FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

egocentrik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la egocentrik » 28 jul 2015, 01:55

hifans je napisao/la:Ado sekiraš se bezveze, nit će Gojko u Zvezdu, niti će Radovac u Hajduk. Nemaju oni para da plate sadašnje igrače, a ne da iskeširaju milionske cifre za naše dijamante. Hajduku ovisi oćel moć isplatit igrače o tome kolko će japanki prodat na rivi, a Zvezdu unakazuje Katahstanski Almaty u 1. kolu Europske lige..
1 mil € i 20%
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 jul 2015, 01:56

molotovljev je napisao/la: Vidi nešto, uz pretpostavku da Cimirot nastavi karijeru kod vas, siguran sam da niti jedna strana neće biti oštećena.
Imam povjerenje u Ibrakovića i vjerujem da radi u interesu FK Sarajevo.
I ja smatram isto tj. da ostecenih nece biti.
THEC je napisao/la:bez uvrede ali jel mene neko hoce da ubijedi da je bolje otici u Zvezdu nego u Bursu ? a nedavno se spominjalo da je njih Cimirot odbio. mislim u kojem univerzumu ce neka budala odbiti tursku ligu radi srpske
Nije odbio Celzi, nego Bursu, a za to postoje neki razlozi , gledaj malo siru sliku i siru finansijku perspektivu .
Hercegovac_do_groba je napisao/la:
Parkera bi imao srca dati jedino Partizanu. Nijednom drugom klubu ne bi mogao uvaljati tu prevaru. :D Kada bi njega uvaljali sarajevu pa ja mislim da sa nama vise ne bi pregovarali oko igraca narednih 50 godina :D
Ako im vec saljemo igraca, mozemo im poslati Kahrimana. Golman koji ima iskustvo i kvalitet a nama ne treba jer se forsira Rajkovic.
Kahriman bi bio najbolja opcija za FKS, jer ljudima ocigledno treba golman . Avramovski bi bio solidno resenje, ali vec je pozajmljen OFK Beogradu, a ne znam da li su ga oni licencirali jer imaju nekih prepreka oko registracije igraca. Taman FKS da dovede jos jednog makedonskog reprezentativca.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2015, 01:56

Odbilo je milion. I 800000 + 20% i to će odbit. Milion i 20% pa da se razgovara. Ispod jok.

Ako budu odlazili Cimiroti, Radovci, Duljevići za 500K, kakav se to talenat mora sutra roditi pa da ga za milion tušnemo. Cimirot je najtalentovaniji igrača lige i plus je zreo da igra ozbiljan fudbal, dakle ne moraš ga čekat godinu dvije nego sad u Zvezdi može biti nosioc igre i to i vi znate al nećete da priznate. Cimirot sam igra utakmicu kad hoće. Najbolje se vidi kad nema njega koliko je jak. Sarajevo se sastavit ne može. Kriza prošle sezone je plod njegove povrede. Ma ja ga ne bih ni za milion dao, koliku mu platu zvezda nudi toliko bi mu i ja ponudio i bek ide slijedeće godine za dva miliona u bundes. **** jelen super ligu, pardon otkazao im jelen, sad se zove menadžerska agencija šiptarska super liga. Kakva Srbija i **** krasni, on je to prevazišao.

Ako već ide u Srbiju ja ga u čukaričkom mogu zamisliti, jedini normalan klub, koji ne vara sve što može izvarat, od igrača, navijača, države , trenera, Zvezda je svima dužna . A o onim crno bijelim da ne pričam kakvi su to klošari.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 jul 2015, 02:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 28 jul 2015, 01:58

THEC je napisao/la:bez uvrede ali jel mene neko hoce da ubijedi da je bolje otici u Zvezdu nego u Bursu ? a nedavno se spominjalo da je njih Cimirot odbio. mislim u kojem univerzumu ce neka budala odbiti tursku ligu radi srpske
Zavisi kakav tim ima ta Bursa, da li bi dobio sansu da igra. Trenutno u Zvezdi bas skripi na toj poziciji i Cimirot bi sigurno bio starter ili bi bar dobio snasu da pokaze da zasluzuje mjesto u startnoj postavi. Iz Zvezde se lagano moze otici u recimo Belgiju, Lazovic je sada otisao u Djenovu dakle za maldog igraca koji dobije snasu da igra Zvezda je dobra sredina jer strani skauti prate i kupe ono sto valja. Bursa nije bas tim koji bi imao strpljenje da ceka Cimirota ako ga odmah ne krene i tu bi se vrlo lako mogao izgubiti. Po pitanju novca jacine lige Bursa je sigurno bolji izbor ali po pitanju razvoja igraca mislim da nije. 1 sezona u Zvezdi i nakon toga Cimirot bi ukoliko bi se dokazao mogao otici u recimo neki dobar tim u Belgiji, Francuskoj, Holandiji ili Portugal, tj Benfika koja obozava srpske igrace na toj poziciji :D

