NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 01 jul 2024, 21:15

GG3 je napisao/la:
01 jul 2024, 20:38
Hasan je covjek kojeg Zanima uspjeh a ne samo korist!
Al ocigledno je da su stetocine jos uvijek u klubu Koje samo sjede, kafe ispijaju i pametuju.
Hamdo, Budimlic i ekipa. Sve stručni ljudi koji mogu pomoci klubu, i pomazu vec 20 godina. Samo licnii interes. Te ljude otjerati i bice napretka

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 jul 2024, 09:55

A gdje nam je London, kako je Hasan prozvao lazne profile, i ove sto unistavaju sve moguce i on nestao sa foruma

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 02 jul 2024, 09:59

Žalosno je što se apsolutno ništa ne dešava, iza srijede kreće raspad ekipe, odlazak tipa Zarića, dok je Tomislavgrad već počeo sa pripremama.

SRAMOTA za Bihać.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 jul 2024, 11:04

Ja nisam ni vidio da je covjek objavio da je podnio ostavku 01.07.

Necemo mi milimetra progresa imati nikada, treba nas ugasiti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 02 jul 2024, 11:48

Nije sve tako kako izgleda.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 jul 2024, 12:29

Nije mi jasno samo zasto se nije raspustila komplet skupstina?Zasto se ne smiju otjerati ti ljudi. Zasto Sila Nebeska cuti na ovo sve, zasto se ne oglase, ne pozovu na proteste ili na bilo sta drugo. Pa daj nam normalnu skupstinu, normalne ljude, neka i ispadnemo iz lige.
Nece ni jedan igrac cekati tri mjeseca hoce igrati za nas ili ne, takodjer trener. Ostale ekipe vec rade na svemu.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 02 jul 2024, 13:00

Zaniolo je napisao/la:
02 jul 2024, 11:48
ti si moj brat :bow: :bow:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 02 jul 2024, 15:47

InatSilniBosanski je napisao/la:
02 jul 2024, 13:00
Zaniolo je napisao/la:
02 jul 2024, 11:48
ti si moj brat :bow: :bow:
❤️

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 03 jul 2024, 11:49

Ovo je baš tuga i sramota, Skupština se ne oglašava, ispade da nije problem u Zuhdiji, Upravni odbor samim tim nije ni na vidiku, a da ne govorimo dogovoru sa šefom stručnog štaba, igračima i o početku priprema.

Po meni je ovdje zakazao i Gradonačelnik koji nije insistirao da se ovo čim prije završi, ali svjestan je svoje pobjede i bez ovoga, pa se onda ne sikira nešto plaho.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 03 jul 2024, 12:49

nebeskasila je napisao/la:
02 jul 2024, 12:29
Nije mi jasno samo zasto se nije raspustila komplet skupstina?Zasto se ne smiju otjerati ti ljudi. Zasto Sila Nebeska cuti na ovo sve, zasto se ne oglase, ne pozovu na proteste ili na bilo sta drugo. Pa daj nam normalnu skupstinu, normalne ljude, neka i ispadnemo iz lige.
Nece ni jedan igrac cekati tri mjeseca hoce igrati za nas ili ne, takodjer trener. Ostale ekipe vec rade na svemu.
Slažem se

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 03 jul 2024, 13:06

slika
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 03 jul 2024, 13:08

Otvoreno mjesto za emira ili naninog izgleda. Ovo su i namjerno uradili da ovaj sam ode pa da oni upadnu
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 03 jul 2024, 13:37

Žalosno
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 03 jul 2024, 14:13

Ja ne znam na osnovu cega ste bi pojedini gajili entuzijazam, bice kako je i prvobitno zamisljeno, Emir predsjednik, a Hamdu guraju u savez. Vuk sit ovce na broju… @harden sjecas se sta sam ti rekao …

Steta sto smo izgubili Hasana, mada realno stojim iza toga da on nije za ovoga, nije dovoljno pokvaren da se nosi sa ovim.

Iskreno sve ovo sam i ocekivao, samo me iznenadio preblag i salonski pristup momaka iz SNa, trebali su voditi glavnu rijec oni se poklopili i slusaju.

Daj Boze da imenuju predsjednika sto prije jel svaki dan protracen je uzaludan, nismo mi Real da nas cekaju igraci i treneri.

