FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 05 jun 2018, 21:43

Reci nam smireno lagano šta je problem u izjavu Senada da neće biti moguće da igra još jedan tim???
Jel to atak na tebe na narod na mlađe na srednjovjecne gospoje na šta ? On ima pravo na svoje mišljenje
Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 05 jun 2018, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 jun 2018, 21:43

tuzlak1987 je napisao/la:Tuzla nije nikada ljepsa bila. Ko kaze da je ruzno i da je do grada u nekim stvarima samo ima kompleks.
slika

slika

slika

slika

slika

Ima i još, samo nema potrebe da tražim, haman ćeš skontat poentu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 05 jun 2018, 21:53

Malo bi socijalizma kada je stadion svih nas, a malo bi se kitili privatnim parama i kapitalizmom. Preletaci :kafa:
Stadion su ljudi golim rukama gradili za Slobodu. Ako Sloboda kaze da im ne odgovara drugi tim na Tusnju, prica je zavrsena.
Zadnja izmjena: MakabiTuzla, dana/u 05 jun 2018, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 05 jun 2018, 21:55

Jbg ja se napisah na dugo i na široko kad izbrisa dama post. A fino sam napisao da je ljakse najmanje geografski pojam
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 05 jun 2018, 21:57

Sta sad ja kao navijač Slobode se trebam uzbudit kao što ovi neki rade jer "Sloga" nece moci igrati na Tusnju? :D :D :D

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 jun 2018, 21:57

Hitman22 je napisao/la:Jbg ja se napisah na dugo i na široko kad izbrisa dama post. A fino sam napisao da je ljakse najmanje geografski pojam
Zamolila sam da zaustavite tu priču. Sve što je i najmanji off topic ću da brišem. Nemojte bezveze prepirki koje veze s klubom nemaju.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 05 jun 2018, 21:57

MakabiTuzla je napisao/la:Malo bi socijalizma kada je stadion svih nas, a malo bi se kitili privatnim parama i kapitalizmom. Preletaci :kafa:
Privatni kapital nas vrati iz mrtvih, još igrasmo finale kupa i ligu evropske unije, a socijalisti uvališe milion i po u šipove u istok još najaviše da ćemo utakmicu lige evropske unije igrati na Tušnj a mi zbičismo do Zenice. :urnebes:
Treba malo poštovanja imati, da je gurbet najveći hvala mu :thumbup:
Aerials je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:Jbg ja se napisah na dugo i na široko kad izbrisa dama post. A fino sam napisao da je ljakse najmanje geografski pojam
Zamolila sam da zaustavite tu priču. Sve što je i najmanji off topic ću da brišem. Nemojte bezveze prepirki koje veze s klubom nemaju.
:thumbup:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 05 jun 2018, 22:00

Omladinci Slobode, jedan po jedan prelaze u Slogu. Jeebiga clanarina 0.00 KM I jos dobijes dresove i to. Ne moras placati opremu iz Srbije za cijenu kao da je addidas.

Omladinci Slobode nece haman da trpe tatine sinove koje na silu guraju.

Cujem da je i trener omladinaca danas presao u Slogu.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 05 jun 2018, 22:00

costacurta08 je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la:Malo bi socijalizma kada je stadion svih nas, a malo bi se kitili privatnim parama i kapitalizmom. Preletaci :kafa:
Privatni kapital nas vrati iz mrtvih, još igrasmo finale kupa i ligu evropske unije, a socijalisti uvališe milion i po u šipove u istok još najaviše da ćemo utakmicu lige evropske unije igrati na Tušnj a mi zbičismo do Zenice. :urnebes:
Treba malo poštovanja imati, da je gurbet najveći hvala mu :thumbup:
Imamo postovanja taman koliko se zasluzi. Ajde sada ti kao advokat drugog kluba u troskocima. Bice dajc arena u Mramoru i ti ces biti sretan, mi tuzni na Tusnju, kontamo. Samo odleprsaj, golube.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 05 jun 2018, 22:02

Ma to je završena priča. Ne treba se obazirati i trošiti energiju na stadion.
Sto se tiče omladinaca daj mi dva imena standardnih igrača. Naravno roditelj kao roditelj uvjek misli da ga profesor mrzi pa mu daje manju ocjenu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 05 jun 2018, 22:04

Covjek sve radi da naudi Slobodi, a neki "navijaci" se jos dive tome. Ne trebaju nama neprijatelji kraj takvih prijatelja.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2018, 22:06

wobly92 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Tuzla nije nikada ljepsa bila. Ko kaze da je ruzno i da je do grada u nekim stvarima samo ima kompleks.
slika

slika

slika

slika

slika

Ima i još, samo nema potrebe da tražim, haman ćeš skontat poentu
Sjecas li se kako je bilo prije 15 godina?

