NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Otkud sad nanin odjednom?
Emir malo bunca pa kaze vodi se postupak protiv X ljudi, a zapravo se vodi protiv Ismeta i Mujadzica za poreznu utaju.
Emir malo bunca pa kaze vodi se postupak protiv X ljudi, a zapravo se vodi protiv Ismeta i Mujadzica za poreznu utaju.
Sve sam manje siguran da ce Hasan ostati, sa kakvim divljacima covjek ima posla ovo je za izucavanja. Koja borba samo dok se iscita finansijski izvjestaj jbt. Svima puna usta Jedinstva i ljubavi, a iznijeli 10x vise nego sto su donijeli. Nama sada nikako ni ne ide na ruku sto su izbori, svi hoce neki dio kolaca. Hamdo je uspio citavu skupstinu okrenuti na sebe i da se sve radi o njemu, nevjerovatno, prica o stvarima koje je radio prije 20 godina.
Jedina pozitivna tacka je javno protivljenje ulaska Emira u klub, inace danas smo napravili korak unazad a ne unapred.
Najveci seratori i kriticari nit su dosli na onaj press nit na skupstinu danas. Zna se sra.t samo sa laznih profila ala Alija, pa nadjite muda momci.
Jedina pozitivna tacka je javno protivljenje ulaska Emira u klub, inace danas smo napravili korak unazad a ne unapred.
Najveci seratori i kriticari nit su dosli na onaj press nit na skupstinu danas. Zna se sra.t samo sa laznih profila ala Alija, pa nadjite muda momci.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Svak zna zasto se ne zeli EM u klubu, mislim da to samo laici ne znaju.Bihacit1937 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 00:13Pitanje za silu nebesku
Zasto ne zelite da cujete za emira ,a donosite na skupstinu isprintane primjerke ponude ulazka u klub od ismeta naninog?
Ja koliko znam da nas je on ostavio u najvecim problemima od kad znam za jedinstvo jos uzeo oko 40 k za stolice! Ko koga ovdje .ebe?
Druga stvar, ovi isprintani primjerci su jedina konkretna ponuda nekog investitora koji se javio i zeli uci u klub i koji je javno poslao svoj plan i program u gradsku upravu grada Bihaca, na koju se tri pune sedmice niko nije ocitovao !!!!
Emir K. kao osoba koja je ispred KNSN je samo iznio taj prijedlog i podijelio ga clanovima skupstine jer ni jedan drugi nije stigao u gradsku upravu, (da je stigao jos neki predao bi se clanovima skupstine kao i ovaj za Ismeta).
Jasno je covjek rekao na jucerasnjoj skupstini, "ovo je samo prijedlog koji vi mozete a i ne morate prihvatiti".
Ali sta ako ga ne prihvatite ?
Sta je onda Vas prijedlog, koga ce te vi kao clanovi skupstine predloziti.
Molim vas ne napadajte SN bez razloga.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Sve je to ok. Prijedlog!?LloriS je napisao/la: ↑29 jun 2024, 04:09Svak zna zasto se ne zeli EM u klubu, mislim da to samo laici ne znaju.Bihacit1937 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 00:13Pitanje za silu nebesku
Zasto ne zelite da cujete za emira ,a donosite na skupstinu isprintane primjerke ponude ulazka u klub od ismeta naninog?
Ja koliko znam da nas je on ostavio u najvecim problemima od kad znam za jedinstvo jos uzeo oko 40 k za stolice! Ko koga ovdje .ebe?
Druga stvar, ovi isprintani primjerci su jedina konkretna ponuda nekog investitora koji se javio i zeli uci u klub i koji je javno poslao svoj plan i program u gradsku upravu grada Bihaca, na koju se tri pune sedmice niko nije ocitovao !!!!
Emir K. kao osoba koja je ispred KNSN je samo iznio taj prijedlog i podijelio ga clanovima skupstine jer ni jedan drugi nije stigao u gradsku upravu, (da je stigao jos neki predao bi se clanovima skupstine kao i ovaj za Ismeta).
Jasno je covjek rekao na jucerasnjoj skupstini, "ovo je samo prijedlog koji vi mozete a i ne morate prihvatiti".
Ali sta ako ga ne prihvatite ?
Sta je onda Vas prijedlog, koga ce te vi kao clanovi skupstine predloziti.
Molim vas ne napadajte SN bez razloga.
Mislim da po pitanju doticnog gospodina i njegove ponude,ma kakva god ona bila,i sa njegovim potpisom nije trebala nikako doci na dnevni red pogotovo iznesena od sile nebeske.
