pile87 je napisao/la:Ma sve je to do emocija nekog malo vise ponese i na svakom stadionu imas par takvih lajavaca ali recimo za Besu grijesis to je najveci sportista koji je igrao nasu ligu.redwhite je napisao/la:Ma ne nema toga u Sarajevu. Problem je sto ljudi zabiju svoj mali mozak u vlastiti paksu pa ne vide nista.
Koliko sam ja razumio Osima,kaze fino covjek da tacno zna i prepoznaje glasove tih ljudi,a onda izmedju ostalih navede ove gradove. Ti isti ljudi to rade i drugim trenerima i isto tako i na Grbavici kao i na ostalim stadionima.
Broj takvih ispada ti je direktno proporcionalan br gledalaca.
Brko je konkretno u Gradaccu znao nekim postupcima navuci gnjev,ali samo nekolicine koja na to nasjedne,vjerovatno i sam isprovociran.
Beslija je posebna prica. Njega ni jedan stadion u BiH nije volio.On je jednostavno bio sirov i neodgojen,nimalo sportista.
Sredina i odgoj nemaju veze.Odgoj se iz kuce iznosi,a ni jedna sredina nije lisena losih pojedinaca
al ga i ti pretjera,da ne kažem da bešlija uopšte nije oličenje sportiste,bez obzira što je veliki željovac,ponašanje na terenu mu je bilo ogavno,konstantno prigovaranje sudijama,tersanje bez razloga..itd na kraju7 krajeva i amar mu je dao pedalu zbog unošenja nemira u svlačionicu.