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 28 jul 2015, 02:02

jurisicduska je napisao/la:Odbilo je milion. I 800000 + 20% i to će odbit. Milion i 20% pa da se razgovara. Ispod jok.

Ako budu odlazili Cimiroti, Radovci, Duljevići za 500K, kakav se to talenat mora sutra roditi pa da ga za milion tušnemo. Cimirot je najtalentovaniji igrača lige i plus je zreo da igra ozbiljan fudbal, dakle ne moraš ga čekat godinu dvije nego sad u Zvezdi može biti nosioc igre i to i vi znate al nećete da priznate. Cimirot sam igra utakmicu kad hoće. Najbolje se vidi kad nema njega koliko je jak. Sarajevo se sastavit ne može. Kriza prošle sezone je plod njegove povrede. Ma ja ga ne bih ni za milion dao, koliku mu platu zvezda nudi toliko bi mu i ja ponudio i bek ide slijedeće godine za dva miliona u bundes. **** jelen super ligu, pardon otkazao im jelen, sad se zove menadžerska agencija šiptarska super liga. Kakva Srbija i **** krasni, on je to prevazišao.

Ako već ide u Srbiju ja ga u čukaričkom mogu zamisliti, jedini normalan klub, koji ne vara sve što može izvarat, od igrača, navijača, države , trenera, Zvezda je svima dužna . A o onim crno bijelim da ne pričam kakvi su to klošari.
Samo sto je ta zaduzena Zvezda i ti "crno beli klosari" za jedno Sarajevo u rangu Real Madrida i Barselone. Problem je sto ste se vi izlozili sa jednom titulom da ste ozbiljan tim a realno u EX-YU niste ni u top8 trenutno. Toliko o tome. Sto pre se spustite na zemlju pre cete moci da napredujete.
Zadnja izmjena: NukeR_G1970, dana/u 28 jul 2015, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 28 jul 2015, 02:03

Cimirot, Duljevic i Radovac su najveci talenti i ako odu ispod milon eura to je bruka za nas. Dulja pogotovo, jer ce on biti igrac koji ce igrati u Engleskoj za dvije tri godine...

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 28 jul 2015, 02:05

jurisicduska je napisao/la:Odbilo je milion. I 800000 + 20% i to će odbit. Milion i 20% pa da se razgovara. Ispod jok.

Ako već ide u Srbiju ja bi ga u čukaričkom mogu zamisliti, jedini normalan klub, koji ne vara sve što može izvarat, od igrača, navijača, države , trenera, Zvezda je svima dužna . A o onim crno bijelim da ne pričam kakvi su to klošari.
Hipoteticki ponuda Zvezde od 500 000 evra plus 30% od sledece prodaje plus Kahriman je vise nego korektna! To je u projekciji ponuda od blizu 1.5 miliona ako je on tako dobar igrac kako tvrdis. Ako bude nosilac igre u Zvezdi pa nema snase da Zvezda nakon jedne sezone ne dobije ponudu od 2-3 miliona za njega. Cukaricki? Pa oni su vas trenutni nivo. Najbolji igrac Srnic je isto bio na meti Zvezde i navodno su trazili 700 000 evra sto je Zvezda odbila. Cukaricki ne moze nnikog prodati preko 1 milion.
Vec sam pisoa Sarajevo da bi prodavalo igrace za veci iznos mora steci reputaciju kluba koji ima talente i kluba ciji su ti talenti kansije ue vropi pokazali da su kvalitet. Kada taj Cimirot zavrsi za 4-5 godina u recimo MIlanu, onda ce ljudi reci pa ovaj je igrao u Sarejevu par godina daj da odemo tamo da vidimo jel ima nesto da se probere. Tako to ide, ne mozes odmah na startu ocekivati da prodajes igraca za ne znam koje pare a kada ste to zadnji put uradili? Uostalom njemu ima jos 1 godina ugovora pa ne znam koliko imate prostora za manevar, pogotovo jer i sam igrac zeli da ide.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 jul 2015, 02:06

