FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakvo gasenje ili restart, grad ne bi potpisao reprogram i davao novac za Slobodu, stranka ti se ugasila....
🔴⚫️
tuzlace ne pada mi na pamet da procitam taj esej
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa normalno da niko nije za to. Ali taj covjek ima prevelike zahtjeve da vodi Slobodu, sta hoce besplatno stadion, da ga proda, da pravi gdje hoce i opet da se treses sta je njemu u glavi i koliko ce ostati. Da izvines zahtjevi kao da je Abramovic, jos mu placaj i reprogram.Skver je napisao/la:Kakvo gasenje ili restart, grad ne bi potpisao reprogram i davao novac za Slobodu, stranka ti se ugasila....
Sa druge strane nece da halali pozajmice, tako da je rekao u slucaju oblika privatizacije traziti ce pare- znaci privatizaciju otpisi. A on nece da privatizuje isto klub, da hoce odmah bi mu ga grad dao u ruke. Sutra da hoce da vodi klub opet bi dobio da ga vodi.
Trece imamo upravu koja radi bas ono sto treba Slobodi, a to je razvijanje mladih igraca i pokusaj prodaje kako bi se izvuklo iz dugova i napravila zdravija sredina. A njih navijaci ne zele. Sta onda navijaci traze? Traze privatizaciju kluba, od strane lika koji ne zeli da ga privatizuje, ali isto ne dozvoljava nikom drugom da privatizuje, a nije im dobra ni ova uprava jer nema promjene statuta i investitora koji je zbog Husica nemoguc.
Najbolje rjesenje za Slobodu ovakav rad jer su nam vrata privatizacije zatvorena. A ako navijaci otjeraju ovu garnituru nema druge nego raspad sistema. Iako ni ovao nisu na nivou, npr Karic wtf? Jedan dobar potez, dva losa.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 01 jun 2018, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
- RollingPaper
- Kontakt:
Iako je i sam Azmir Husić potvrdio da Stojčev dolazi uđe li Sloga u Premijer ligu, ipak, saznajemo kako se Stojčev predomislio te je sve dalje od redova ovog potencijalnog premijerligaša.
-
- Kontakt:
Tuzlak skrati to izlizati ćemo displeje, taman se jednog riješili na temi ti krenuo ponjave da steres.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Treba rjesit i ovo sa zvanicnom facebook stranicom, trazit da se obrise ako nista a ne da se tuzlanski reklamira preko nje.
Tuzlak 1987 posto si mladji i ne znas, upravo suprotno, najvise navijaca i uspjeha je bilo kad su igralia djeca iz tuzlanskih mahala, i raja je svrsavala od radosti.....tako je nekada Sloboda dovodila igrace iz cijele bivse Yuge dok se pametni ljudi nisu skontali da djaba daju pare a ove zaboli racku za Slobodom, onda su poceli praviti fudbalere i karati Zvezdu, Partizana i ostale......Celik i ostala buranija su bili laksi trening.....
🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sta sam rekao? I rekao sam da je ta politika ispravna. Ali ne u smislu da dovodimo Prsese, a prodajemo Muminovice. Ako idemo na tu politiku, najboljim igracima ugovore po 3-4 godine, a kada odlaze solidan novac u kasu, a ne u Zrinjski ili Sarajevo.Skver je napisao/la:Tuzlak 1987 posto si mladji i ne znas, upravo suprotno, najvise navijaca i uspjeha je bilo kad su igralia djeca iz tuzlanskih mahala, i raja je svrsavala od radosti.....tako je nekada Sloboda dovodila igrace iz cijele bivse Yuge dok se pametni ljudi nisu skontali da djaba daju pare a ove zaboli racku za Slobodom, onda su poceli praviti fudbalere i karati Zvezdu, Partizana i ostale......Celik i ostala buranija su bili laksi trening.....
A znamo da Husic ovu politiku ne moze provoditi, on nema strpljenja za to, niti pedantnosti i predanosti. Svaka njegova sezona ako vec ne zeli privatizovati klub je veca pozajmica ali opet upitno osvajanje trofeja. Onu sezonu nakon Evrope, nalupao je novca u igrace ali je upitno da li bi mi do kraja sezone uopste izborili Evropu.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 01 jun 2018, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
To odgovara samo jednom čovjeku u gradu, vrhovnom vodji i glasu razuma. Dok se njegovi istomisljenici slazu s tim mi ostali necemo.tuzlak1987 je napisao/la: Imamo opciju ko hoce da vodi ili restart.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci ko hoce da vodi, a i reprogram to pokazuje. A koga nema bez njega se mora. Da nas je gasio ne bi doveo Mujkanovica, pustio bi to niz vodu.MejdanTz je napisao/la:To odgovara samo jednom čovjeku u gradu, vrhovnom vodji i glasu razuma. Dok se njegovi istomisljenici slazu s tim mi ostali necemo.tuzlak1987 je napisao/la: Imamo opciju ko hoce da vodi ili restart.
