Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sve kontam Virtual ozb lik 

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Jace to i po glavi ga.Cartman je napisao/la:

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Nisam ja papuchar ko legenda i maršal 

Imaću kad biti ozbiljanCashMan je napisao/la:Sve kontam Virtual ozb lik

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Usti ce na americki kontinent, samo ako joj pukne film. 

LANET OLSUN!
Halali što te na svadbu nisam zvaoVirtu4l je napisao/la:Nisam ja papuchar ko legenda i maršal
Imaću kad biti ozbiljanCashMan je napisao/la:Sve kontam Virtual ozb lik

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
izdajničeCashMan je napisao/la: Halali što te na svadbu nisam zvao
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nikaragva mi je za tebe.uschtipak je napisao/la:Usti ce na americki kontinent, samo ako joj pukne film.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Tesko da se ovdje moze probit pored vila Skandinavskih.Kawhi je napisao/la:Ušti ne može da odluči Norveška ili Crna Gora, a ne shvata da će u Goraždu biti najsretnija.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
BocvanaKawhi je napisao/la:Nikaragva mi je za tebe.uschtipak je napisao/la:Usti ce na americki kontinent, samo ako joj pukne film.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Bezveze je Skandinavija skroz, u svakom pogledu. 

LANET OLSUN!
Isto važi i ovdje za prekodrinske vile 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:izdajničeCashMan je napisao/la: Halali što te na svadbu nisam zvao
jbg iznenada

Haj pošalji jednu ko što su Brazilci Hrvatima Eduarda.Cartman je napisao/la:Tesko da se ovdje moze probit pored vila Skandinavskih.Kawhi je napisao/la:Ušti ne može da odluči Norveška ili Crna Gora, a ne shvata da će u Goraždu biti najsretnija.Kao da Brazilci uvoze nogometase.

Papua Nova Gvineja.Dex je napisao/la:BocvanaKawhi je napisao/la:Nikaragva mi je za tebe.uschtipak je napisao/la:Usti ce na americki kontinent, samo ako joj pukne film.

Bolje su sjeverne prekodrinske nego te tvoje južne.Virtu4l je napisao/la:Isto važi i ovdje za prekodrinske vile
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Đe ćete na medeni mjesecCashMan je napisao/la:jbg iznenada
Vile su vile momčilukoKawhi je napisao/la:Bolje su sjeverne prekodrinske nego te tvoje južne.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel te stid, neznalice?uschtipak je napisao/la:Bezveze je Skandinavija skroz, u svakom pogledu.

@Kawhi: Morat cemo nesto sredit.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Rođo ne znaš šta propuštašDex je napisao/la:Meni ne trebaju vile, pozz

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako je, kazi im dex. 

LANET OLSUN!
1/4 vila domaćeVirtu4l je napisao/la:Rođo ne znaš šta propuštašDex je napisao/la:Meni ne trebaju vile, pozz

Ima i ovdje svega

Dok neko kupuje domaće proizvode, ja biram domaće žene, ustvari sad samo jednuuschtipak je napisao/la:Tako je, kazi im dex.

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], ANamelessGhoul, huupmil i 8 gostiju.