Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Perisic umijesto Sose na LB a Orsic na njegovom mjestu,ne znam zasto ali mislim da je tako trebalo igrati cijeli turnir posto je Perisic prema naprijed izgubio moc ponavljanja i nije to vise onaj stari Pera dok je Borna odigrao najgore po meni od svih igraca na SP .Ne znam sto ljudi vide u decku ali em sto je veoma nejak ima i katastrofalan centarsut nesto u rangu premijer lige BIH.Koliko su ga mediji isticali kontao sam steta sto na Juranovicevom mjestu nemamo nekog kao Sosu kad tamo obratno.Juranovic ispao doktor za njega.
Napadacki sastav i sretno Hrvatska.
Napadacki sastav i sretno Hrvatska.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Problem tebe i takvih kao sto si ti je u tome da mislite kako je Bosna i Hercegovina vasa i da svi trebaju razmisljati kao vi. Zapravo, Muslimani su posljednji dosli, odnosno nastali su nakon Osmanskog osvajanja Bosne i poturcivanjem tamosnjeg naroda.
Potomci tih se danas kunu u srednjovjekovnu Bosnu, a nose turska imena, gaje okupatorsku tradiciju i kulturu. Dosljedno, nema sto.
Samo se fifa momacki posra po kroatima, sad moraju mirno i dostojanstveno da odaju pocast deklarisanom cetniku i arkanovom jaranu 

-
- Kontakt:
Maroko bez Mazraouia, Saissa i Aguerda ako je vjerovati Sofascore-u.
Trojica startera iz obrane.
Hrvatska bez Juranovića, Lovrena i Brozovića.
Trojica startera iz obrane.
Hrvatska bez Juranovića, Lovrena i Brozovića.
Zadnja izmjena: Cipiripiblicblic, dana/u 17 dec 2022, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Nakon Srbina, Crnogorca sad je postao i Hrvat. Real life Split moment.
Nema druze od tebe brasna dzaba cim si krenuo o tim temama da pises, znam sta ces sve napisati sve i da ti argumentovano odgovorim tako da uzivaj u tom sto radis jer to ti je izgleda sve u zivotuMauzer75 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 14:44Problem tebe i takvih kao sto si ti je u tome da mislite kako je Bosna i Hercegovina vasa i da svi trebaju razmisljati kao vi. Zapravo, Muslimani su posljednji dosli, odnosno nastali su nakon Osmanskog osvajanja Bosne i poturcivanjem tamosnjeg naroda.
Potomci tih se danas kunu u srednjovjekovnu Bosnu, a nose turska imena, gaje okupatorsku tradiciju i kulturu. Dosljedno, nema sto.
- ElCartel11
- Kontakt:
Spreman Mercedes, marokanska zastava i naša ljiljanka naravno.
Krajina je uz Maroko!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
30 godina gledate kako mi osvajamo trofeje i medalje, slavimo i veselimo se. 30 godina nemate uspjeha ni u cemu osim puzajuce odbojke. 30 godina iz frustracije i simpatija prema isilu navijate za arapske, a i sve ostale zemlje svijeta. Praksa je tu. Meni je drago, jer nikad necete biti na nasem nivou. Bolji smo u svemu, a vi lajte koliko hocete. Gojak vam glavni igrac.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 14:55Spreman Mercedes, marokanska zastava i naša ljiljanka naravno.
Krajina je uz Maroko!
Sve je točno, ali što si ti ljut?Mauzer75 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:0030 godina gledate kako mi osvajamo trofeje i medalje, slavimo i veselimo se. 30 godina nemate uspjeha ni u cemu osim puzajuce odbojke. 30 godina iz frustracije i simpatija prema isilu navijate za arapske, a i sve ostale zemlje svijeta. Praksa je tu. Meni je drago, jer nikad necete biti na nasem nivou. Bolji smo u svemu, a vi lajte koliko hocete. Gojak vam glavni igrac.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 14:55Spreman Mercedes, marokanska zastava i naša ljiljanka naravno.
Krajina je uz Maroko!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Gori ste vi što mu odgovarate.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Pensioner26
- Kontakt:
Nemoj da pišemo ovdje o kršćanskom ekstremizmu, trebalo bi 2 foruma da se ispišeMauzer75 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 14:06Pa barem ti si poznat na ovom forumu kao islamisticki ekstremist i simpatizer vehabijskog pokreta, da ne spominjem relativizaciju teroristickih zlodjela koja su pocinili pripadnici #religijemira.Pensioner26 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 14:03Navijati cemo za koga hoćemo, nećemo samo za fašiste. Kako je lijepo živjeti i znati da nisi propagator fašističkih povika i pjesama.

Nemoj mraciti,popij svetlo !!Mauzer75 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:0030 godina gledate kako mi osvajamo trofeje i medalje, slavimo i veselimo se. 30 godina nemate uspjeha ni u cemu osim puzajuce odbojke. 30 godina iz frustracije i simpatija prema isilu navijate za arapske, a i sve ostale zemlje svijeta. Praksa je tu. Meni je drago, jer nikad necete biti na nasem nivou. Bolji smo u svemu, a vi lajte koliko hocete. Gojak vam glavni igrac.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 14:55Spreman Mercedes, marokanska zastava i naša ljiljanka naravno.
Krajina je uz Maroko!

Ovi fudbaleri pričati ne znaju jbt.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sretno Maroko 

Ima li @admina igdje?
Debil dodje na forum i krene provocirat odmah
Ima li @admina igdje?
Debil dodje na forum i krene provocirat odmah

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pisi slobodno, s obzirom da smo vas izbacili iz vlasti na svim razinama, imate sasvim dovoljno vremena.Pensioner26 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:15Nemoj da pišemo ovdje o kršćanskom ekstremizmu, trebalo bi 2 foruma da se ispišeMauzer75 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 14:06Pa barem ti si poznat na ovom forumu kao islamisticki ekstremist i simpatizer vehabijskog pokreta, da ne spominjem relativizaciju teroristickih zlodjela koja su pocinili pripadnici #religijemira.Pensioner26 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 14:03Navijati cemo za koga hoćemo, nećemo samo za fašiste. Kako je lijepo živjeti i znati da nisi propagator fašističkih povika i pjesama.![]()
Hrvati baš ofanzivni 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Idemo Maroko braco nasa 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dzelo 'da kazem' Muharemovic
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Jesi napacenMauzer75 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:28Pisi slobodno, s obzirom da smo vas izbacili iz vlasti na svim razinama, imate sasvim dovoljno vremena.Pensioner26 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 15:15Nemoj da pišemo ovdje o kršćanskom ekstremizmu, trebalo bi 2 foruma da se ispiše![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.