Nas su zvorničani u prošloj sezoni dobro namučili u obje utakmice, nadam se da danas neće.
Ne bi trebali. ;)
Pripreme Drine su trajale čitavih 7 dana.
Tu je novi trener, iskusan i kvalitetan, ali danas će u Travnik istrčati uglavnom oni koji neće igrati u startnoj postavi. Čekamo dva provjerena igrača, jednog mladog reprezentativca Kameruna i štopera i Drina će na nešto ličiti tek posle Zenice. Danas sve osim neke katastrofe je za nas odlično. Nadam se da sudije neće pokvarit utakmicu jer ste svakako favoriti veliki.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 27 jul 2015, 11:09

amypitar je napisao/la:

SVI U TRAVNIK

Pa ne igramo na Camp Nou pobogu.
Ozbiljno? :shock:

Fala @skoJaa
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 jul 2015, 11:22

Hoce li ovi nasi odigrati preko one stvari i danas?
Kv da hoce je 1.30

Mozda nas iznenade
Skeptican sam, ne zbog pobjede Sarajeva, vec jer ce igrati opet ko ckapi.. Bez borbe, a i podcjenit ce Drinu.

DEMANTUJTE ME zivi bilii nasi bordo igraci :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2015, 11:23

Zip je napisao/la:Hoce li ovi nasi odigrati preko one stvari i danas?
Kv da hoce je 1.30

Mozda nas iznenade
Skeptican sam, ne zbog pobjede Sarajeva, vec jer ce igrati opet ko ckapi.. Bez borbe, a i podcjenit ce Drinu.

Isti sam ... :D
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2015, 11:36

Hajde Sarajevoooo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 jul 2015, 11:52

Bordo pozdrav iz Travnika :bih:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 jul 2015, 12:24

Očekujem danas maximalan pristup, maximalnu koncentraciju od prvog do zadnjeg minuta, iskoristiti sto je vise moguce prilika, nikog ne potcjeniti. Samo ozbiljno i profesionalno. Realno je ocekivati pobjedu od dva ili vise golova ali ako se ne uozbilje nece biti lako.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jul 2015, 12:25

Zip je napisao/la:Hoce li ovi nasi odigrati preko one stvari i danas?
Kv da hoce je 1.30

Mozda nas iznenade

Meni je glupa pravo prica hoce li nasi igrati preko neke stvari. :hmmmmm: Ja radim u firmi i nekad mi se ne radi,išao bi preko one stvari,ali u svakoj firmi ima neki pravilnik.Pa za rad imaš neku stimulaciju,ali i suoprotnom da te udari po dzepu.Prema tome to ne pije to vode,i meni je ta prica glupa pravo.
Znaci naši igraci imaju plate i premije,ali i kazne za lošu igru, i tu bi trebao biti kraj ove price.

Sto se tice Lecha,tu je vec druga prica.Ko je ikad igrao fudbal ,zna kad si bolji,fiz jaci, tesko mozes stici igraca ,a kamoli nesto vise uraditi.Pa da smo igrali sa nekom ekipom 5 jos iz vrha tabele,garantujem da bi izgledalo kao da nasi igraci stoje,jer su ljudi dominantni u svim segmentima fud.igre.

Ne kazem da se ne moze desiti los dan ekipi. Pa desi se i Barsi,ali tad presudi kvalitet nekog pojedinca, koji uzme loptu rijesti utakmicu, i zavrsi stvar.Prema tome ocekujem pametnu igru u Travniku,imamo potrebno iskustvo iz prosle sezone,sigurno i kvalitet ,odigrati muski i donijeti tri boda na Kosevo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 jul 2015, 12:32

Svi vec odavno znamo da je u nasoj ligi najbitniji pristup. Ako prstupe maksimalno ozbiljno mislim d apobjeda nece doci u pitanje. Sami smo svjedoci koliko nekad losiji pristup zna skupo na dans kosta.
Mozes ti imati kvalitet ali ako je protiv tebe motivisana ekipa sa ozbiljnim pristupom, dzaba sve. E onda i mi moramo biti ozbiljni i motivisani protiv bilo koga da igramo, pa ako i ne budemo imali srece (nesreca i neozbiljnost se raspoznaje) niko im nece prigovoriti za neki kiks.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 jul 2015, 12:43

@AMY vjeruj da sam se oprzio 100 puta do sad, a vjerujem i mnogi od vas po pitanju pojedinih igraca. Pogotovo kad su u pitanju utakmice koje su na papiru vec DOBIJENE.
Sami igraci su krivci zbog cega, konkretno, ja tako razmisljam. MRZIM kad podcjene tim, u sportu sam bio 15 godina i zna sta to znaci.

Slazem se s tobom, al da se to i u FKS pocne primjenjivati, medjutim proslosezonska suspenzija mi je sve rekla, da su pojedini igraci zasticeni.

Meni ne moze u glavu da udje, kako neki igrac, STOJCEV, moze da igra 5 utakmica zaredom u prvih 11, iako je svih tih 5 bio najgori igrac, ubjedljivo?
Mi se jos moramo od mahale odvojiti, tj UPRAVA I KLUB, da postave za OZBILJNO pravilnik ponasanja i da ga koriste kako treba.
Ja sam oprezan, al optimista :)

Prije svega, ja sam uz FK SARAJEVO, ovi igraci ce proci kroz klub, neki ce ostaviti dubok trag, a neke cemo pamtiti po losem. Do igraca je sta zele? Da dobiju aplauz, il zvizduke.

Kardelj

Post Postao/la Kardelj » 27 jul 2015, 12:56

Jesu li korigovali plate igračima, ili da idalje gledamo guzeljanje po terenu ?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jul 2015, 12:59

Ne ja to malo drugacije gledam.

Pazi ti mozes imati ozbiljan pristup do mile volje,ali ako je ekipa kvalitetnija od tebe to ne pije vode.Voljni momenat i ozbiljan pristup donose samo prevagu ekipama, koje su po kvaliteti tu negdje,pa tad taj segment moze biti presudan.Ti sad odigraj sa Dinamom, kad su ljudi bolji mozes dati i 200% ,ali ces na kraju popušiti.
Ja mislim da je Sarajevo sad ima taj neophodni kvalitet,koji ce donijetu prevagu i kad ekipi bas ne ide.Imamo jako puno dobrih kvalitetnih pojedinica koji i kad ne ide ekipi, mogu jednim potezom rijestiti tekmu.Posebno sam optimistican u toj zadnjoj liniji koja je za naše uslove NATO.

Mislim da sa ovim igrackim kadrom sa ekipama kao što je Drina, i da zakaze pole ekipe pobjeda ne bi smijela doci u pitanje.

Sarajevo29
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo29 » 27 jul 2015, 13:03

Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 27 jul 2015, 13:04

Vrijeme je da se krene put travnika

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2015, 13:08

amypitar je napisao/la:Mislim da sa ovim igrackim kadrom sa ekipama kao što je Drina, i da zakaze pole ekipe pobjeda ne bi smijela doci u pitanje.
Pa dolazila je sa nešto slabijim, protiv još slabijeg protivnika... Niko ovdje ne priča o zalaganju u kontekstu utakmica protiv Lecha, nego utakmica protiv smeće ekipa u minuloj sezoni, gdje nismo toliko bili slabiji nego što smo sad.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.