FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ubjedljivo najvece sto mi imamo jesu ovi mladi igraci od kojih je vecina nasa djeca koja su jedva docekali priliku da zaigraju u plav dresu i tu su priliku iskoristili i iskoristit ce maksimalno. Nesto ko kad je baloteli dosao u milan, odjednom se preporodio. Mogu kone dovodit travancice, kovacevice kirce palce, garantujem da niko od njoh nece ginuti i truditi se ko recimo zola ili sadikovic.
Irfan je dosao i igra za juniore,vodi ga Mulalic Edis.Onako,nije los igrac zna se gradit,zna sacuvat loptu,bas onako moderan spic,kakvi se danas traze,vidjecemo kako se bude razvijao,ovo mu je izlazna godinasajo10 je napisao/la:Raja ko je ovaj mali iz Gradine, Irfan Selimovic, napadac rodjen 1995. Vidim doso ovog ljeta u nas omladinski pogon. Zna li ko ista vise o ovome momku?

Raja, kad se vraca Ara u Liverpool ?
Na kraju polusezone, ili u Julu 2014 ?
Na kraju polusezone, ili u Julu 2014 ?
Mislim da je jul, tako mi je bar jaran na utakmici reko, al sam prije mislio da je januar 

- inacefindecko
- Kontakt:
jel još dialiba u mechelenu?
gledam zadnji sastav protiv genta, nije bio ni u kombinacijama!
gledam zadnji sastav protiv genta, nije bio ni u kombinacijama!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jeste, bio je na tribinama, vjerovatno neka manja povreda...
Hodzic je sa nama do kraja ove sezone...
Hodzic je sa nama do kraja ove sezone...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Nadam se da ću biti kratak:)
Drago mi je što je Amar na presu rekao samo malo drugim riječima sve ono što sam i ja u zadnjem velikom postu na ovoj temi. Uvijek se slažem s njim i volim ga što je frajer realan do bola. Isto tako i Greda mi se svidio sa stavom i ono što je rekao još više dovodi do izražaja moju priču o vleikim brojevima (u istom tom postu) a vezanu za sponzore. Znači onih 15 firmi koje nisu mogle dati 200.000 EUR da budu generalni mogu dati po 50-100.000 KM ili malo više što nas dovodi do cirka milion sa kojima rješavamo plate igrača i uposlenika za cijelu godinu. Također ne bi bilo loše da te neke firme koje nam daju preko 100.000 KM dobiju bar na jednu ili dvije tekme natpis na dresu. TO bi bila zgodna informacija i za ove naše nadri novinare pa bi sigurno rekli evo dobili sponzora pisalo bi nadugo i naširoko. Zgodan trik gdje bi i sponzori vidjeli pozitivnu stranu generalnog sponzorstva a ujedno bi im se zahvalili na dosadašnjoj podršci.
O igri neću trošiti riječi jer sve je rekao @boccacio i hvala mu. Pogotovo mi je drago da je Stanu nahvalio jer uglavnom ga raja kudi a meni je on jedan od boljih zadnjih pola godine-godinu. Stana ima predispozicije fizičke kao malo ko u ligi i fakat mi nije jasno kako i za njega ne dolaze ponude.Ja bih samo dodao da hoću ovakvog rastrčanog i borbenog Želju uvijek i to sam i spominjao nekoliko puta. Naravno nemojte da se dižemo u nebesa jer dugo je prvenstvo a pogotovo do 11 kola imamo dosta teških gostovanja pa onda i Sarajevo u 14-tom. Ako do tog 11tog kola budemo prvi ili bar drugi sa nekim minimalnim zaostatkom vjerujem da nećemo ispustiti titulu. Naravno da smo jedni od favorita ali nikad ne znaš šta budućnost nosi a najviše se nadam da neće biti povreda i sl. stvari.
Također, naravno ako budemo na ovom nivou trke i borbenosti, a desi se neki kiks tj ne iskoristimo prilike ili loš dan nadam se da neće biti zvižduka i pominjanja uže porodice. Ovim momcima treba podrška u svakom slučaju.
Drago mi je što je Amar na presu rekao samo malo drugim riječima sve ono što sam i ja u zadnjem velikom postu na ovoj temi. Uvijek se slažem s njim i volim ga što je frajer realan do bola. Isto tako i Greda mi se svidio sa stavom i ono što je rekao još više dovodi do izražaja moju priču o vleikim brojevima (u istom tom postu) a vezanu za sponzore. Znači onih 15 firmi koje nisu mogle dati 200.000 EUR da budu generalni mogu dati po 50-100.000 KM ili malo više što nas dovodi do cirka milion sa kojima rješavamo plate igrača i uposlenika za cijelu godinu. Također ne bi bilo loše da te neke firme koje nam daju preko 100.000 KM dobiju bar na jednu ili dvije tekme natpis na dresu. TO bi bila zgodna informacija i za ove naše nadri novinare pa bi sigurno rekli evo dobili sponzora pisalo bi nadugo i naširoko. Zgodan trik gdje bi i sponzori vidjeli pozitivnu stranu generalnog sponzorstva a ujedno bi im se zahvalili na dosadašnjoj podršci.
O igri neću trošiti riječi jer sve je rekao @boccacio i hvala mu. Pogotovo mi je drago da je Stanu nahvalio jer uglavnom ga raja kudi a meni je on jedan od boljih zadnjih pola godine-godinu. Stana ima predispozicije fizičke kao malo ko u ligi i fakat mi nije jasno kako i za njega ne dolaze ponude.Ja bih samo dodao da hoću ovakvog rastrčanog i borbenog Želju uvijek i to sam i spominjao nekoliko puta. Naravno nemojte da se dižemo u nebesa jer dugo je prvenstvo a pogotovo do 11 kola imamo dosta teških gostovanja pa onda i Sarajevo u 14-tom. Ako do tog 11tog kola budemo prvi ili bar drugi sa nekim minimalnim zaostatkom vjerujem da nećemo ispustiti titulu. Naravno da smo jedni od favorita ali nikad ne znaš šta budućnost nosi a najviše se nadam da neće biti povreda i sl. stvari.
Također, naravno ako budemo na ovom nivou trke i borbenosti, a desi se neki kiks tj ne iskoristimo prilike ili loš dan nadam se da neće biti zvižduka i pominjanja uže porodice. Ovim momcima treba podrška u svakom slučaju.
Mislim da bi svakako bilo dobro razmisliti o takvom sponzorstvu na manje od godinu dana, ali ipak na duze od dvije utakmice. Kod Dinama i Hajduka je to praksa, npr. Hajduk ce nositi natpis Tommy na dresu dva mjeseca za 300.000 kuna.zaboljisportuBiH je napisao/la:Također ne bi bilo loše da te neke firme koje nam daju preko 100.000 KM dobiju bar na jednu ili dvije tekme natpis na dresu.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Ultras1921
- Kontakt:
Zeljo - Travnik cijela utakmica
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- karlovacko
- Kontakt:
S'o 'vo nema tona ? 

