FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sad bez zajebancije ova drina je druga liga garant ali ako budemo dobijali ovakve utakmice protiv slicnih timova, mi cemo odbraniti titulu prelagano, jer i prosle godine se najvise bodova izgubilo protiv ovakvih nazalost, zato sad ocekujem da to bude mnogo bolje
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Niko nije spomenuo šetanjekengur je napisao/la:Da ne pretjerujemo o setnji ligom i ostale gluposti - Drini je falilo 8 igraca. Ipak drugo poluvrijeme relaksirano i fino za oko.
Je li se ono Barba povrijedi na kraju ?
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 27 jul 2015, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
svaka cast momci. Dobro su ih natrpali.IDEMO DALJE DOMINACIJA!!!!!
samo kakav je ono kloc od pomocnog sudije braco draga. razmaho se ko da rostilj potpaljuje....

samo kakav je ono kloc od pomocnog sudije braco draga. razmaho se ko da rostilj potpaljuje....
Svi u napad jedan je Hase!!!!!
De recite jods da je Barbaric ok i savrsen dan , Kaze komentator ovaj da bi Ikande mogao igrat sljedecu , imal koji insajder ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Sekstarda! 
Veze on o životu nema. Došao uzeo dobru dnevnicu i kući. Ima sreće što je rezultat gladak i zato će većina zažmiriti na one odluke.HZnaneFCS je napisao/la:svaka cast momci. Dobro su ih natrpali.IDEMO DALJE DOMINACIJA!!!!!
samo kakav je ono kloc od pomocnog sudije braco draga. razmaho se ko da rostilj potpaljuje....![]()
![]()
SRETAN BROJ - 1725
ma strasno sta su nam uradili u ovoj utakmici no sto kazes rezultat je povoljan pa hajde preci ce se preko toga mada ja da sam u klubu zalio bih se na onakvo sudjenje i da se kazni onaj sudija, pa neka drugi malo razmisle
Pyro is not a crime !
Kazniće pomoćnika disciplinska komisija za suđenje 100% previše grešaka samo je pitanje koliko će dobiti suspenzijeTHEC je napisao/la:ma strasno sta su nam uradili u ovoj utakmici no sto kazes rezultat je povoljan pa hajde preci ce se preko toga mada ja da sam u klubu zalio bih se na onakvo sudjenje i da se kazni onaj sudija, pa neka drugi malo razmisle
SRETAN BROJ - 1725
5k na "domacoj" utakmici u Travniku i to protiv Drine..
Hvala i dovidjenja!!!

Hvala i dovidjenja!!!
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Sto se tice dnevnice msm da sto je uzimao uzimao jepitic je napisao/la:Veze on o životu nema. Došao uzeo dobru dnevnicu i kući. Ima sreće što je rezultat gladak i zato će većina zažmiriti na one odluke.HZnaneFCS je napisao/la:svaka cast momci. Dobro su ih natrpali.IDEMO DALJE DOMINACIJA!!!!!
samo kakav je ono kloc od pomocnog sudije braco draga. razmaho se ko da rostilj potpaljuje....![]()
![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- kenanbrajic
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Zip je napisao/la:5k na "domacoj" utakmici u Travniku i to protiv Drine..
Hvala i dovidjenja!!!
![]()
'ta ce Dzeno sablonski trenerpitic je napisao/la:Ja ću samo reći Dženane Uščupliću nastavi svoju seriju
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
belosevic28
- Kontakt:
Dzeno se izgleda dobrano opametio, ima damu, laf je i svaka mu cast. Zadovoljan sesticom, iako Drina nije mjerilo, bit ce ovo OK abd. Raduje me Mesa, izgurao je maestra, i lagano se uigrava, dize formu. Ako Delac zaluta, savrsenstvo, Vildane mi. Benko killer. Odjava xd
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sad kad Benkara na polusezoni obori rekord lige

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Pa već smo oborili rekord. Ima li podatak da je i jedan šampion krenuo u odbranu naslova ovako visokom pobjedom?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Nisam baš siguran da mi sve ovo zaslužujemo. Kad kažem sve mislim na dešavanja u i oko našeg kluba u zadnjih dvije, dvije i pol godine.
Jednostavno mi smo takav narod, uvijek na prvu neko mora biti kriv, uvijek se nekom mora hebavati majka i pola familije, uvijek kod nas mora biti retard na početku.
Pojedinci bi se trebali zapitati kakvi su ljudi kad onako brzo donose zaključke. Utakmica se igra 90 minuta (a ne 15), i kiks se napravio samo onda kada sudija odsvira kraj.
Pojedince neka bude stid!
O utakmici kasnije.
Jednostavno mi smo takav narod, uvijek na prvu neko mora biti kriv, uvijek se nekom mora hebavati majka i pola familije, uvijek kod nas mora biti retard na početku.
Pojedinci bi se trebali zapitati kakvi su ljudi kad onako brzo donose zaključke. Utakmica se igra 90 minuta (a ne 15), i kiks se napravio samo onda kada sudija odsvira kraj.
Pojedince neka bude stid!
O utakmici kasnije.
???kenanbrajic je napisao/la:[youtube][/youtube]Zip je napisao/la:5k na "domacoj" utakmici u Travniku i to protiv Drine..
Hvala i dovidjenja!!!
![]()
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Padni na sedzdu Leone!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.