Ako gledamo samo finansijsku stranu, tvoja konstatacija je sasvim na mjestu! Medjutim, sa sportskog plana, koliko god to tebi bilo cudno, lakse se otisnuti na zapad iz Zvezde, (pogotovo) Partizana, pa cak i Vojvodine, nego iz prosjecnog turskog prvoligasa... ;)
Ja cak ni za ove nase igrace koji su otisli iz JSL u Tursku, ne znam da su posle sta napravili, nego tavore tamo, osim Duška Tošića koji je sada presao u Bešiktas, ali on je vec bio klasa i dokazan igrac i za njihove uslove...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 jul 2015, 02:09

NukeR_G1970 je napisao/la: Samo sto je ta zaduzena Zvezda i ti "crno beli klosari" za jedno Sarajevo u rangu Real Madrida i Barselone. Problem je sto ste se vi izlozili sa jednom titulom da ste ozbiljan tim a realno u EX-YU niste ni u top8 trenutno. Toliko o tome. Sto pre se spustite na zemlju pre cete moci da napredujete.
@Nukeru i ja i ti jednom da se slozimo. Uvazavam svaki napor celnika FKS da naprave vrhunsku omladinsku skolu i kvalitetan seniorski tim i predanim radom ce to i uspeti. Ali je neverovatna cinjenica koliko je ova proslogodisnja titula pojedinim navijacima FKS-a odnela razum ko zna gde.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2015, 02:13

Nikom nije razum oduzet, svjesni smo mi da nismo top 10, nego ja ne bih prodao Zvezdi igrača, jer ga ne plate, jer ga izrabljuje, jer su dužni trenerima pare, igračima, svima, politički vrh završi Gazprom, zamažue oči a dug raste, smanji se pred Evropu, dozvole da se igra , vi se izblamirate, završite drugi, već ispričana priča, govorim s ljudskog aspekta da bih ga dao čukaričkom jer su jedini normalan klub u toj ligi. A zvezda je velikan ne samo balkanskog fudbala nego europskog i to niko ne spori nit smo im blizu po renomeu, ali Cimirot je bolji od njihovog veznog reda ne pričam napamet.

A crnobeli su cigani vanserijski iz više razloga, malo je forum da se to napiše, njima tek ne bih dao igrača.

Da se ramadani pita oko djetetove karijere tp ne bih ni dušmanima poželio a ne Cimirotu.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 jul 2015, 02:19, ukupno mijenjano 4 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 28 jul 2015, 02:14

NukeR_G1970 je napisao/la:

Samo sto je ta zaduzena Zvezda i ti "crno beli klosari" za jedno Sarajevo u rangu Real Madrida i Barselone. Problem je sto ste se vi izlozili sa jednom titulom da ste ozbiljan tim a realno u EX-YU niste ni u top8 trenutno. Toliko o tome. Sto pre se spustite na zemlju pre cete moci da napredujete.[/quote

Prvo ti moras svatiti da ovo nisu 80 te...dinamo je najbolji klub trenutno na prostoru bivse drzave..tu jos ozbiljno rade Partizan..Maribor..Rijeka...i to bi bilo to...mi tek sad pocinjemo sa normalnim radom...ali ono sto zelim reci je druga stvar...tvoja Zvezda je ozbiljan klub koliko i mladost iz obarske..sinj...javor isl..to sto i dalje pokusavate zivjeti od stare slave i loziti se...vas problem...da ne kupujete utakmice(ofk beograd)...i da pojedini klubovi se predaju zbog imena kojeg nosite...vi regularno ne mozete pobijediti ni moju ekipu sa termina...ako vec pricas ozbiljno...onda se uozbilji...pozz

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 jul 2015, 02:18

Hercegovac_do_groba je napisao/la:

