MozdaniPenaltiky je napisao/la:Ozbiljno? Znam da mu je stara završila u prdekani zbog pronevjere. Šta mu je?Pan je napisao/la:Nas bivsi igrac Tare u komi.....
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Na temi nista novo,aminuje se svaki potez NJUO,vracanje Jurica,Karica,opstanak,licence,tuzbe,svadje
Do jucer kleli se u Krpica,Ordagica i jos par igraca danas ih se pljuje,jer tako treba ako hoces da budes "IN" .. i na kraju sta god su pisali za igrace,ispostavilo se da je laz,ali jbg samo nek se laz vrti u krug..
Stanje u klubu idealno trofeji,liga za prvaka,kvale za evropska takmicenja su tu,kup dlaka nam falila jbg bili smo bolji 30 minuta od Zeljeznicara..

Do jucer kleli se u Krpica,Ordagica i jos par igraca danas ih se pljuje,jer tako treba ako hoces da budes "IN" .. i na kraju sta god su pisali za igrace,ispostavilo se da je laz,ali jbg samo nek se laz vrti u krug..
Stanje u klubu idealno trofeji,liga za prvaka,kvale za evropska takmicenja su tu,kup dlaka nam falila jbg bili smo bolji 30 minuta od Zeljeznicara..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Vidimo ni u tvojoj glavi nista novo, kuknjava i kmecanje i hejtanje svegaharry_90 je napisao/la:Na temi nista novo,aminuje se svaki potez NJUO,vracanje Jurica,Karica,opstanak,licence,tuzbe,svadje![]()
Jbg nisam "IN" ,pa malo gledam realnije,klub stoji na niskim granama,obecanje nijedno nije ispunjeno,laz za laz i tako u krug.. ko je zadovoljan sa ovakvim uredjenjem i rezultatima kluba blago njemuMrtvaCarsija je napisao/la:Vidimo ni u tvojoj glavi nista novo, kuknjava i kmecanje i hejtanje svegaharry_90 je napisao/la:Na temi nista novo,aminuje se svaki potez NJUO,vracanje Jurica,Karica,opstanak,licence,tuzbe,svadje![]()

I ako mi misli neko replicirat i pricat kako smo izganjali licencu,dobijali smo je i kad nam je Fiko polovka bio u klubu ,gdje su pare od transfera Krpica u AIK,koliko wwin daje novca,grad,clanovi NJUO,ko je odgovoran za katastrofalne rezultate ekipe,kvazi pojacanja itd itd..
-
- Kontakt:
Onoga trenutka kad potpisu za Sa klubove za mene je kraj price bilo koji igrac da je u pitanju.
I to nema veze za infantilnim pricama o mrznji izmedju gradova.Unutarnjim sukobima neslaganjem sa upravom gradom, nego cisto navijacki.
Znaci nema oprqvdanja nit me interesuje razlog za takvu odluku.Bio je Suljo kiler bogotac.Sad je ****.tacka
I to nema veze za infantilnim pricama o mrznji izmedju gradova.Unutarnjim sukobima neslaganjem sa upravom gradom, nego cisto navijacki.
Znaci nema oprqvdanja nit me interesuje razlog za takvu odluku.Bio je Suljo kiler bogotac.Sad je ****.tacka
Ne smije se ovde pricat nista protiv uprave. Kakva god da je, nasa je i nema je boljeharry_90 je napisao/la:Jbg nisam "IN" ,pa malo gledam realnije,klub stoji na niskim granama,obecanje nijedno nije ispunjeno,laz za laz i tako u krug.. ko je zadovoljan sa ovakvim uredjenjem i rezultatima kluba blago njemuMrtvaCarsija je napisao/la:Vidimo ni u tvojoj glavi nista novo, kuknjava i kmecanje i hejtanje svegaharry_90 je napisao/la:Na temi nista novo,aminuje se svaki potez NJUO,vracanje Jurica,Karica,opstanak,licence,tuzbe,svadje![]()
Stanje u klubu idealno trofeji,liga za prvaka,kvale za evropska takmicenja su tu,kup dlaka nam falila jbg bili smo bolji 30 minuta od Zeljeznicara..![]()
I ako mi misli neko replicirat i pricat kako smo izganjali licencu,dobijali smo je i kad nam je Fiko polovka bio u klubu ,gdje su pare od transfera Krpica u AIK,koliko wwin daje novca,grad,clanovi NJUO,ko je odgovoran za katastrofalne rezultate ekipe,kvazi pojacanja itd itd..