Doci ce sve ovo na red, vjerovatno sporovi i privatno. Bio sam u nekim drugim gradovima, mnogo vise ovog ima jer je privatno. Ali je opet grad bolji od ostalih, mnogi kritikuju ali na silu. Mnogi gradovi nisu mrdnuli sa mrtve tacke 30 godina, niti maju strategiju i plan. Plan Tuzle se u mnogim stvarima vec realizovao ili realizuje.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 jun 2018, 22:07

Tuzlak04 je napisao/la:Omladinci Slobode, jedan po jedan prelaze u Slogu. Jeebiga clanarina 0.00 KM I jos dobijes dresove i to. Ne moras placati opremu iz Srbije za cijenu kao da je addidas.

Ovo je već ozbiljan problem.
MakabiTuzla je napisao/la: Imamo postovanja taman koliko se zasluzi. Ajde sada ti kao advokat drugog kluba u troskocima. Bice dajc arena u Mramoru i ti ces biti sretan, mi tuzni na Tusnju, kontamo. Samo odleprsaj, golube.
Costacurta je navijač Slobode, za to ne brini. To što je rekao kako je zahvalan Husiću na onom što nam je pružio u određenom periodu ga ne čini navijačem drugog kluba. Ne pretjeruj i ne tjeraj svakog sa teme. Nije svako ko kaže bilo šta lijepo o njemu odjednom navijač drugih.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 05 jun 2018, 22:10

Tuzlak04 je napisao/la:Omladinci Slobode, jedan po jedan prelaze u Slogu. Jeebiga clanarina 0.00 KM I jos dobijes dresove i to. Ne moras placati opremu iz Srbije za cijenu kao da je addidas.

Dijete rodjeno sam ispisao iz kluba zbog toga, ovome se mora stati u kraj. Džaba je to ovim internetlijama sa foruma pričati, lakše metaru g... nego cent u glavu. Sok veli "Nemoćan sam", Nihad leti po terenu skuplja članarinu, djeca treniraju kad nema kiše, termina u balonu ne mogu dobiti, pokušavali pričati sa upravom stadiona, **** nas svaki puta istom pričaom, forsiraju se djeca "vidjenijih" čaršijskih babuna, tjerao sam inat, nisam htio kod Siće iz principa, Sloboda je moj klub, mog oca rahmetli i mog djeteta će biti, ali ne ova i ovakva SLoboda. Jasam i dalje uz Slobodu ali u OKK, mada i tu je katastrofa i oet mi je srce jače od pameti, ali ne znam do kad ćemo se zavaravati, drugi klubovi ulažu, malca su zvali i Ozren Selesković i Admir Delalić al ja kažem "Hebo to, boja dresa mog je crveno crna, ali do kad više ovaj ciganluk?! I ovdje je bitno samo uzeti članarinu, kome to ide, zna li se tok novca, u šta ulažu?! Moradosmo i ovdje platiti dresove 120KM? Sve kontam mora i ovom javašluku doći kraj.
P.S
Ovi hadalji što pokušavaju biti smiješni, de tako vam maitua, smoriste :lol:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 05 jun 2018, 22:10

Slike

1. Kino je privatna imovina al treba uklonit
2. To više nije tu, prošetaj kroz čaršiju fobli!
3. Škola jes ruglo i treba je uklonit
4. Privatna imovina al treba uklonit.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 05 jun 2018, 22:11

Džaba se lože, nema uslova da tri tima igraju na Tušnju i to niko normalan ne bi dopustio. Imaju u Banovićima uslovan stadion. :kafa: :urnebes:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 05 jun 2018, 22:12

Hitman22 je napisao/la:Ma to je završena priča. Ne treba se obazirati i trošiti energiju na stadion.
Sto se tiče omladinaca daj mi dva imena standardnih igrača. Naravno roditelj kao roditelj uvjek misli da ga profesor mrzi pa mu daje manju ocjenu
Nisu mi rekli konkretna imena za pojedince, osim imena trenera. Kako god da je, pocelo je!!

Inace sta je za mog zivota propalo talenata. Nije to nikakva tajna. . To se odavno zna .

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 05 jun 2018, 22:12

Ne kontam zasto se prepiremo oko stadiona??Bit ce onako kako se 2 lika dogovore!Jedan ima novce a drugi odlučuje a voli se ugraditi...
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2018, 22:16

To samo o ocevima djece govori i nista drugo. A i o bivsem predsjedniku. U Slobodi ce biti talenata, a zivot nije bajka.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 05 jun 2018, 22:17

Ne znam Aerials, navijac Slobode ne bi rekao "raspali stadion raspale Slobode :thumbup: " ,ali eto ako ti kazes OK. Ironija ili ne, zaboli me, to samo govori kakvi smo mi navijaci.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.