Ako već ide u Srbiju ja bi ga u čukaričkom mogu zamisliti, jedini normalan klub, koji ne vara sve što može izvarat, od igrača, navijača, države , trenera, Zvezda je svima dužna . A o onim crno bijelim da ne pričam kakvi su to klošari.
Hipoteticki ponuda Zvezde od 500 000 evra plus 30% od sledece prodaje plus Kahriman je vise nego korektna! To je u projekciji ponuda od blizu 1.5 miliona ako je on tako dobar igrac kako tvrdis. Ako bude nosilac igre u Zvezdi pa nema snase da Zvezda nakon jedne sezone ne dobije ponudu od 2-3 miliona za njega. Cukaricki? Pa oni su vas trenutni nivo. Najbolji igrac Srnic je isto bio na meti Zvezde i navodno su trazili 700 000 evra sto je Zvezda odbila. Cukaricki ne moze nnikog prodati preko 1 milion.
Vec sam pisoa Sarajevo da bi prodavalo igrace za veci iznos mora steci reputaciju kluba koji ima talente i kluba ciji su ti talenti kansije ue vropi pokazali da su kvalitet. Kada taj Cimirot zavrsi za 4-5 godina u recimo MIlanu, onda ce ljudi reci pa ovaj je igrao u Sarejevu par godina daj da odemo tamo da vidimo jel ima nesto da se probere. Tako to ide, ne mozes odmah na startu ocekivati da prodajes igraca za ne znam koje pare a kada ste to zadnji put uradili? Uostalom njemu ima jos 1 godina ugovora pa ne znam koliko imate prostora za manevar, pogotovo jer i sam igrac zeli da ide.
Nije problem u Sarajevu vec je problem u jadnoj ligi , kad skauti vide da su kukuruzi posijani iza gola ,a pored stadiona se u direktnom prenosu puca iz pistolja(svadba) odmah bjeze taman da Ronaldo igra.
Nemojte se ponasati kao kakvi dumani Zvezda ima 50 mil. duga sta ce on,a Zvezda ima bazu od najmanje milion navijaca... Hajmo se mi pokušati zaduziti tolike pare ? Mozemo ,al qrcu ... sve dok imamo ovakvu infrastrukturu na stadionima i odnos drzave prema klubovima(doduše mi ne ovisimo o njoj)
Isto kad neko poredi dug HR i BiH(50 mlrd vs 4 mlrd) ,a ta ista HR nek proda 2-3 svoje kompanije(npr. autoceste bi izbrisale minimalno 50% duga) izbrisat ce dug ,a imati izgradjenu drzavu.
Mi svoj dug ne mozemo izbrisati da prodamo tri najjace drzavne firme,a niti izgradjenu drzavu(primarno na infrastrukturu mislim).
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 28 jul 2015, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 jul 2015, 02:18

jurisicduska je napisao/la:Nikom nije razum oduzeo, svjesni smo mi da nismo top 10, nego ja ne bih prodao Zvezdi igrača, jer ga ne plate, jer ga izrabljuje, jer su dužni trenerima pare, igračima, svima, politički vrh završi Gazprom, zamažue oči sdug raste, smanji se pred Evropu, dozvole da s eigram, vi se izblamirate, završite drugi, već ispričana priča, govorim s ljudskog aspekta da bih ga dao čukaričkom jer su jedini normalan klub u toj ligi. A zvezda je velikan ne samo balkanskog fudbala nego europskog i to niko ne spori nit smo im blizu po renomeu, ali Cimirot je bolji od njihovog veznog reda ne pričam napamet.
Ako Cukaricki postigne neki kontinuitet i nastavi sa ovakvim igrama u narednih 4-5 godina onda cu ih smatrati za zdravu sredinu i ozbiljan klub, pamtimo svi mi ko zna koliko takvih klubova po svim ovim nasim ligama koji bljesnu sezonu dve i onda se ispostavi da je to bila neka prevara , kratkorocna. I u pravu si da je Cimirot bolji od dobrog dela zvezdinog veznog reda, zato i pokusavamo da ga dovedemo, ne bi ga "jurili" da je losiji od ovih koje imamo.

@ Marconato kad pomenu ove sto propadaju po Turskoj, tu je Stepanov odlican primer.

@farukzidane , ne mlati.

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 28 jul 2015, 02:20

jurisicduska je napisao/la:Nikom nije razum oduzet, svjesni smo mi da nismo top 10, nego ja ne bih prodao Zvezdi igrača, jer ga ne plate, jer ga izrabljuje, jer su dužni trenerima pare, igračima, svima, politički vrh završi Gazprom, zamažue oči a dug raste, smanji se pred Evropu, dozvole da se igra , vi se izblamirate, završite drugi, već ispričana priča, govorim s ljudskog aspekta da bih ga dao čukaričkom jer su jedini normalan klub u toj ligi. A zvezda je velikan ne samo balkanskog fudbala nego europskog i to niko ne spori nit smo im blizu po renomeu, ali Cimirot je bolji od njihovog veznog reda ne pričam napamet.

