Sloboda - Olimpic (Kapiten Olimpica odaje počast velikom čovjeku i navijaču Slobode)

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

svaka castivan.balic je napisao/la:Nema mržnje, neka ostane samo rivalitet.
Sloboda - Olimpic (Kapiten Olimpica odaje počast velikom čovjeku i navijaču Slobode)
JTS je napisao/la:Pirotehnika uopšte nije dozvoljena na stadionu, tako da je svaka upotreba iste kažnjiva.
Kaznjen je.SaltCityAttack je napisao/la:ma glupost ebiga..mislim ako se ne bacaju na atletsku kakve veze to ima?...Pa sto Zeljo nije kaznjen protiv Sirokog zbo onih baklji?
Nisi nigdje procitoSaltCityAttack je napisao/la:ok ako jeste, ali ja nigdje nikad nisam procitao to ebiga..nekako mi je logicnije da sve kazni ili nikog ..mislim ono kad su Manijaci palili bas je izgledalo mocno i nisu padale na teren baklje..ni u tuzli nisu takodje i ne vidim razloga da se sad zbog toga kaznjava klub.
Tolike godine se kralo i zavlačilo na očigled i UEFE i svih ostalih, sad se kao poštuje sve što Uefa naredi.JTS je napisao/la:„Ne mogu da razumijem zašto navijači ne odustaju od pirotehnike!? UEFA je jasno istakla da su bakljade, bacanje topovskih udara i petardi striktno zabranjeni na stadionima u cijeloj Evropi, pa tako i BiH. Držimo se njihovih upustava, jer smo članica UEFA i zbog toga konstantno kažnjavamo klubove zbog pirotehnike. Radi toga nismo sretni i voljeli bi da uopšte ne sankcionišemo klubove zbog pirotehnike. Nadam se da će uskoro doći vrijeme u kojem nećemo imati posla po tom pitanju“, rekao je za ****.ba Goran Kosorić, predsjednik Disciplinske komisije N/FS BiH.
I sta bi trebalo? Da postane sve samo jedno veliko pozoriste kao u Engleskoj? Neka hvala, ko voli pozoriste bujrum tamo..Football is nothing without ultras !JTS je napisao/la:„Ne mogu da razumijem zašto navijači ne odustaju od pirotehnike!? UEFA je jasno istakla da su bakljade, bacanje topovskih udara i petardi striktno zabranjeni na stadionima u cijeloj Evropi, pa tako i BiH. Držimo se njihovih upustava, jer smo članica UEFA i zbog toga konstantno kažnjavamo klubove zbog pirotehnike. Radi toga nismo sretni i voljeli bi da uopšte ne sankcionišemo klubove zbog pirotehnike. Nadam se da će uskoro doći vrijeme u kojem nećemo imati posla po tom pitanju“, rekao je za ****.ba Goran Kosorić, predsjednik Disciplinske komisije N/FS BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.