9 KMsvrakino1921 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 09:01Hvala Bajadera na ovoj tabeli
Al Pitari su kraljevi
Imaju vise poraza nego pobjeda
A dvije titule u bivsoj Yugi osvojili
Kraljevi
![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
- svrakino1921
- Kontakt:
Kazem kraljeviBaader je napisao/la: ↑04 dec 2020, 09:07svrakino1921 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 09:01Hvala Bajadera na ovoj tabeli
Al Pitari su kraljevi
Kraljevi
![]()
![]()
I negativna gol razlika. Trpalo ih.
- svrakino1921
- Kontakt:
TacnoVanja8 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 09:079 KMsvrakino1921 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 09:01Hvala Bajadera na ovoj tabeli
Al Pitari su kraljevi
Kraljevi
![]()
![]()
Al zato imamo opremu
Jesil nas vidio u Mostaru
Bljestimo pod reflektorima
Brate jedino sto mi smeta je sto se dizete u neke visine, a realno k'o Sloboda ste i to je to. Toliko ste bitni kunem ti se majkom. Ja nikad necu pokusati da obezvrijedim velicinu Veleza, klub sa dusom, tradicijom i historijom. Bas kao Sloboda i Celik, ali to je sve. Evo ja nikad necu ovo reci nekom navijacu Slobode i Celika bas zato sto su oni svi svjesni da navijaju za posrnule velikane i nemaju ni blizu visoko misljenje o klubovima za koje navijaju kakvo vi imate. A kad vam se postavi konkretno pitanje sva prica vam se svodi na historiju i desavanja od prije 25+ godina. 2020 je na izmaku bola', dozovi se malo.Baader je napisao/la: ↑04 dec 2020, 08:22Ne znam zašto forumskim dežurnim Pitarima toliko smeta jedna notorna činjenica, a to je da je Velež u Evropskim takmičenjima kudikamo rezultatski uspješniji klub od FK Sarajeva. Jadni oni, na sve načine nastoje obezvrijediti veličinu Veleža, pišu, troše se, satiru, ali džaba, tu činjenicu, dok ne naprave neki rezultatski zapažen uspjeh u Evropi, neće promijeniti, džaba sve.

Cuj Velez uspjesniji u evropskim takmicenjima od Sarajeva, da vidim vas koeficijent

Ovim si nadmasio sam sebe kao navijac kluba za koji navijas. E upravo to mi smeta kod vas. Navijas za klub koji je godine proveo u prvoj ligi Federacije, klub kojem je jedini trofej u poslijeratnoj historiji onaj kada je osvojio tu istu ligu i plasirao se u elitni rang, klub koji nije igrao evropsko takmicenje preko 30 godina ni sam ne znam tacno, klub koji 20 godina nije prismrdio jednoj od prve tri pozicije i onda dodjes i pokusavas stati rame uz rame sa jednim od dva najtrofejnija kluba u drzavi. Ne ide to tako brato

Ne moram ti govoriti koliko sam vas simpatisao kao i svi navijaci Sarajeva jer i sam znas kakva je atmosfera kad igraju Sarajevo i Velez, ali ste mi toliko pokvarili sav dojam i sliku o njemu tacno vi koji bi se nazor gurali sa Sarajevom, Zeljeznicarom i Zrinjskim tj. sa tri daleko najuspjesnija kluba u ovoj zemlji, pa im se ponekad i podsmijavali u nekim situacijama. Spustite se malo na zemlju brato, vjeruj mi da zivis u velikoj zabludi ako mislis da ste nam vi trn u oku i da nama smeta neki uspjeh Veleza. Prvo ga moramo docekati, pa ces vidjeti hoce li nam smetati ili cemo vam aplaudirati. Ja ti garantujem da ce biti ovo drugo. Bas kao onda kad smo vam na Kosevu pozeljeli dobrodoslicu tamo gdje i pripadate.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
svrakino1921 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 09:11TacnoVanja8 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 09:079 KMsvrakino1921 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 09:01Hvala Bajadera na ovoj tabeli
Al Pitari su kraljevi
Kraljevi
![]()
![]()
Al zato imamo opremu
Jesil nas vidio u Mostaru
Bljestimo pod reflektorima

13 KM,

Majstore upravo si ti potegao priču o nama u Yu ligi i sada se žališ što spominjem period od prije 30 godina. Ne ide to tako
Niti se mi igdje guramo, niti mislimo da smo top3 klub u državi po rezultatima, a koliko smo nebitni, dovoljno govori svaki vaš post i potrošena riječ na nas (a dovoljno govore i uvrede prema nama, eto mi se vama zgadili, a vaše pisanje ovdje o Veležu nama nije). Ubiste se vi objašnjavajući nešto i to je ok, reakcija na notornu činjenicu, lako provjerivu.