A crnobeli su cigani vanserijski iz više razloga, malo je forum da se to napiše, njima tek ne bih dao igrača.
Upravu si za finansije ali nije bas situacija takva d abi ostao bez icega. Moras shvatiti da se u Zvezdu nikada nije ni islo da bi se uzela lova, lova se uzima preko granice na zapadu. Ni u Cukarickom se ne uzima ozbiljan novac samo je redovan. On bi u Zvezdu dosao da odigra jednu sezonu na visokom nivou i nakon toga bi bez problema napravio dobar transfer i zabo ugovor kojim bi zaradio lovu koju bi u Cuki zaradjivao 10 sezona. I ovakva kakva je Zvezda bi mu dala ugovor od mozda nekih 150 000 do 200 000 jer je ipak reprezentativac. Neka mu isplate i pola to je opet vise nego sto bi dobio u Cukarickom.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 28 jul 2015, 02:21

Kao prvo nisam navijac Zvezde. Al' nebitno. Meni je samo fascinantno to koliko ste visoko poleteli. Pratio sam malo temu kada je bio zreb za drugo kolo kvalifikacija kada ste izvukli Leh i nisam mogao da verujem kakvo je odusevljenje vladalo. Vi morate da shvatite da do pre 2 godine niste ni bili na fudbalskoj mapi kao iole ozibljan klub.

Druga stvar, pominjete tog Tana i njegove milijarde ali je ocigledno da je coveku prioritet Kardif i Kortjirk pa tek onda Sarajevo (sto mu dodje i logicno). Svakako je atraktivnija i treca liga Engleske nego prva BiH (ili Srbije). Covek nema potrebu da ulaze vise u klub jer je ovo sitno dovoljno da se uzme trofej i to je to. Mnogo se veci novac obrce u Belgiji i Engleskoj. I po meni, ovo je neki limit Sarajeva tj. Sarajevo mu dodje kao baza za ovaj deo Evrope u skautiranju mladih igraca za upravo taj Kardif ili Kortjirk. I nesto ne verujem da ce se tu nesto promeniti drasticno. Zasto praviti tim od 30-40 miliona evra u ligi u kojoj ti je glavni konkurent tim od 5 miliona evra.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 28 jul 2015, 02:22

Tribalian je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Nikom nije razum oduzeo, svjesni smo mi da nismo top 10, nego ja ne bih prodao Zvezdi igrača, jer ga ne plate, jer ga izrabljuje, jer su dužni trenerima pare, igračima, svima, politički vrh završi Gazprom, zamažue oči sdug raste, smanji se pred Evropu, dozvole da s eigram, vi se izblamirate, završite drugi, već ispričana priča, govorim s ljudskog aspekta da bih ga dao čukaričkom jer su jedini normalan klub u toj ligi. A zvezda je velikan ne samo balkanskog fudbala nego europskog i to niko ne spori nit smo im blizu po renomeu, ali Cimirot je bolji od njihovog veznog reda ne pričam napamet.
Ako Cukaricki postigne neki kontinuitet i nastavi sa ovakvim igrama u narednih 4-5 godina onda cu ih smatrati za zdravu sredinu i ozbiljan klub, pamtimo svi mi ko zna koliko takvih klubova po svim ovim nasim ligama koji bljesnu sezonu dve i onda se ispostavi da je to bila neka prevara , kratkorocna. I u pravu si da je Cimirot bolji od dobrog dela zvezdinog veznog reda, zato i pokusavamo da ga dovedemo, ne bi ga "jurili" da je losiji od ovih koje imamo.

@ Marconato kad pomenu ove sto propadaju po Turskoj, tu je Stepanov odlican primer.

@farukzidane , ne mlati.
Ozbiljan ste vi klub koliko i javor...znate vi to dobro..samo se tripujete bezveze...zivite i dalje od stare slave...zato i jeste tu gdje jeste

