1-0 i teska bunkerica, k'o Juve birvaktile :tokralju:
cetvrti najlosiji napad i najbolja odbrana u ligi :tokralju:

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:tuzlace ne pada mi na pamet da procitam taj esej
Malkic je polomljen u Mostaru protiv Zrinje, ako se ne varamtuzlak1987 je napisao/la:Ko je jos tako nekad slomio nogu na Tusnju? Ne mogu da se sjetim, znam da je neko pored aut linije na istoku.
Znam da je Malkic ali mozda u gostima, bas tada je postao dobar igrac sa 21. godinom jedan od boljih u ekipi.
Piše budalaštinje ko i inačeChinaglia je napisao/la:tuzlace ne pada mi na pamet da procitam taj esej
Yebi ti to, Sara kapiten , Lemešić trci u zagrljaj , Tare top forma. Strateg SokChinaglia je napisao/la:dobri stari Sok, malo golova zabijamo, a jos manje primamo![]()
1-0 i teska bunkerica, k'o Juve birvaktile![]()
cetvrti najlosiji napad i najbolja odbrana u ligi![]()
Denis Sadiković tek se vratio u Slobodu i dvostruki prelom potkoljenice,te kraj karijere. Na tribini se čulo,mislim da je bilo sa Rudar Breza. Jedan od čuvenih kostolomaca njihovihChinaglia je napisao/la:Malkic je polomljen u Mostaru protiv Zrinje, ako se ne varamtuzlak1987 je napisao/la:Ko je jos tako nekad slomio nogu na Tusnju? Ne mogu da se sjetim, znam da je neko pored aut linije na istoku.
Znam da je Malkic ali mozda u gostima, bas tada je postao dobar igrac sa 21. godinom jedan od boljih u ekipi.
Mislim da je bilo protiv Jedinstvameecko je napisao/la:Denis Sadiković tek se vratio u Slobodu i dvostruki prelom potkoljenice,te kraj karijere. Na tribini se čulo,mislim da je bilo sa Rudar Breza. Jedan od čuvenih kostolomaca njihovihChinaglia je napisao/la:Malkic je polomljen u Mostaru protiv Zrinje, ako se ne varamtuzlak1987 je napisao/la:Ko je jos tako nekad slomio nogu na Tusnju? Ne mogu da se sjetim, znam da je neko pored aut linije na istoku.
Jeste, protiv Jedinstva.crvenocrnitz je napisao/la:Mislim da je bilo protiv Jedinstvameecko je napisao/la: Denis Sadiković tek se vratio u Slobodu i dvostruki prelom potkoljenice,te kraj karijere. Na tribini se čulo,mislim da je bilo sa Rudar Breza. Jedan od čuvenih kostolomaca njihovih
poslije svjetskogMakabiTuzla je napisao/la:Ima li kakvih transfera, ovo je najzanimljiviji dio godine?
To se desilo isprd zapada a kostolomac je bio igrač Jedinstva iz Bihača..Taretu su slomili nogu tamo na istoku i to igrač Veleža iz Vrapčićameecko je napisao/la:Denis Sadiković tek se vratio u Slobodu i dvostruki prelom potkoljenice,te kraj karijere. Na tribini se čulo,mislim da je bilo sa Rudar Breza. Jedan od čuvenih kostolomaca njihovihChinaglia je napisao/la:Malkic je polomljen u Mostaru protiv Zrinje, ako se ne varamtuzlak1987 je napisao/la:Ko je jos tako nekad slomio nogu na Tusnju? Ne mogu da se sjetim, znam da je neko pored aut linije na istoku.
hocel Senco u Rusiju kao Asmir u Brazil :kafa:Penaltiky je napisao/la:poslije svjetskogMakabiTuzla je napisao/la:Ima li kakvih transfera, ovo je najzanimljiviji dio godine? :)
MakabiTuzla je napisao/la:Ima li kakvih transfera, ovo je najzanimljiviji dio godine?
Došao vam je Krpić, i nova travulja.MakabiTuzla je napisao/la:Ima li kakvih transfera, ovo je najzanimljiviji dio godine?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.