Niti se mi igdje guramo, niti mislimo da smo top3 klub u državi po rezultatima, a koliko smo nebitni, dovoljno govori svaki vaš post i potrošena riječ na nas (a dovoljno govore i uvrede prema nama, eto mi se vama zgadili, a vaše pisanje ovdje o Veležu nama nije). Ubiste se vi objašnjavajući nešto i to je ok, reakcija na notornu činjenicu, lako provjerivu.
Nigdje ja legendo nisam spomenuo vas u YU ligi osim sto sam rekao da ste klub sa historijom i tradicijom i to stoji. Vrati se nazad i procitaj, zajebucnuo si se malo
Bas suprotno pokusavam reci, da zivite od te stare slave i to da ste nevidljivi preko 30 godina, a kad pricate o sebi covjek bi rek'o da se samo vi pitate u ligi.
Ja vas i Velez nigdje nisam uvrijedio i ovo su moji prvi postovi o Velezu na ovom forumu. Samo se malo probudite iz tog sna i vratite se u realnost.

Bas suprotno pokusavam reci, da zivite od te stare slave i to da ste nevidljivi preko 30 godina, a kad pricate o sebi covjek bi rek'o da se samo vi pitate u ligi.
Ja vas i Velez nigdje nisam uvrijedio i ovo su moji prvi postovi o Velezu na ovom forumu. Samo se malo probudite iz tog sna i vratite se u realnost.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ma ti ili ovaj drugi sa budalaštinom "rang Radnika". Nevažno, zna se na šta mislim.
Da, mislis na to kako ste ostvarili neke evropske uspjehe.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Mislim na to da ako uspoređujemo evropske rezultate ova dva kluba, onda jedan ima bolje, a drugi gore. I šta ja tu vama sada mogu, pomirite se s tim.
Ovdje uvijek zabavno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Možemo ili ovako ili pustiti dežurne pitare da sami divljaju po temi 

I o tome se da diskutovati, ali stvarno nemam vise vremena. Ovo govorim u svoje ime, ne mrzim vas, naprotiv, zelim vam da prvi put, kad Sarajevo ne osvoji titulu, vi budete klub koji ce je osvojiti, da rastete iz dana u dan i da postanete dominantni i bitni kao u svojim pricama, ali dok to ne postanete budite mudri i sutite jer mi je fakat smijesno trenutno diskutovati o Velezu kao nekome ko bi bio potencijalna opasnost, trn u oku i ko bi mogao ugroziti Sarajevo u bilo kojem segmentu. Ja ti kazem, drazi ste mi i od Slobode (sto ne znaci da njih mrzim), ali ste i dalje u mojim ocima na istoj stepenici kao i oni. I velikoj vecini neutralnih, garantujem ti.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ide jos jedna cinjenia: FK Velez, kao posrnuli velikan, ima identican broj nastupa u grupnim fazama evropskih takmicenjima poslije rata kao i najveci medju najvecim, klub koji nije posrnuo i koji je ostao medju velikima, FK Sarajevo. Kao i ostala tri najorganizovanija kluba u drzavi.
imamo cinjenice, od kojih ti crveni lice
imamo cinjenice, od kojih ti crveni lice

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
I u pretkolima je l'? I play off tu spada?killafrommanilla je napisao/la: ↑04 dec 2020, 09:45Ide jos jedna cinjenia: FK Velez, kao posrnuli velikan, ima identican broj nastupa u grupnim fazama evropskih takmicenjima poslije rata kao i najveci medju najvecim, klub koji nije posrnuo i koji je ostao medju velikima, FK Sarajevo. Kao i ostala tri najorganizovanija kluba u drzavi.

Ali zato znam gdje vise trofeja ima Velez...Pa u prvoj ligi Federacije!!! Cestitke!
Dokaze zbog kojih ne'mres stati

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Gdje ti vidiš da mi pišemo da smo dominantni u bilo čemu? Odakle ti takva konstrukcija?
edit: eto, činjenicu da jedan posrnuli velikan poput Veleža nije igrao grupnu fazu evropskog takmičenja, isto kao i neposrnuli velikan FK Sarajevo, ne možeš svariti i priču spinuješ na prvu ligu federacije sa namjernom da nas uvrijediš.
edit: eto, činjenicu da jedan posrnuli velikan poput Veleža nije igrao grupnu fazu evropskog takmičenja, isto kao i neposrnuli velikan FK Sarajevo, ne možeš svariti i priču spinuješ na prvu ligu federacije sa namjernom da nas uvrijediš.
Jel Mtel ovo kesira klubove po plasmanu?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Stani, hoces reci da nije istina ovo sto sam napisao?Baader je napisao/la: ↑04 dec 2020, 09:49Gdje ti vidiš da mi pišemo da smo dominantni u bilo čemu? Odakle ti takva konstrukcija?
Vi ste osvojili federalku i to dva puta, to je cinjenica, a ne uvreda.
Mi smo se naigrali pretkola i imamo cetiri play offa, dva puta smo minimalno porazeni u njima i bili smo blizu grupa, vi ama bas nijedno od toga.
Mi imamo sedam titula, a vi nula.
Mi imamo sest kupova, a vi dva, s tim da je zadnji osvojen prije 34. godine.
Imamo cinjenice, od kojih ti crveni lice

Evo upravo se poredite sa Sarajevom u smislu neigranja grupne faze. Hajde, bar tako mozete da se tjesite.
Ostavljam vas da dezurate, dosta od mene za danas.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Malo vise postovanja prema drugoligasu...
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Google Adsense [Bot], itatabisine i 27 gostiju.