Ima li ovdje kakav kardiolog? Danas mi otkucaji srca 105

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako treba masaza srca tu sam.pride_of_merseyside je napisao/la:Valja meni sutra tamo, da ne kažu da ne posjećujem rodni kraj.
tvoj veto se ne pikauschtipak je napisao/la:Za zivce.![]()
Ulazem i ja 2 veta.
Ih, pitar, da me ubiješ.Head je napisao/la:Ako treba masaza srca tu sam.
Iskucat će brže nego što trebapride_of_merseyside je napisao/la:Ih, pitar, da me ubiješ.Head je napisao/la:Ako treba masaza srca tu sam.![]()
Masaža se radi kad srce ne kuca, a meni kuca i previše.
Lezi spavatpride_of_merseyside je napisao/la:Ih, pitar, da me ubiješ.Head je napisao/la:Ako treba masaza srca tu sam.![]()
Nismoelbflorenz je napisao/la:Sto se ovo desilo ?
Pozdrav za Ostbosnien! Posto ste svi rodom iz iste, znaci ide pozdrav kompletnom chatu.![]()
Meni je prije par dana bio otkucaj 125. Imam nacin da smirim srce.pride_of_merseyside je napisao/la:Ih, pitar, da me ubiješ.Head je napisao/la:Ako treba masaza srca tu sam.![]()
ima li interneta u tvom krajupride_of_merseyside je napisao/la:Valja meni sutra tamo, da ne kažu da ne posjećujem rodni kraj.
tako je, njegovo je otkucalo, ima banjalukaforuma pa nek piše s Vukom tamoarelinho je napisao/la:I tebe cemo se rijesit kad tad.BelminM23 je napisao/la:Sreća pa ovdje nema velike petorke, pa da se ulaže Veto.![]()
Ima ovdje još kandidata za trajnog, ali samo sabura.
Pa govori, dok nije kasno.Head je napisao/la: Meni je prije par dana bio otkucaj 125. Imam nacin da smirim srce.![]()
![]()
![]()
Internet ide svugdje sa mnom.legenda reala je napisao/la:ima li interneta u tvom kraju![]()
nema, al izgleda da si se zaljubila![]()
Danas je bas tvoj sretni dan.pride_of_merseyside je napisao/la:Pa govori, dok nije kasno.Head je napisao/la: Meni je prije par dana bio otkucaj 125. Imam nacin da smirim srce.![]()
![]()
![]()
Imaš li i neko rješenje za pritisak 80/50?![]()
pride_of_merseyside je napisao/la:
Tebe baš muči ljubav pa misliš da je ona uzrok svakog problema.
ide po Sarajevu, u tvom kraju toga nejmapride_of_merseyside je napisao/la: Internet ide svugdje sa mnom.![]()
Tebe baš muči ljubav pa misliš da je ona uzrok svakog problema.
Sumnjiva su mi ta tvoja rješenja skroz. Narandža, limunada, to ne pomaže?Head je napisao/la: Danas je bas tvoj sretni dan.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Popij gazirani sok ako imas u kuci, ako nemas ja ti donosim.
Kažem ide sa mnom, znači svugdje, ne znam šta tu nije jasno.legenda reala je napisao/la: ide po Sarajevu, u tvom kraju toga nejma![]()
ma mene ne muči, ja sam jako sretan![]()
![]()
pride_of_merseyside je napisao/la: Kažem ide sa mnom, znači svugdje, ne znam šta tu nije jasno.![]()
Ima i wi-fi u džamiji.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 9 gostiju.