Hvala
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Ja sam prvi kudio neke poteze Hasana Semanića, ali sretan sam što me demantovao i nakon godina i godina podnio pismeni finacijski izvještaj koji je na to sve i ozbiljno odrađen.
Vjerujem da je na računu kluba 20.9. zatekao 0 KM, ali je do 28.6. vidljiva svaka marka koja je ušla u klub i prezentovao na koji su način utrošene. Očigledno pojedincima ne odgovara transparentnost.
Na to sve ima plan kako da 699.000 KM godišnje klub dovesti u red i napraviti temelje za ulazak u Premijer ligu
Vjerujem da je na računu kluba 20.9. zatekao 0 KM, ali je do 28.6. vidljiva svaka marka koja je ušla u klub i prezentovao na koji su način utrošene. Očigledno pojedincima ne odgovara transparentnost.
Na to sve ima plan kako da 699.000 KM godišnje klub dovesti u red i napraviti temelje za ulazak u Premijer ligu
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Nakon onoga jučer istog sam mišljenja da Hasan ostane, a ljudi poput Tahrića i ostalih što dalje… pa svima puna usta Jedinstva a pola njih nije bilo na utakmici čuj kupljena utakmica za opstanak a ti gospodine kad si dobio Klokot na koncesiju za 1 KM niko te nije dirao također mislim da je Denjo sve rekao možemo mi palamuditi al bez politike to neće ići, samo mi nije jasna svađa Tigra i Zije ili je neko promjenio ,,dres,,
-
- Kontakt:
Ova skupština nam je rekla dosta stvari. A to je da smo javno vidjeli tko je rak rana kluba, kome smeta jako Jedinstvo. Kome smeta Jedinstvo bez dugova. A to su Hamdo, Zuhdija i ta njihova ekipa. Dok god su blizu stadiona, Jedinstvu nema napretka.
Hasanu cestitam na svemu, od samog pocetka sam govorio da je pošten, i da nam treba takav covjek, a i dalje ne vjerujem otkud je on dobio priliku da dodje na takvu poziciju. Hamdi je bit preko Jedinstva uci u savez. Ostalima je cilj uzimati pare. Tahric je rekao par dobrih stvari, ali ni njemu ne vjerujem. Zele isto prica neke gluposti. Ja ne znam da li tamo ima jedan covjek pametan, strucan i sposoban da vodi skupštinu kluba. Gradonacelnik im je dobro rekao, zelim da se zna svaka marka koja udje u klub. Budimlic prica kako ce on naci 100000 KM za klub, Hamdo prica kako ce Vlada dati i vise od 100k. Sad odjednom sve oni mogu haha. da nije smijesno bilo bi zalosno.
Hasan je dokaz da klub moze funkcionisati. Fali mozda nekih 500k da budemo u prva tri mjesta na tabeli. I to bez ikakvog namjestanja, dogovaranja. Covjek je popravio odnose sa klubovima, sa igracima, sa nekim sponzorima, ali zbog ove mafije neki ne smiju ni pomoci klubu.
SILA NEBESKA treba pozvati na proteste u grad 5k ljudi, da se otjera komplet skupstina. Dosta mi je hamde,zuhdije. zele, halima, rate, pm vise. svi vole klub. Sve neke legende a mi 20 godina na nivou stijene iz cazina. Sad ako ne krene na bolje nece nikad vise
Hasanu cestitam na svemu, od samog pocetka sam govorio da je pošten, i da nam treba takav covjek, a i dalje ne vjerujem otkud je on dobio priliku da dodje na takvu poziciju. Hamdi je bit preko Jedinstva uci u savez. Ostalima je cilj uzimati pare. Tahric je rekao par dobrih stvari, ali ni njemu ne vjerujem. Zele isto prica neke gluposti. Ja ne znam da li tamo ima jedan covjek pametan, strucan i sposoban da vodi skupštinu kluba. Gradonacelnik im je dobro rekao, zelim da se zna svaka marka koja udje u klub. Budimlic prica kako ce on naci 100000 KM za klub, Hamdo prica kako ce Vlada dati i vise od 100k. Sad odjednom sve oni mogu haha. da nije smijesno bilo bi zalosno.
Hasan je dokaz da klub moze funkcionisati. Fali mozda nekih 500k da budemo u prva tri mjesta na tabeli. I to bez ikakvog namjestanja, dogovaranja. Covjek je popravio odnose sa klubovima, sa igracima, sa nekim sponzorima, ali zbog ove mafije neki ne smiju ni pomoci klubu.