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Je li se onaj formular sto se ispunjava za clansku dobije dole ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Izvještaj: FK Željezničar - NK Travnik (FOTO/VIDEO)
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... ravnik-2-0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... ravnik-2-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Prodaja članskih još danas i sutra
http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-clanski ... utra/6265/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-clanski ... utra/6265/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- karlovacko
- Kontakt:
Imas na stolu hejbet onih papira .ZZtop10 je napisao/la:Je li se onaj formular sto se ispunjava za clansku dobije dole ?

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Joj ovog morona, pretpostavljam onaj bluetiger ili neko njemu slican:

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Prodaja članskih još danas i sutra
Članske karte će biti u prodaji još danas i sutra u uobičajnom terminu od 12:00 do 18:00 sati.
Danas i sutra su posljednji dani prodaje članskih karata. Termin prodaje je od 12:00 do 18:00 sati. Nije riješen način prodaje članskih karata nakon sutrašnjeg dana.
Trenutno FK Željezničar ima oko 1500 članova.
Članske karte će biti u prodaji još danas i sutra u uobičajnom terminu od 12:00 do 18:00 sati.
Danas i sutra su posljednji dani prodaje članskih karata. Termin prodaje je od 12:00 do 18:00 sati. Nije riješen način prodaje članskih karata nakon sutrašnjeg dana.
Trenutno FK Željezničar ima oko 1500 članova.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta ba prodaja jos danas i sutra ?!!!
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- SarajlijaTM
Ima raje na godišnjim odmorima,a planiraju da se učlane
To je loš potez ako je tako
Btw.članske bi trebale biti tokom čitave godine
To je loš potez ako je tako
Btw.članske bi trebale biti tokom čitave godine
- inacefindecko
- Kontakt:
nikako da mi izađe kakva veća para na bingu ovih dana, sve kontam kupit člansku i godišnju
eno aguero kupuje igrače onom svom timu, šta edin radi..
mogao bi nam bar kakvog špica poslat da ne gledam adila

eno aguero kupuje igrače onom svom timu, šta edin radi..
mogao bi nam bar kakvog špica poslat da ne gledam adila

Clanske treba da se prodaju cijele godine i mislim da ce se to riejsiti i bice tako samo sto ce biti u odredjenim terminima ne svaki dan nego npr. pred utakmicu. Zar je toliko tesko uraditi da se clanske mogu naruciti preko interneta? Pa ljudi mi imamo bruku navijaca izvan sarajeva i izvan Bosne ako je clanska 20 uracunati na tu cijenu i postarinu i rijeseno vjerujem da bi za par dana imali 1000 clanova vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.