FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zna li iko imali jos ulaznica da ne dolazim djaba?
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
igraj bordo bijeli !!!!
Oštraković, Hebibović, Puzigaća, Stepanov, Barbarić, Radovac, Alispahić, Cimirot (c), Amer Bekić, Velkoski, Benko
Oštraković, Hebibović, Puzigaća, Stepanov, Barbarić, Radovac, Alispahić, Cimirot (c), Amer Bekić, Velkoski, Benko
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
BeSha1992 je napisao/la:igraj bordo bijeli !!!!
Moram sada pohvaliti Dzenu, bravo !
Nema Tatomirovica i Stojceva u sastavu.
amypitar je napisao/la:Nema Tatomirovica i Stojceva u sastavu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
i mene je iznenadio sa sastavom.. Barbarć i Stepanov su pokazali u one dvije utakmice da su prava pojačanja, te je ovo hrabar potez Džene da izbaci kapitena...Još nema Stojčeva, i treba da malo grije klupu... Nadam se pobjedi od bar dva razlike...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Estagfirullah.nukleusmember je napisao/la:e"o izgleda da je dejo odbio irance,trazhio da mu odmah isplate 100 milja na ruke a ovi odbili iako je potpis"o ugovor?ako nema nikakve opcije za golmana a izgleda da nema valjalo bih ga vratiti bar na pola godine,godinu
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Joj jes' se oteglo. Nikad doci pola ses'.
Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 27 jul 2015, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Idemo po titulu !
- kenanbrajic
- Kontakt:
Ima druze, ne dolazi Barselona ocam..Buzdovan je napisao/la:Zna li iko imali jos ulaznica da ne dolazim djaba?
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Zagor je napisao/la:i mene je iznenadio sa sastavom.. Barbarć i Stepanov su pokazali u one dvije utakmice da su prava pojačanja, te je ovo hrabar potez Džene da izbaci kapitena...Još nema Stojčeva, i treba da malo grije klupu... Nadam se pobjedi od bar dva razlike...
Realno Tatomirović je za klasu slabiji od Barbarića i Stepanova.
Na desnom beku je katastrofa,u defanzivi se da toleirisati.U ofanzivi nula,o centriranju je da ne pricamo.Tako da Dzeno i da hoce nema ga gdje gurnuti.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Stojčev ima 3 žuta koliko znam pa i ne smije igrati a Tatko je pred transferom!Zagor je napisao/la:i mene je iznenadio sa sastavom.. Barbarć i Stepanov su pokazali u one dvije utakmice da su prava pojačanja, te je ovo hrabar potez Džene da izbaci kapitena...Još nema Stojčeva, i treba da malo grije klupu... Nadam se pobjedi od bar dva razlike...
Stojčeva se kutarisat u što kraćem vremenskom periodu, Tatka u stručni štab da objašnjava, prije svake utakmice, šta znači srcem igrat i kako se to radi!BordoArmy88 je napisao/la:Stojčev ima 3 žuta koliko znam pa i ne smije igrati a Tatko je pred transferom!Zagor je napisao/la:i mene je iznenadio sa sastavom.. Barbarć i Stepanov su pokazali u one dvije utakmice da su prava pojačanja, te je ovo hrabar potez Džene da izbaci kapitena...Još nema Stojčeva, i treba da malo grije klupu... Nadam se pobjedi od bar dva razlike...
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nema Duljevica??
Koliko me nervira ovo sa nasim registracijama. Zna li iko koliko cemo cekati Ikande-a , Ja jos jedna stvar , jaran mi je gledao Borac Zeljo , kaje da Subic vrjedi para.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ima li bolji stream ovaj prekida non stop
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Naravno da vrijedi, jucer je valjao igrace, bio najbolji na tekmi, ali ne zeli u Sarajevo.paulus je napisao/la:Koliko me nervira ovo sa nasim registracijama. Zna li iko koliko cemo cekati Ikande-a , Ja jos jedna stvar , jaran mi je gledao Borac Zeljo , kaje da Subic vrjedi para.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Koji su ovo idioti iz BH Telecom sve im j*bem. U subotu platio račune za Moja Tv, sad krenem da gledam tekmu ono iskljuceno zbog neplaćanja.
A majku im, i sad ce mi na racunu doci 10KM za ponovni prikljucak. 
Re: Odg: FK Sarajevo
Ima li kakv link za mobitel?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Ja bi ti postavio, ali ne znam kako upaliti stream, posto imam moja tv na mobu.hilmo je napisao/la:Ima li kakv link za mobitel?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, skoJaa i 24 gosta.