U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Bože sačuvaj
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Buraz otisao si u krajnost, zasto ne stavis cartmana u gnjavatore i ok nego ovako se ne obracas samo njemu vec i ostalim forumasima koji budu u dijaspori, znaci ne vrijedjas samo njega jbg. Predaleko ode tema, ja ti savjetujem da ga stavis na gnjavatore i miran si jer eto mozes sa njim imati taj konflikt ali ko god procita ovo od ostalih dijasporaca osjecace se uvrijedjenim. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma ko ce se uvrijedit zbog bilo cega sto jedan mentalni pacijent napise? Covjek nije normalan. Znaci hospitalizacija jedini spas. Bilo je bolesnika na ovom forumu, ali ovo je nevidjeno.Sabinho je napisao/la:Buraz otisao si u krajnost, zasto ne stavis cartmana u gnjavatore i ok nego ovako se ne obracas samo njemu vec i ostalim forumasima koji budu u dijaspori, znaci ne vrijedjas samo njega jbg. Predaleko ode tema, ja ti savjetujem da ga stavis na gnjavatore i miran si jer eto mozes sa njim imati taj konflikt ali ko god procita ovo od ostalih dijasporaca osjecace se uvrijedjenim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne pise se Djeko nego Solskjær 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Boga mi nije da nije Husika dijelom i u pravu. Forsirana izradnje vjerskih objekata u regiji prati i nevidjeno poseljacenje drustva. Dijelom istinu rekao sam samo iz razloga jer u pitanju nisu samo izgradnje munara vec i zvonika. Da se i 10% toga okrenulo sportu danas bi djeca i drustva u BIH bila manje podijeljena a bilo bi i manje razloga da klubovi igraju na oranicama kakvim obicno igraju. Ipak nije mjesto da se ovdje izlazu takve stvari. Postoje forumi i za ljude sa afinitetima za ove teme.
Ne valjaju vam ova vrijedjanja ovdje.
Ne vidi se sa Fjorda novo-izgradjena djamija ili crkva od par miliona maraka i pored nje covjek kojem samo noge vire iz kontajnera za smecedubrovnik je napisao/la:Boga mi nije da nije Husika dijelom i u pravu. Forsirana izradnje vjerskih objekata u regiji prati i nevidjeno poseljacenje drustva. Dijelom istinu rekao sam samo iz razloga jer u pitanju nisu samo izgradnje munara vec i zvonika. Da se i 10% toga okrenulo sportu danas bi djeca i drustva u BIH bila manje podijeljena a bilo bi i manje razloga da klubovi igraju na oranicama kakvim obicno igraju. Ipak nije mjesto da se ovdje izlazu takve stvari. Postoje forumi i za ljude sa afinitetima za ove teme.

Ti si pricao o poplavama i o povredi Salihovica.Husika je napisao/la:Ne vidi se sa Fjorda novo-izgradjena djamija ili crkva od par miliona maraka i pored nje covjek kojem samo noge vire iz kontajnera za smecedubrovnik je napisao/la:Boga mi nije da nije Husika dijelom i u pravu. Forsirana izradnje vjerskih objekata u regiji prati i nevidjeno poseljacenje drustva. Dijelom istinu rekao sam samo iz razloga jer u pitanju nisu samo izgradnje munara vec i zvonika. Da se i 10% toga okrenulo sportu danas bi djeca i drustva u BIH bila manje podijeljena a bilo bi i manje razloga da klubovi igraju na oranicama kakvim obicno igraju. Ipak nije mjesto da se ovdje izlazu takve stvari. Postoje forumi i za ljude sa afinitetima za ove teme.
A to je uostalom bio sarkazam, zar ne.