-
- Kontakt:
Tako je nasa je .I naravno da stoji kritika.
Itekako imaju flopova.I dalhe nema transparentnoati u radu.Iskrenosti.Najavljuje se borba za vrh a onda jedva ostanemo u ligi.Karic ne valja pa valja. Zanemaren je famozni viber skandal. Slucaj juric. Slucaj istocna tribina.Fan sop.Finan.izvkestaj.Promjena statuta.
Ali iato tako itekako su imali podmetanja od strane azmira saveza i koga sve ne dal iz inata, licnog/politickog interesa il nama nepoznatih razloga nebitno.
Jedno je sigurno. Ne okrenes klubu ledja ni zbog jednog pojedinca uprave ili gradkse uprave.
Niti pljujes i ismijavas javno svoj klub radi pojedinaca ili uprava. A to se ovde radi.Budes covjek pa prozoves te iste pijedince.Javno.Jbo kmecanje ovde.
Itekako imaju flopova.I dalhe nema transparentnoati u radu.Iskrenosti.Najavljuje se borba za vrh a onda jedva ostanemo u ligi.Karic ne valja pa valja. Zanemaren je famozni viber skandal. Slucaj juric. Slucaj istocna tribina.Fan sop.Finan.izvkestaj.Promjena statuta.
Ali iato tako itekako su imali podmetanja od strane azmira saveza i koga sve ne dal iz inata, licnog/politickog interesa il nama nepoznatih razloga nebitno.
Jedno je sigurno. Ne okrenes klubu ledja ni zbog jednog pojedinca uprave ili gradkse uprave.
Niti pljujes i ismijavas javno svoj klub radi pojedinaca ili uprava. A to se ovde radi.Budes covjek pa prozoves te iste pijedince.Javno.Jbo kmecanje ovde.
-
- Kontakt:
Neke kada bi pisali po faci, jos bi zatražili i da popuše. Kakav podanicki mentalitet.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Jel od strans fife i uefe isto podmetanja ima i oni nas mrze. Tebe ako ne bole porazi od Goska iz Gabele u po Tuzle 2 puta ja onda stvarno ne znam. Ja druze da sam okreno svom klubu ledja ne bi vise ni dolazio na utakmice al to je jace od mene, ja ne dolazim da gledam upravu.Sariel1987 je napisao/la:Tako je nasa je .I naravno da stoji kritika.
Zasto onda pisati ovde ista? Jel ovo Sjeverna Koreja ljudi? Jel se ne smije kritikovat? Sto ti lijepo javno nr izadjes i prozoves sve prosle uprave sto su ostavile dugove nego pises ovde o tome. Ja da javno ista kazem prvog bi me optuzili ko slogasa, mrzitelja Slobode, kad ovde razapinjete ljude mogu mislit sta bi javno bilo...
-
- Kontakt:
Takoe.ti mi reci. Ti znas jesam li ja gdje prozivo
Jer ste picke.jer smo picke.taman kako smo i zasluzili.
Samo trabunjanje u njedra i po forumu.
Osim brata solinasa!!!
Je bo vas kostic i azmir i komplet savez.
Jasta neg su uhljupi.

Osim brata solinasa!!!