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 jul 2015, 02:23

Tribalian je napisao/la:
NukeR_G1970 je napisao/la: Samo sto je ta zaduzena Zvezda i ti "crno beli klosari" za jedno Sarajevo u rangu Real Madrida i Barselone. Problem je sto ste se vi izlozili sa jednom titulom da ste ozbiljan tim a realno u EX-YU niste ni u top8 trenutno. Toliko o tome. Sto pre se spustite na zemlju pre cete moci da napredujete.
@Nukeru i ja i ti jednom da se slozimo. Uvazavam svaki napor celnika FKS da naprave vrhunsku omladinsku skolu i kvalitetan seniorski tim i predanim radom ce to i uspeti. Ali je neverovatna cinjenica koliko je ova proslogodisnja titula pojedinim navijacima FKS-a odnela razum ko zna gde.
Nećemo o tome... Smatram da niste u pravu i vrlo lako diskusija može promijeniti smjer.
Mi, stariji navijači, poštujemo vaše uspjehe ali isto tako svjesni smo naše veličine kroz istoriju. Ipak se vi malo spustite... ok ?
F.K.SARAJEVO

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 28 jul 2015, 02:25

molotovljev je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
Nećemo o tome... Smatram da niste u pravu i vrlo lako diskusija može promijeniti smjer.
Mi, stariji navijači, poštujemo vaše uspjehe ali isto tako svjesni smo naše veličine kroz istoriju. Ipak se vi malo spustite... ok ?
Nemam potrebu da omalovazavam FK Sarajevo a jos manje da se svadjam sa nekim. Ako mozemo normalno da diskutujemo onda ok, ako ne mozemo zavrsicemo je odmah.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2015, 02:26

I nemojte biti i vi spin majstori, niko ne spori da je to klub sa renomeom, ali ništa više. Ja čisto gledam roditeljski na igrača, desi mu se povreda ovi ga ne plate, u javoru bi završio, bezbroj talenata ste upropastili ili im **** karijere, ne možemo mi njega prodati kao vi to je činjenica, ali smo puno zdravlja sredina gdje je on bog otac, a tamo bi bio ko zna šta. I bolje neka ga ovdje za iste pare i na vrijeme, pa ako je kvalitet prodaće se i sl. godine ko i ove i igrača sa 23 nije teško prodati. Ne treba prihvatati mizerije, eto d avama Dinamo ponudi milion za golmana, dali bi g al u kurcu. A iz Dinama može karijeru napraviti vanserijsku. Kelavu su udinezeu uvaljili. Nema ljutnje samo želimo najbolje za svog najboljeg igrača.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 28 jul 2015, 02:26

farukzidane je napisao/la:
NukeR_G1970 je napisao/la:

Samo sto je ta zaduzena Zvezda i ti "crno beli klosari" za jedno Sarajevo u rangu Real Madrida i Barselone. Problem je sto ste se vi izlozili sa jednom titulom da ste ozbiljan tim a realno u EX-YU niste ni u top8 trenutno. Toliko o tome. Sto pre se spustite na zemlju pre cete moci da napredujete.[/quote

Prvo ti moras svatiti da ovo nisu 80 te...dinamo je najbolji klub trenutno na prostoru bivse drzave..tu jos ozbiljno rade Partizan..Maribor..Rijeka...i to bi bilo to...mi tek sad pocinjemo sa normalnim radom...ali ono sto zelim reci je druga stvar...tvoja Zvezda je ozbiljan klub koliko i mladost iz obarske..sinj...javor isl..to sto i dalje pokusavate zivjeti od stare slave i loziti se...vas problem...da ne kupujete utakmice(ofk beograd)...i da pojedini klubovi se predaju zbog imena kojeg nosite...vi regularno ne mozete pobijediti ni moju ekipu sa termina...ako vec pricas ozbiljno...onda se uozbilji...pozz
Partizan je dugovima kao i Zvezda smao manjim, takodje kasne sa isplatama igraca no nebitno. Dinamo je klub koji drze kriminalci koji samo mlate novac preko tog kluba. Njima je cilj smao praviti transfere, zato su i privatizovali HNS a sportski rezultati su im u drugom planu. Kao sto je rekao menadzer Luisa Ibaneza da Zvezda ima budzet Dinama bila bi sila u evropi a ne kanta koju Lion razmontira 7-1 na Maksimiru. Nije ni cudo sto BBB bojkotuju Dinamo. Maribor i Rijeka su ispali iz evrope kao i Zvezda pa to dovoljno govori kako su ozbiljni. Da je Zvezda tako losa a Partizan ozbiljan oni bi razbili Zvezdu u derbiju 5-0 i tako izlecili visedecenijske frustracije ali ne mogu. Kada i dobiju to uglavnom bude gol iz prekida, tu nijanse odlucuju uopste nema neke bitne razlike u kvalitetu ekipa.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, fks74, Pitar6785 i 29 gostiju.