SILA NEBESKA treba pozvati na proteste u grad 5k ljudi, da se otjera komplet skupstina. Dosta mi je hamde,zuhdije. zele, halima, rate, pm vise. svi vole klub. Sve neke legende a mi 20 godina na nivou stijene iz cazina. Sad ako ne krene na bolje nece nikad vise
Gradonačelnik je u pravu kada kaže da u Skupštini trebaju sjediti ljudi koji mogu svake godine dogovoriti određena sponzorstva kako klub ne bi funkcionisao samo od gradskog budžeta, ali koliko ja vidim niko od članova Skupštine unazad 10tak mjeseci koliko je Hasan Semanić tu nije namaknuo niti jednu marku, po tome bilo ko od nas može biti član Skupštine.
Ima li neko scan onoga prijedloga Naninog što je predan u Gradski ured, volio bih to pročitati.
Ima li neko scan onoga prijedloga Naninog što je predan u Gradski ured, volio bih to pročitati.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ja kako sam skontao kad su se Hamdo i Zijo posvađali da je Hamdo rekao da su za godinu dana izbori u nogometnom savezu i da je Zijin cilj uci u savez.Znaci sukob interesa jer obojica hoce u savez.nebeskasila je napisao/la: ↑29 jun 2024, 14:31Ova skupština nam je rekla dosta stvari. A to je da smo javno vidjeli tko je rak rana kluba, kome smeta jako Jedinstvo. Kome smeta Jedinstvo bez dugova. A to su Hamdo, Zuhdija i ta njihova ekipa. Dok god su blizu stadiona, Jedinstvu nema napretka.
Zele me je isto iznenadio kao "legenda"kluba.Lik samo lupa gluposti i najveći cilj mu je popljuvati rad Hasana.
Nas najveći problem je što se niko ne smije Hamdi suprotstaviti sve dok je on tu nema boljitka za Jedinstvo.
Hamdo i Asmir ( stranacki pajdasi ) odjednom spominju cifre i kako mogu namaknuti, pa sto nisu do sada to uradili 
Neri drago mi je sto si promjenio misljenje o Hasanu

Neri drago mi je sto si promjenio misljenje o Hasanu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Dici grad cijeli na proteste. Otjerati sve i jednog clana skupstine jer ni jedan nije nista uradio za klub, jel oni misle da smo mi svi budale?
Zele se protivi Hasanu, kao ti sve donesi i predaj skupstini pa cemo mi to vidjeti, a njegovo je isto da se radi.
Hamdo jedini i najveci problem kluba. Covjek je svestran. U ratu, u savezu, u politici, u jedinstvu, pa jel ima igdje da ga nema jbt.
gledam ponovo ovu skupstinu, da se ponovo naslusam gluposti
Zele se protivi Hasanu, kao ti sve donesi i predaj skupstini pa cemo mi to vidjeti, a njegovo je isto da se radi.
Hamdo jedini i najveci problem kluba. Covjek je svestran. U ratu, u savezu, u politici, u jedinstvu, pa jel ima igdje da ga nema jbt.
gledam ponovo ovu skupstinu, da se ponovo naslusam gluposti
Ja razmisljam od jucer, ne mogu se sjetiti 11 imena koje zelim da budu u skupstini. Koga god se sjetim vec je bio i qrca nije radio, ili jos gore svjesno je radio na stetu kluba.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ma kakvi protesti realno nebi doslo 100 ljudi.Prvo što je dosta ljudi vani drugo jer je ljudima pun qrc Jedinstva.
A te njihove priče da će preko kantona namaknut to svaka budala zna da nije realno.Pa nije Jedinstvo jedini klub na kantonu,još pogotovo u vrijeme kad biscani nisu većina na kantonu.
A te njihove priče da će preko kantona namaknut to svaka budala zna da nije realno.Pa nije Jedinstvo jedini klub na kantonu,još pogotovo u vrijeme kad biscani nisu većina na kantonu.
-
- Kontakt:
Fikri prijetio sin novog predsjednika skupštine. 
Jel ima kraja ovom
-
- Kontakt:
Jedinstvo je vece od sviju njih skupa. Ko je novi predsjednik skupstine?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Moze li neko da ukratko preprica desavanja sa skupstine vidim da je jako burno bilo, ko je novi predsjednik iste, blokirao me eminentni Fikro Boss rado bih ja pogledao
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Nihad Hadziabdic, valdja nisam pogrijesio prezime. U skupstinu je usao Kuric I Zele cini mi se, al skupstina valjda jos nije formirana. Ma nije se znalo ko pije ko placa... Hasan iznio financijski izvjestaj sve do feninga sta je potroseno i sta je doslo u klub.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jun 2024, 16:12Moze li neko da ukratko preprica desavanja sa skupstine vidim da je jako burno bilo, ko je novi predsjednik iste, blokirao me eminentni Fikro Boss rado bih ja pogledao
Treba formirati skupstinu posto neki daju ostavke, pa da ta skupstina izglasa povjerenje Hasanu ili nekome drugom, on je zamolio da to sve bude sto prije, u ponedjeljak recimo pa da se do srijede ili petka najkasnije pocne sa pripremama jer novi UO treba odluciti da li Zera treba ostati trener. Takodjer svi igraci su izrazili zelju da ostanu ako im se ne pojavi profesionalni ugovor ili PL, jedino je Alibegovic u Rudaru dobio profesionalni ugovor. Mizic je valjda na probi u Zelji, ne vidim kako on tamo moze ista...