Jasta neg su uhljupi.
To je to. Ja nigdje spomeno nisam ni Kostica i Azmira bole me porazi od Goska a odma sam ja slogas, bravo. Hajmo osnovat udruzenje mi svoje i trazit javno odgovore na sva pitanja koja nas zanimaju? Ovde je bilo x ideja a nit si se ti poceso nit ja. Hajmo lijepo ugasit ovaj pdf jer mu ja vise svrhe ne vidim?Sariel1987 je napisao/la:Takoe.ti mi reci. Ti znas jesam li ja gdje prozivo![]()
Osim brata solinasa!!!![]()
Jasta neg su uhljupi.
Cim napises nesto ,a to ide kontra NJUO ,odmah si slogas,Azmirovac,ne smijes ni kritikovati nista..gosk nas dobije kad hoce,Krupa takodje,da od jacih tekmi dobijemo samo Zelju na Tusnju,ostalo ko nas nije dobio nije mu se ni igralo,najvise bodova osvojili protiv losih Celika i Viteza,krenuli u borbu sa savezom i dokle se doslo ?
Ja nisam zapamtio da iza jednog UO prije,na izvlacenju Sloboda bila oznacena sa X ,da nijedan sportski direktor ne objavljuje ugovore,pa nam navuce inspekciju na vrat,vracanje Jurica za cijeg se mandata u Slobodi odvijala nevidjena pljacka i klub doveo do gasenja..ali suti se,niko se ne buni,svima je ovo ok
Ja nisam zapamtio da iza jednog UO prije,na izvlacenju Sloboda bila oznacena sa X ,da nijedan sportski direktor ne objavljuje ugovore,pa nam navuce inspekciju na vrat,vracanje Jurica za cijeg se mandata u Slobodi odvijala nevidjena pljacka i klub doveo do gasenja..ali suti se,niko se ne buni,svima je ovo ok

Ma čekajte da se ispucaju malo, ne vjerujte u sve što pročitateWestSideTz je napisao/la:Vratiti:
Tinu Divkovića, Muamera Nezića, Nikolu Mikelinija, Kenana Čejvanovića, Omu, Jahu, Stanišu eto Pršo dolazi.
Ako se pojavi još jedno kvalitetno ime kao potencijalno pojačanje ove sezone bit će prvo.
Y*bem više i propale talente Tuzle i našu djecu koja imaju 2 lijeve.

Niko, niko, samo Sloboda
Mora neko biti i mucki provokator.Slobodas je napisao/la:Treba ovom mortusu zabraniti pisanje po ovoj temi dok god se sluzi provokatorskim slikama na avataru

