Ulazem veto.CashMan je napisao/la:Cartman je završio s forumom
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Chat
+ jos jedan VETOHead je napisao/la:Ulazem veto.CashMan je napisao/la:Cartman je završio s forumom
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Austrija takodjer Veto.Nerminovic je napisao/la:+ jos jedan VETOHead je napisao/la:Ulazem veto.CashMan je napisao/la:Cartman je završio s forumom

Pustite ga makar na temu Manchester United (tu je najjaci forumas).
Ograniciti mu pristup temama: Safet i Tino Susic

Ograniciti mu pristup temama: Safet i Tino Susic

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- legenda reala
- Kontakt:
elita je uz najvećeg sina Norveške
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mislio sam da bi isao sa nekim jaranima.Dex je napisao/la:Đe ba, da s 20 godina idem sa starom i starim na morePegi10 je napisao/la:Reci da cura nije dalaDex je napisao/la:Trebo u Crnu Goru za 10 dana, odbio
To bi ti isao sa puncem i punicom

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Idem s jaranima sljedeće godine, ne može nas pola ovePegi10 je napisao/la: Mislio sam da bi isao sa nekim jaranima.
To bi ti isao sa puncem i punicom

Ma može odvojeno, al nek me voze

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Pravda za Cartmana.
Ovaj Dantes je čak i negirao genocid i govorio da je to propaganda Bošnjackih političara.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovaj Dantes je čak i negirao genocid i govorio da je to propaganda Bošnjackih političara.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sreća pa ovdje nema velike petorke, pa da se ulaže Veto.
Ima ovdje još kandidata za trajnog, ali samo sabura.

IZ je uvijek na strani Bošnjaka. VetoGoalgetter je napisao/la:Austrija takodjer Veto.Nerminovic je napisao/la:+ jos jedan VETOHead je napisao/la: Ulazem veto.
FORZA MARŠAL !!!
Sta se to desilo? 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Nerminovic
- Kontakt:
Unosis nemiruschtipak je napisao/la:Sta se to desilo?

BackSpace United
BackSpace United
I tebe cemo se rijesit kad tad.BelminM23 je napisao/la:Sreća pa ovdje nema velike petorke, pa da se ulaže Veto.![]()
U safove, je li?Nerminovic je napisao/la:Unosis nemiruschtipak je napisao/la:Sta se to desilo?

LANET OLSUN!
- elbflorenz
- Kontakt:
Sto se ovo desilo ?
Pozdrav za Ostbosnien! Posto ste svi rodom iz iste, znaci ide pozdrav kompletnom chatu.

Pozdrav za Ostbosnien! Posto ste svi rodom iz iste, znaci ide pozdrav kompletnom chatu.

- Nerminovic
- Kontakt:
Provocirala si danas Cartmana i gledaj kako je na kraju zavrsio, ovo je znak da te vise ne citiram jer bi mogao zavrsiti u pakao kao brat iz Norveskeuschtipak je napisao/la:U safove, je li?Nerminovic je napisao/la:Unosis nemiruschtipak je napisao/la:Sta se to desilo?

BackSpace United
BackSpace United

Moli se mod da ga vrati. Slusat ce ubuduce.

LANET OLSUN!
Koliko moras biti kompleksas da pored silnih srpskih foruma ti se registrujes na forum u bosni i raspravljas o politici. Ali nije ovo prvi put da administracija ostavlja prekodrinske forumase bez bana i pusta ih da provociraju(citaj Dantes, krmpotich) a banuje nase ljude.

1946
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Kakvi su ovo pokušaji protjerivanja istočnih Bošnjaka

- elbflorenz
- Kontakt:
MoRes onda komotno ugasiti forum.pride_of_merseyside je napisao/la:Kakvi su ovo pokušaji protjerivanja istočnih Bošnjaka![]()

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 23 gosta.