Ali opet ako navijaci ne stanu iza toga punim kapacitetom i uprava digne ruke ko zna sta se moze desiti, on sta zamisli i uradi.
Ja nisam za UO nista rekao neka nastave sa radom, a to sto ih je on doveo i ptice na grani znaju pozadinu iza svega. Da ima sasnu sad bi je on ugasio ko sto je i KK.tuzlak1987 je napisao/la:Znaci ko hoce da vodi, a i reprogram to pokazuje. A koga nema bez njega se mora. Da nas je gasio ne bi doveo Mujkanovica, pustio bi to niz vodu.MejdanTz je napisao/la:To odgovara samo jednom čovjeku u gradu, vrhovnom vodji i glasu razuma. Dok se njegovi istomisljenici slazu s tim mi ostali necemo.tuzlak1987 je napisao/la: Imamo opciju ko hoce da vodi ili restart.
Ali opet ako navijaci ne stanu iza toga punim kapacitetom i uprava digne ruke ko zna sta se moze desiti, on sta zamisli i uradi.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
-
- Kontakt:
Pa normalno da bi ugasio klub, pa bolje je te pare potrositi na kampanju. Nikako da skontate da se radi o opstanku kluba, steta sto to Tuzlak nakon preobracenja ne zna u par recenica srociti. Plan je bio da se ugasimo iz egoisticnih razloga, faraon nije dao iz egoisticnih razloga, sreca jer klub je jos tu. Jedini izbor koji imamo je stati iza Slobode ili gledati kako je gase. Na vama je.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Tariku našem brz oporavak od srca želim.
Sjećam se njegovih početaka i cijele karijere. Omiljeni igrač , kad je na klupi ne igra mu se ,raja da A tribine odmah zove, uvedi Tareta....
Stvarno mi je zao i nadam se da će se oporaviti.
Sjećam se njegovih početaka i cijele karijere. Omiljeni igrač , kad je na klupi ne igra mu se ,raja da A tribine odmah zove, uvedi Tareta....
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada ga neko faulira: "ne udaraj dijete". Nizak, sa 27-28 godina imao izgled kao neko od 18.Hitman22 je napisao/la:Tariku našem brz oporavak od srca želim.
On i Kasapovic, puno talenta, slabo iskoristen.
Ne mogu da se sjetim igrača Veleza koji je katilski povrijedio Tarika?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
mislim da se preziva Salihovic...Hitman22 je napisao/la:Ne mogu da se sjetim igrača Veleza koji je katilski povrijedio Tarika?
jao kakav je to krik bio majko mila :(
https://www.vecernji.ba/okanovic-se-cuo ... oge-146986
tacno, al Tare je bar ostavio veliki trag u Slobodi, igrao za raju i zanemarivao taktiku, s druge strane Kasap bas nistatuzlak1987 je napisao/la:Kada ga neko faulira: "ne udaraj dijete". Nizak, sa 27-28 godina imao izgled kao neko od 18.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko je jos tako nekad slomio nogu na Tusnju? Ne mogu da se sjetim, znam da je neko pored aut linije na istoku.
Znam da je Malkic ali mozda u gostima, bas tada je postao dobar igrac sa 21. godinom jedan od boljih u ekipi.
Znam da je Malkic ali mozda u gostima, bas tada je postao dobar igrac sa 21. godinom jedan od boljih u ekipi.
Ma ništa ostali su neuporedivi s Taretom.Chinaglia je napisao/la:tacno, al Tare je bar ostavio veliki trag u Slobodi, igrao za raju i zanemarivao taktiku, s druge strane Kasap bas nistatuzlak1987 je napisao/la:Kada ga neko faulira: "ne udaraj dijete". Nizak, sa 27-28 godina imao izgled kao neko od 18.
Poslije njega niko nije kod raje uživao ni blizu simpatije.
Kad igra slabo opet nije kriv, kriv je trener,sudija,teren,kad izgubi loptu( jako rijetko ) kriv je igrač sto mu dodao medju tri igrača , kad pogrešno doda(opet jako rijetko) kriv je takodje igrač drugi sto se krije iza protivnika.
Šteta sto nije nas Tare dočekao ove vrhunske ugovore Kostica Fatica Dzidica i ostalih folera nego je karijeru proveo igrajući za raju.
Bas je velika razlika kad imaš nekog iz mahale tu.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- bhpremierliga12
- Kontakt:
ovaj Husara je kriminalac teski, evo ko ne zna ima od 21:30. Samo ne znam kako ovakvi ljudi postanu menadzeri, jos lik psuje ljudima mater i familiju po fb, teska seljacina, zabraniti skroz ulazak u Tuzlu, a da ne pricam da trebamo bodljikavu zicu oko Tusnja zbog njega staviti
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 2 gosta.