Daj Boze da sto pri
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 jul 2024, 15:40

Mislim da nakon ovog svega prestajem pratiti sve vezano za klub. Mozda mi je potreban i neki odmor ali previse mi se sve zgadilo. Imao sam fin osjecaj da ce sve biti dobro sa Hasanom, da ce sve krenuti kako treba ali su ga djubrad otjerala da mogu nastaviti krasti i unistavati. Kurcina od drzave, grada od svega. Nikad nama bolje biti nece.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jul 2024, 19:48

nebeskasila je napisao/la:
03 jul 2024, 15:40
Mislim da nakon ovog svega prestajem pratiti sve vezano za klub. Mozda mi je potreban i neki odmor ali previse mi se sve zgadilo. Imao sam fin osjecaj da ce sve biti dobro sa Hasanom, da ce sve krenuti kako treba ali su ga djubrad otjerala da mogu nastaviti krasti i unistavati. Kurcina od drzave, grada od svega. Nikad nama bolje biti nece.
Takodjer brate. Ispratit cu utakmice subotom jer sam navikao, al sigurno necu ovoliko zivaca, paznje i vremena davati kao do sad. Do nekih boljih vremena aBd.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 03 jul 2024, 20:04

Razgovarao sam sa par celnika kluba, sve ce se regulisati u narednih par dana, biti cemo svi iznenadjeni. Pojacanja stizu.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 jul 2024, 20:17

Zaniolo je napisao/la:
03 jul 2024, 20:04
Razgovarao sam sa par celnika kluba, sve ce se regulisati u narednih par dana, biti cemo svi iznenadjeni. Pojacanja stizu.
Ma daj ne seri i ti vise, i hajde frcaj sa teme. Pises gluposti obicne. Ne znas gdje bude uprava kluba, i ti si kao razgovarao sa celnicima. Ko su to celnici kluba????

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 03 jul 2024, 20:34

Momci, to nece ici bez velike borbe. Morate skupiti pametnu i školovanu ekipu, tog predsjednika kojeg zelite i krenuti u borbu u kojoj nema nazad. Proglasi bojkot domacih utakmica i stavi ultimatum da komplet skupstina mora da ode i podnese ostavke, inace ne prekidajte. Organizujte se i krenuti od protesta ispred gradske uprave, jer oni(politika) drze taj trulez/parazite u skupstini, itd da ne nabrajam. Drze tog tigra i ostale da kolo mogu voditi i izvlaciti novac iz Jedinstva. Imate najbolji primjer a to je naš. Nije sramota ni kontaktirati, priupitati kako i šta nekog ko ima velikog iskustva i ko je sve to prošao.
Suština je da se morate mnogo "napeti " i zrtvovati za svoj klub, ako zelite da ozdravi i da bude vaš.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 jul 2024, 21:06

RubikovaKocka je napisao/la:
03 jul 2024, 20:34
Momci, to nece ici bez velike borbe. Morate skupiti pametnu i školovanu ekipu, tog predsjednika kojeg zelite i krenuti u borbu u kojoj nema nazad. Proglasi bojkot domacih utakmica i stavi ultimatum da komplet skupstina mora da ode i podnese ostavke, inace ne prekidajte. Organizujte se i krenuti od protesta ispred gradske uprave, jer oni(politika) drze taj trulez/parazite u skupstini, itd da ne nabrajam. Drze tog tigra i ostale da kolo mogu voditi i izvlaciti novac iz Jedinstva. Imate najbolji primjer a to je naš. Nije sramota ni kontaktirati, priupitati kako i šta nekog ko ima velikog iskustva i ko je sve to prošao.
Suština je da se morate mnogo "napeti " i zrtvovati za svoj klub, ako zelite da ozdravi i da bude vaš.
Ne znam brate sta bi ti rekao. Sad da imaju yebeni trun morala, svi bi dali ostavke. Komplet skupstina, upravni odbor, svi koji ikakve veze imaju sa klubom unazad 20 godina. Dosao je covjek koji je posten i koji je znao sta radi, ali naravno nama takav ne pase nigdje. Msm da je tigra nemoguce otjerati jer pola grada je ipak za njega. Ima opet SN da vide sta ce dalje, pa nek odluce. Do sad su se vec trebali oglasiti 10 puta, pa nista. Ne znam zasto.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, nebeskasila i 6 gostiju.