Ostalo ruglo i nabadanje ne bih ni da spominjem i komentarisem, prepucavanje Hamde i Zije Tahrica, ovog Felica itd.
SN javno rekla da je protiv ulaska E.M u bilo koju strukturu kluba, dali onaj prijedlog Naninog samo u razmatranje, ne kazu ni da su za da se prihvati nego samo da se ocituje neko povodom toga. Daju punu podrsku Hasanu.
-
- Kontakt:
momci iz SN sigurno zele Jedinstvu najbolje al da predloze covjeka koji je POKRAO Jedinstvo i otisao, je dno dna. Zelite opet isto? Da dodje taj kriminalac pokrade i da izgubimo jos jednu godinu? Emir isto nikakvo rjesenje, covjek koji je tuzio klub i dobio pare dovoljno govori o njegovoj ljubavi prema klubu. Jedino rjesenje je Hasan i to na 4 godine da covjek radi da ustabili klub. Nikakvi kriminalci koji su klub doveli do ovog.
Ovdje se samo priča kako je ovaj ili onaj kriminalac, kao je ovaj ili onaj pokrao klub, ali je to sve prazna priča bez ikakvih dokaza i samim tim svemu se pristupa izuzetno neozbiljno.
Konkretan je onaj dokument što je Hasan predočio o tužbama za koje oni znaju i misljenja sam da se takve stvari trebaju riješavati, ona priča o zastari duga prema Vodovodu je smiješna i na taj način se ne smije razmišljati.
Zato je potrebno napraviti neovisnu reviziju i vidjeti ko je stvarno ostetio klub i na koji način. Jel negdje na sudu dokazano da je Nanin oštetio klub? Naravno da nije i samim tim on je čist kao suza.
Konkretan je onaj dokument što je Hasan predočio o tužbama za koje oni znaju i misljenja sam da se takve stvari trebaju riješavati, ona priča o zastari duga prema Vodovodu je smiješna i na taj način se ne smije razmišljati.
Zato je potrebno napraviti neovisnu reviziju i vidjeti ko je stvarno ostetio klub i na koji način. Jel negdje na sudu dokazano da je Nanin oštetio klub? Naravno da nije i samim tim on je čist kao suza.
harden je napisao/la: ↑29 jun 2024, 16:18Nihad Hadziabdic, valdja nisam pogrijesio prezime. U skupstinu je usao Kuric I Zele cini mi se, al skupstina valjda jos nije formirana. Ma nije se znalo ko pije ko placa... Hasan iznio financijski izvjestaj sve do feninga sta je potroseno i sta je doslo u klub.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jun 2024, 16:12Moze li neko da ukratko preprica desavanja sa skupstine vidim da je jako burno bilo, ko je novi predsjednik iste, blokirao me eminentni Fikro Boss rado bih ja pogledao
Treba formirati skupstinu posto neki daju ostavke, pa da ta skupstina izglasa povjerenje Hasanu ili nekome drugom, on je zamolio da to sve bude sto prije, u ponedjeljak recimo pa da se do srijede ili petka najkasnije pocne sa pripremama jer novi UO treba odluciti da li Zera treba ostati trener. Takodjer svi igraci su izrazili zelju da ostanu ako im se ne pojavi profesionalni ugovor ili PL, jedino je Alibegovic u Rudaru dobio profesionalni ugovor. Mizic je valjda na probi u Zelji, ne vidim kako on tamo moze ista...
Ostalo ruglo i nabadanje ne bih ni da spominjem i komentarisem, prepucavanje Hamde i Zije Tahrica, ovog Felica itd.
SN javno rekla da je protiv ulaska E.M u bilo koju strukturu kluba, dali onaj prijedlog Naninog samo u razmatranje, ne kazu ni da su za da se prihvati nego samo da se ocituje neko povodom toga. Daju punu podrsku Hasanu.
Zeno sto drzi diadora kod vojnog, a Zele je stara kajla u skupstini koji kaze kako ljudi u skupstini ne treba da traze sponzore i donose pare u klub, vec jednostavno da sjedi i drka qrac, **** ga bradata.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.