FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Slavko je rekao da ce otici 5-6 igraca i isto toliko doci. Realno on ne moze nista uraditi ako nama ode 10-15 igraca. Ko ce to ponovo uigravati i ko garantuje da ce funkcionisati.
Mislim da ce na kraju sa vecinom postici dogovor. Rustemovic je sam digao ruke, Weitzer vjerovatno vec tamo negdje. Ali opet na kraju to nece biti neka specijalna ekipa, sredina.
Mislim da ce na kraju sa vecinom postici dogovor. Rustemovic je sam digao ruke, Weitzer vjerovatno vec tamo negdje. Ali opet na kraju to nece biti neka specijalna ekipa, sredina.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Jutro Slobodasi. Tema se vraća u normalu, samo krečit i pojedini vec odlepršali odavde.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
MrtvaCarsija
- Kontakt:
Iskreno tema nam se dosta popravila kako nema onih muckih provokatora da ovdje komentarisu, ja ne znam zasto se ovdje kuka, od igraca koliko znam otisao je samo Rustemovic i to jos nigdje nije zvanicno napisano nego eto po saznanjima ovog portala koji je blizak sa nekim ljudima iz uprave...Sto se tice cele ja mislim da ce celo ostati i lik je dao spisak igraca koji se trebaju dovesti, pregovori se sigurno vrse, e to sto je u tajnosti to je druga stvar...I ne znam ko se to jos nesto pojacao znacajno osim onih anam
-
Sariel1987
- Kontakt:
do prozivke trpećivo je 
Osmanagic i Mijic kontaktirani za nove ugovore.
Suprotno misljenju vecine, mislim da je Amer proljeće odigrao i više nego dobro.
Suprotno misljenju vecine, mislim da je Amer proljeće odigrao i više nego dobro.
tz tz tz tz tz tz
-
Sariel1987
- Kontakt:
ono sto sam ga ja gledao meni se nikako nije svidio, moje licno i navijacki subjektivno misljenje.
onakve lopte i fulioze nisam ni kod juniora vidjo
Zato sam i napisao da je moje misljenje suprotno vecine na ovom forumu , primjetio sam da ga raja ne voli. Eh sad, to što se ne slažem i što sam često pomislio "pa dobro , u šta gledate?" , moja stvar, jel ? :Sariel1987 je napisao/la:ono sto sam ga ja gledao meni se nikako nije svidio, moje licno i navijacki subjektivno misljenje.
tz tz tz tz tz tz
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Ne mogu nikako da svarim da Bingo, tuzlanska firma i firma sa najvecim profitom, ne sponzoriše u punom obimu Slobodu.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Sabah hajrula i tebi u ove Ramazanske danesviunapad1010 je napisao/la:Jutro Slobodasi. Tema se vraća u normalu, samo krečit i pojedini vec odlepršali odavde.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Šta ti je čudno ? Davati u "bunar" , a i imaš statut gdje su ti i ta davanja nezaštićena , još kada nemaš interes u vidu publiciteta (azmir) ili građevinskih projekata (senad) , na to sve dodaj gubljenje nerava oko lešinara iz gradskih struktura koji bi ti se umiljavali tražeći svoj interes ,koji ako izostane potrošili bi te kao zadnje go.vno. Bolje mu ovako.MakabiTuzla je napisao/la:Ne mogu nikako da svarim da Bingo, tuzlanska firma i firma sa najvecim profitom, ne sponzoriše u punom obimu Slobodu.
A i znaš šta brate, nezahvalni smo mi ljudi. Bilo je entuzijasta koji su iz svog đepa davali pa smo im **** mater. Loša japija nam.
Ne možemo da shvatimo da je lijepo kada neko daje, ali je nenormalno jbti mater nekome ko može a ne daje, njegova stvar.
tz tz tz tz tz tz
Sve je to politika.
"Jedini nedostatak u cijeloj priči koju je zamislio Azmir Husić su navijači. Za razliku od Slobode, Tuzla City sada kao drugi premijerligaš iz “Grada soli”, iako ima određen broj simpatizera, nikada neće moći ujediniti grad, neće biti euforije, velikih proslava velikih pobjeda. Bez obzira na rezultate, Sloboda je ta koja je dominantno u srcima navijača…"
Direktor Red Bull Salzburga komentarisao mogući dolazak Darka Todorovića
Fudbaler SLobode Darko Todorović na meti je Red Bull Salzburga.
Mogući dolazak Todorovića u redove austrijskog prvaka komentarisao je i sportski direktor Salzburga Christoph Freund.
“Upoznati smo s kvalitetima tog igrača, međutim on trenutno nije u našem fokusu”, kazao je on austrijskim novinarima.
Todorović iza sebe ima uspješnu sezonu u Slobodi, a stekao je status “A” reprezentativca BiH. U Slobodi se nadaju kako će Todorovićevom prodajom napuniti klupsku kasu. Ujedno, bio bi to kompliment čelnicima kluba, koji su u posljednjoj sezoni šansu za igru davali mlađim fudbalerima.
Mogući dolazak Todorovića u redove austrijskog prvaka komentarisao je i sportski direktor Salzburga Christoph Freund.
“Upoznati smo s kvalitetima tog igrača, međutim on trenutno nije u našem fokusu”, kazao je on austrijskim novinarima.
Todorović iza sebe ima uspješnu sezonu u Slobodi, a stekao je status “A” reprezentativca BiH. U Slobodi se nadaju kako će Todorovićevom prodajom napuniti klupsku kasu. Ujedno, bio bi to kompliment čelnicima kluba, koji su u posljednjoj sezoni šansu za igru davali mlađim fudbalerima.
Ljudi kad su culi da je cijena 250.000 nije im zanimljiv uopste. Ipak je to skup klubSkver je napisao/la:Direktor Red Bull Salzburga komentarisao mogući dolazak Darka Todorovića
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Darko ce sigurno naci angazman poslije igara koje je pruzio u repki, a Sloboda ce profitirati za razliku od prethodnih igraca koji su nam odlazili za 0 KM, plus smo morali platiti za vrijeme za koje nisu bili u klubu....Po meni je najvaznije da Petrovic najvjerovatnije ostaje, kad vidim druge ekipe kakve levate dovode.....a valjda rade na sklapanju tima, nisu valjda toliko blesavi da izlaze sa imenima.....
-
Sariel1987
- Kontakt:
Naravnoslusalica je napisao/la:Zato sam i napisao da je moje misljenje suprotno vecine na ovom forumu , primjetio sam da ga raja ne voli. Eh sad, to što se ne slažem i što sam često pomislio "pa dobro , u šta gledate?" , moja stvar, jel ? :Sariel1987 je napisao/la:ono sto sam ga ja gledao meni se nikako nije svidio, moje licno i navijacki subjektivno misljenje.
onakve lopte i fulioze nisam ni kod juniora vidjo![]()
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Hu iz ju?slusalica je napisao/la:Po meni je najvažnije da Ćelo ne ostane.
Ćelo treba da ostane bar još 3-4 sezone ako hoćemo rezultate dugoročno gledano. Novi trener svakih 6 mjeseci nema od rezultata ništa.
@Slobodas Allah razola
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 05 jun 2018, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.