Wiki !
Sarkazam (grč. σαρκασμός, sarkasmós; sarkazein = gristi usne od bijesa, sarx = meso) je zlobna, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga ("koja grize u meso"); pojačana ironija. To je oštra, pakosna poruga, jaka ironija, obično zasnovana na paradoksu. Polazište joj je negativan stav prema onomu kojem je upućena.
Paradox, nikada vise vjerskih objekata i nikada vise svih vrsta nesrece za ovaj nas narod, nikada losiji zivot itd !!!
A sad zasto kilometri oduzimaju moc logike ???? Ko ce ga znati !!!
Ali ja sam gori sto pokusavam Maticima, Wonderima objasniti kako izgleda duga !!!
Sarkazam (grč. σαρκασμός, sarkasmós; sarkazein = gristi usne od bijesa, sarx = meso) je zlobna, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga ("koja grize u meso"); pojačana ironija. To je oštra, pakosna poruga, jaka ironija, obično zasnovana na paradoksu. Polazište joj je negativan stav prema onomu kojem je upućena.
Paradox, nikada vise vjerskih objekata i nikada vise svih vrsta nesrece za ovaj nas narod, nikada losiji zivot itd !!!
A sad zasto kilometri oduzimaju moc logike ???? Ko ce ga znati !!!
Ali ja sam gori sto pokusavam Maticima, Wonderima objasniti kako izgleda duga !!!
Nebitno je gdje se igralo, očito nisi shvatio poentu. Žalosno je vidjeti takav odnos, to je sve.luksss je napisao/la:Koliko samo peglate i serete svi odreda. **** vas i SIroki i Mostar, na tekmama bilo vise ljudi nego sto bude u Zenici i Sarajevu na u21 ( a iz sarajeva sam). Jos ce ispast da smo izgubili jer se nije igralo pred 1000 bosnjaka. Kolika samo kolicina nacionalzima izvire iz vasih postova gdje,gle ironije,bas prozivate satro neke ustaske nacionaliste. U Mostaru zvizdalo 10 kretena,u Sirokom besprijekorno. Uostalom ima u repci i momak iz Sirokog, bas ce oni "svom" da zvizde. Manite se corava posla.Eborg je napisao/la:Izgleda da ti je prijatelj jos jedan iz plejade onih koji ne vole vlastitu drzavu. Ne zna je li "vasa" ili "nasa" reprezentacija.
Sto se tice repke, po mom misljenju se mozda malo previse i ocekivalo od ove generacije, te je i elitni krug ok uspjeh po meni. Ima tu par iznadprosjecnih igraca i to je sve. MIhojevic je vec i u Sarajevu imao 1000 kikseva, u prvom timu Hajduka su davno debitovali i po par godina mladji od Hajrulahovica,Modic mozda malo previse nahvaljen, ime kluba ne mora nista da znaci, nekad je i Sead Hajrovic u Arsenalu igrao(samo jedan od primjera). Nije ni ovo lose,bit ce tu materijala za A repku
Kao što Talijan iz Buenos Airesa čija je porodica 150 godina u Argentini neće govoriti "njihova" reprezentacija za Argentinu, ne vidim zašto bi i Hrvat iz Tešnja koji je tu 1000 godina unazad govorio isto i za bosansko-hercegovačku reprezentaciju.
Da je realno da nas Crna Gora dobije, nije...niko ne moze opravdat nesposbnost karacica i sakiba
Daleko od toga da je realno, ali ne treba ih potcjenjivati i omalovažavati, jer razlika između nas i njih nije velika, ako uopšte i postoji.
Montenegro - Georgia 2:0
Montenegro - Romania 1:0
Montenegro - Cyprus 6:3
Montenegro - Poland 2:1
Montenegro - Bosnia 1:0
Zato, malo lakše sa omalovažavanjem. Ima tu igrača iz Benfike, PSV-a, Viljareala, Anderlehta...
Mali Šarkić rastura za Benfiku B, a ima 17 godina, Rudović je sa 18 debitovao za PSV, Vujnovića je nedavno kupio Viljareal, itd...
Montenegro - Georgia 2:0
Montenegro - Romania 1:0
Montenegro - Cyprus 6:3
Montenegro - Poland 2:1
Montenegro - Bosnia 1:0
Zato, malo lakše sa omalovažavanjem. Ima tu igrača iz Benfike, PSV-a, Viljareala, Anderlehta...
Mali Šarkić rastura za Benfiku B, a ima 17 godina, Rudović je sa 18 debitovao za PSV, Vujnovića je nedavno kupio Viljareal, itd...
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 18 maj 2015, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa odigrali smo sa Crnogorcima možda 5-6 prijateljskih utakmica u tom uzrastu i pobijedili su nas možda jednom-dvaput.
Ovaj put su napokon u najjačem sastavu, fali im samo Kotorac.Eborg je napisao/la:Pa odigrali smo sa Crnogorcima možda 5-6 prijateljskih utakmica u tom uzrastu i pobijedili su nas možda jednom-dvaput.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mianmar igra na SP do 20 godina. Pa sad bi im ekipa ss.ba foruma dala 10 komada za 45min 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbg, zato i jeste SP. Propozicije su takve da na istom nastupa samo 6 evropskih selekcija...Otelo je napisao/la:Mianmar igra na SP do 20 godina. Pa sad bi im ekipa ss.ba foruma dala 10 komada za 45min

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Karačić, Memija, Čivić, Mihojević, Čorović, Halilović, Modić, Gojak, Anđušić, Radovac, Jurilj
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gojak napravio penal, Karačić odbranio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U medjuvremenu Ukrajina slavi plasman na U19 Euro. 2-0 protiv crnogoraca. Ncnc...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
U zapadnoj evropi ima masa nasih mladih igraca u prvim i drugim ligama ali oni nasima nisu dovoljno dobri,
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima mnogih takvih u nasim reprezentacijama, veci je problem taktike i mentaliteta ja mislim. Na primjer Malkocevic ima solidne rezultate sa U17, ali nekoliko je puta prije zavrsnih kvalifikacija izjavio da skoro nemamo sanse za plasman i tako dalje. Ne moze se sa takvim razmisljanjem nesto napravit. Iako je na kraju krajeva od plasmana na prvenstva u ovim kategorijama vaznije da dobijemo igrace za buducnost. A ovdje ih imamo nekoliko, Gojak, Radovac i Memija skoro sigurno.**** je napisao/la:U zapadnoj evropi ima masa nasih mladih igraca u prvim i drugim ligama ali oni nasima nisu dovoljno dobri,
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.