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Nama ako se ponovi ovako losa sezona mi ispadamo, ako je vama to svejedno i treba sutit onda ok ja sutim. Ako vam je ok da covjek da neopozivu ostavku prije 6 mjeseci i nastavi obnasat funkciju bez ikakvih problema, da skupstina se ne odrzi 2 godine onda super. Ja kazem trebamo postavljat pitanja kaze onaj samo im jos mi trebamo sa svojim pitanjima imaju oni posla oko licence.
Ocigledno je da je onda do mene, ja to nesto pogresno vidim.
-
- Kontakt:
Ma necete vi nista ba.
Da ste sta htjeli poduzet dosad bi poduzeli.bezveze prica.
Vrtite istu mantru mjesecima.
Supljirate i spinujete .
I tacno je tako kako sam i napiso.lakse sebi u njedra pricat i na forumu lelemudat.
I to je legitimno lelemudam i ja. Zato forumi i sluze.
Kmecite za covjekom koji je otiso i ne je be nas vise.radi lik sad za sebe i svoj klub.da se razumijemo legitimno u potpunosti.prezalite vec j3dnom.
Serete i spinujete seljaci vaki naki.carsija mrtva.njuo.niko ne kritikuje.bla bla
Samo nista konkretno.
Daj jebte malo dostojanstva.Rekli ste stoput sta vam smeta.vecina se ovde slaze uostalom sa izrecenim kritikama.i to je to. Nema dalje.Nema muda za dalje.
Ima tu jos stosta za replicirat i ubost.
Tuga kud se rodi ovde puu
Da ste sta htjeli poduzet dosad bi poduzeli.bezveze prica.
Vrtite istu mantru mjesecima.
Supljirate i spinujete .
I tacno je tako kako sam i napiso.lakse sebi u njedra pricat i na forumu lelemudat.
I to je legitimno lelemudam i ja. Zato forumi i sluze.
Kmecite za covjekom koji je otiso i ne je be nas vise.radi lik sad za sebe i svoj klub.da se razumijemo legitimno u potpunosti.prezalite vec j3dnom.
Serete i spinujete seljaci vaki naki.carsija mrtva.njuo.niko ne kritikuje.bla bla
Samo nista konkretno.
Daj jebte malo dostojanstva.Rekli ste stoput sta vam smeta.vecina se ovde slaze uostalom sa izrecenim kritikama.i to je to. Nema dalje.Nema muda za dalje.
Ima tu jos stosta za replicirat i ubost.
Tuga kud se rodi ovde puu
-
- Kontakt:
Brate mili. Vidis ti isto sto i mi svi. Al nije ovde mjesto za poduzimanjem bilo cega.treba stisnut pa javno polrenut stvari.e toga nema.benTzley je napisao/la:Nama ako se ponovi ovako losa sezona mi ispadamo, ako je vama to svejedno i treba sutit onda ok ja sutim. Ako vam je ok da covjek da neopozivu ostavku prije 6 mjeseci i nastavi obnasat funkciju bez ikakvih problema, da skupstina se ne odrzi 2 godine onda super. Ja kazem trebamo postavljat pitanja kaze onaj samo im jos mi trebamo sa svojim pitanjima imaju oni posla oko licence.
Nema ni volje u gradu.ne interesuje nikog.ili izuzetno mali procenat judi interesuje.para nema.
Nema para nema ni promjena.plus nedostatak volje.dobijes to sto imamo.
Evo Uprava napolje!!ala su se sjebali

Pa covjece zivimo u drzavi gdje nas ljudi muzu kako stignu i niko se ne buni svima dobro i sad se ti cudis kako kod nas nema ko stisnut muda i pokrenut nesto. Eto ti tvrdis da imas muda za dalje pa nista ocigledno ne pokreces, ja makar ne tvrdim da imam mudaSariel1987 je napisao/la:Brate mili. Vidis ti isto sto i mi svi. Al nije ovde mjesto za poduzimanjem bilo cega.treba stisnut pa javno polrenut stvari.e toga nema.benTzley je napisao/la:Nama ako se ponovi ovako losa sezona mi ispadamo, ako je vama to svejedno i treba sutit onda ok ja sutim. Ako vam je ok da covjek da neopozivu ostavku prije 6 mjeseci i nastavi obnasat funkciju bez ikakvih problema, da skupstina se ne odrzi 2 godine onda super. Ja kazem trebamo postavljat pitanja kaze onaj samo im jos mi trebamo sa svojim pitanjima imaju oni posla oko licence.
Nema ni volje u gradu.ne interesuje nikog.ili izuzetno mali procenat judi interesuje.para nema.
Nema para nema ni promjena.plus nedostatak volje.dobijes to sto imamo.
Evo Uprava napolje!!ala su se sjebali![]()

Krivo mi je ba sto smo opet u ovoj situaciji, krivo mi je sto nemamo vise Fukara, oni su uvijek nesto pokretali, uvijek bili protiv uprava kad nesto ne stima, sad njih nema ni na mapi, nema ko da povede masu. Razumijem ja i tebe al razumi i ti mene

-
- Kontakt:
Nisam vise mlad i lud.
Sad sam samo lud.
Sad sam samo lud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.