Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Bandovic dobar danas
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
AUUUUU ZAMALO
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- ASD
- Kontakt:
Vukomanovic ne postoji na terenu.
Kako ne postoji, vrti se k'o ringispil, otrese po dva igraca svaki put 
Samo prvo poluvrijeme nije cesto dosao u kontakt s loptom
Samo prvo poluvrijeme nije cesto dosao u kontakt s loptom
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nas tim je bio bolji, posebno u drugom poluvremenu.
Prvo poluvrijeme Radnik nesta bolji, ali sve su to nadoknadili nasi u drugom. Steta sto nije nijedna sansa usla, a tako blizu bilo.
Prvo poluvrijeme Radnik nesta bolji, ali sve su to nadoknadili nasi u drugom. Steta sto nije nijedna sansa usla, a tako blizu bilo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Svaka cast nije ovo uopste kiks kad pogledamo radnika ove godine
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Dobro je , moglo je bolje ali dobro je. Ko se sjeca one moje analize ja sam upisao poraz protiv Radnika i da ce Vitez osvojiti bod. Dogodilo se obratno i sve nam ide kako treba. Ovaj bod i poraz Viteza u mnogo nam znaci u borbi za opstanak. Jos sutra da Mladost izgubi i bice fantasticno.
Sljedece kolo izravni okraj protiv ekipe sa kojom se borimo za opstanak Vitezom i tu moramo pobjediti. Treba samo bodove donositi sa gostovanja i po mojoj analizi opstajemo sto posto.
Bravo za danas. Ostao sam kuci da gledam Olimpic na tv-u i nisam htio zbog toga da odem na gradski stadion u Gorazdu da gledam poraz protiv Bosne.
Naprijed Vukoviiii
Sljedece kolo izravni okraj protiv ekipe sa kojom se borimo za opstanak Vitezom i tu moramo pobjediti. Treba samo bodove donositi sa gostovanja i po mojoj analizi opstajemo sto posto.
Bravo za danas. Ostao sam kuci da gledam Olimpic na tv-u i nisam htio zbog toga da odem na gradski stadion u Gorazdu da gledam poraz protiv Bosne.
Naprijed Vukoviiii
Oda ce vas spasiti ispadanja samo strpljivo, yebo Borac. 
Ovaj današnji bod će biti važan ako naša ekipa pobjedi naredne subote.
@Mokroguz Jesu li ovo naše današnje rezerve: Šuljagić, Gligorov. Zolj, Tanković, Jovanović, Anđušić, Mahović?
@Mokroguz Jesu li ovo naše današnje rezerve: Šuljagić, Gligorov. Zolj, Tanković, Jovanović, Anđušić, Mahović?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 13 mar 2016, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
@Mancini Da 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mahovi je igrao u FK Gorazde i meni se licno nije dopao
Ipak je Smajić i dalje povrijeđen.Mokroguz je napisao/la:@Mancini Da
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
@gorazdak Neko ga je hvalio kad je igrao protiv Zrinjskog u generalci, ko zna mozda se popravio. Ja nisam dovoljno vidio da komentarisem.
I svaka cast sto si pratio tekmu jucer
Steta sto je Gorazde izgubilo, bilo je blizu, ali ova zadnja tri kola su svi teski protivnici bili pa bice sigurno bolje ukratko. 
Mislim da novi igraci u startnoj postavi su se svi nametnuli(Milovic, Vukomanovic, Uzelac, Radovic). Samo se nadam da nije slucajno u ova dva navrata nego da nastave kako i jesu do sada.
Andjusic takodjer vrlo snalazljiv, sa pravom ulazi na teren, i mislim da je dobro sto ga pomalo navikavamo ovako.
Nadam se da ce Smajic i Uzelac oporaviti sto prije.
I svaka cast sto si pratio tekmu jucer
Mislim da novi igraci u startnoj postavi su se svi nametnuli(Milovic, Vukomanovic, Uzelac, Radovic). Samo se nadam da nije slucajno u ova dva navrata nego da nastave kako i jesu do sada.
Andjusic takodjer vrlo snalazljiv, sa pravom ulazi na teren, i mislim da je dobro sto ga pomalo navikavamo ovako.
Nadam se da ce Smajic i Uzelac oporaviti sto prije.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Smajić ima problem sa tetivama.
- VanCipelic
- Kontakt:
Kakav je Hebibovic?
Ne znam dali je fer jos procijeniti njega ali zasad nije bas na najboljem nacinu iskoristio sansu, Smajke bi trebao biti starter na desnom krilu po mojoj procijeni ali posto je povrijedjen onda Hebibovic ima i dalje sansu da se dokaze. Andjusic ima vise kuveta i zelje, i sigurno ce postati starter kad tad.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Fino su nam se poklopili rezultati ostalih utakmica, Mladost izgubila a Travnik i Slavija remizirali. Tako da nam nisu ni Slavija daleko, Travnik usporio, treci remi za redom i to nije protiv ekipa iz vrha.
Ovo da druge ekipe na dnu nisu ni blizu nasem ucinku je mozda i najbolji dokaz da je rad nase ekipe se isplatio, da su momci odlicno radili i da zasluzuju visu poziciju na tabeli. Pobjedom nad Vitezom bi mnogo toga rijesili u cilju opstanka, i oni su vise nego sposobni to ostvariti.
Vidim da su kadeti pobjedili 0-1 protiv Rudara
juniori nazalost izgubili 3-2.
Ovo da druge ekipe na dnu nisu ni blizu nasem ucinku je mozda i najbolji dokaz da je rad nase ekipe se isplatio, da su momci odlicno radili i da zasluzuju visu poziciju na tabeli. Pobjedom nad Vitezom bi mnogo toga rijesili u cilju opstanka, i oni su vise nego sposobni to ostvariti.
Vidim da su kadeti pobjedili 0-1 protiv Rudara
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Utisak je da nam ekipa ima jos dosta prostora za napredak.Zalim sto jos neki klinci nece dobiti vecu minutazu zbog rezultatskog imperativa.Oni su nase pravo blago.Ne treba se brinuti za buducnost,naravno ako ostanemo u PL.
Čist penal nam sudija nije dosudio.
Ali od kakve koristi sada to komentarisati!? 
Vidio sam i ja to. Bice jos toga, ne samo nama nego svima.
Mi smo ih trebali dotuci onim sansama Brkovica da se ne vadimo na takve stvari, ali sta je tu je, 0-0 nam je odlicno ipak uz bolju igru.
Mi smo ih trebali dotuci onim sansama Brkovica da se ne vadimo na takve stvari, ali sta je tu je, 0-0 nam je odlicno ipak uz bolju igru.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.