Vidim ja da si ti udarnik grupe, pojacajte sad prevoz krpa sa jednog na dva policijska transportera

Vidim ja da si ti udarnik grupe, pojacajte sad prevoz krpa sa jednog na dva policijska transportera
Ti bas lud. Dje ce ko s Manijacima budalo.Direktorcic je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:12Manijake smo iznabijali nogama, nadglasali u vise navrata, sa HZ nemamo problema i te su dvije grupe najjace u BiH. Ostalo pisi do sabaha sta hoces,realni likovi i koji znaju sta je tribina ce se slozit sa mnomPablo11 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:09Prejaka akcija, ali ne mozes zbog ovog reci da idete u isti kod sa TM ili Hz, malo realnosti..Direktorcic je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:02Veceras sam upratio da su nas iste osobe hvalile za prskanje manijaka, za ovo veceras i u isto vrijeme prcali kako su nam hahari "skinuli parolu".
Jel vrijeme ono ruku na srce i priznat neke stvari za RA, npr kao jednu od dvije najjace grupe u BiH po svemu, ako ne i najjacu. Pusti brojnost, najlakse je skupit ljude
ima, u crveno biloj boji s kockicama, u cast rahmetlijama
dobar pos'o
Mogu samo sebe zapalitiDirektorcic je napisao/la: ↑09 apr 2024, 00:04Moje skromno misljenje je da su ultrasi previse ultra da nastave sa djelovanjem pod ovakvim tifo pritiskom. Da ce to uraditi samo iz ultra fazona, osim ako ne zapale grad da bi vratili krpe.. ali udarni je jos uvijek kod tute![]()