Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Antonelli vracen na 4-to mjesto.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nova sezona isti prvak, Max. Daleko najbolji vozac tu nema price, nije realno sta izvlaci iz ovog bolida. Meclaren ima toliko dominantno vozilo i opet ne mogu Maxu pobjeci, nerealno.
Ferari po starom iz greske u gresku, plus na to jos su i spori nemaju tempo
Bas mu nisi pobjegli, samo 15 sekundi, do izlaska SC-a.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 11:08Nova sezona isti prvak, Max. Daleko najbolji vozac tu nema price, nije realno sta izvlaci iz ovog bolida. Meclaren ima toliko dominantno vozilo i opet ne mogu Maxu pobjeci, nerealno.
Malo falilo da britanski kmečavac ispusti pobjedu sa duplo bržim bolidom. Max će ga izrešetati čim se malo RB poboljša.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakva amaterska odluka ferarija da odu u box zadnji 
fascinantna ekipa njima bilo bitnije da se jave hami na radio i kazu mu "eh we are first" a to sto nes biti tu za 2 minute nego deseti to je nevazno, o tome cemo razmisljati tek kad se desi
glat su mogli biti u borbi za 3. mjesto barem

fascinantna ekipa njima bilo bitnije da se jave hami na radio i kazu mu "eh we are first" a to sto nes biti tu za 2 minute nego deseti to je nevazno, o tome cemo razmisljati tek kad se desi

glat su mogli biti u borbi za 3. mjesto barem
Znaci, nakon prve utrke, navijaci Ferarija opet postaju Maxovi navijaci? 

-
- Kontakt:
Kakve su ovo mitomanije za Verstappena. Norris i Piastri obojica su mu pobjegli 15+ sekundi do onog haosa i više safety cara na koje ne možeš uticati. Na suhom bi vjerovatno zaostajao 30-tak sekundi, možda i više. Da sam Red Bull jako bih se zabrinuo jer neće uvijek biti kiše.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Prijenos je bio los, pola stvari nismo ni vidjeli, komentatori isto losi. Zelio bih reci Ferrari da je los ali ovo je normala.
Bio je kontakt lagani izmedju Leca i Hamiltona, nece mu ovaj dati pardona, a u neka doba i Hami ce da pukne film pa mozda bude zanimljivo.

Na kraju si strijepio hoce li ga prestici ili ne. Red bull ce se sig poboljsati, tako da Max ce opet biti kandidat broj 1 za titulu, a Lando je dokazani choker sto smo vidjeli i prosle sezone gdje nije uspio sa daleko najboljim autom uzeti tituluEvander je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:15Bas mu nisi pobjegli, samo 15 sekundi, do izlaska SC-a.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 11:08Nova sezona isti prvak, Max. Daleko najbolji vozac tu nema price, nije realno sta izvlaci iz ovog bolida. Meclaren ima toliko dominantno vozilo i opet ne mogu Maxu pobjeci, nerealno.
Aj se prvo sam sa sobom dogovori, sta zelis reci.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:52Na kraju si strijepio hoce li ga prestici ili ne. Red bull ce se sig poboljsati, tako da Max ce opet biti kandidat broj 1 za titulu, a Lando je dokazani choker sto smo vidjeli i prosle sezone gdje nije uspio sa daleko najboljim autom uzeti tituluEvander je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:15Bas mu nisi pobjegli, samo 15 sekundi, do izlaska SC-a.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 11:08Nova sezona isti prvak, Max. Daleko najbolji vozac tu nema price, nije realno sta izvlaci iz ovog bolida. Meclaren ima toliko dominantno vozilo i opet ne mogu Maxu pobjeci, nerealno.
Naravno da nakon 2 SC-a niko ne moze pobjeci. Bez toga, u svim uslovima, odleprsali bi mu 30 sekundi, kao sto jesu 15 sec u desetak krugova, sto ces u ostalom vidjeti na narednim utrkama.
Brini o raspalom Ferariju, za koji navijas, pusti Mclaren

Pogledah snimak.
Pola grida ne zna vozit po kiši
Mclaren je dominantniji od prošlogodišnjeg Red Bulla, kiša i SC su prikrili koliko su zapravo brži. Norris izuzev one jedne greške, odličan
Hamilton u prvoj trci odmah dobio full Ferrari experience.
Max je zvijer al' osim ako neke regulacije ne limitiraju Mclaren, nema šta tražiti u borbi za titulu
Pola grida ne zna vozit po kiši

Mclaren je dominantniji od prošlogodišnjeg Red Bulla, kiša i SC su prikrili koliko su zapravo brži. Norris izuzev one jedne greške, odličan

Hamilton u prvoj trci odmah dobio full Ferrari experience.
Max je zvijer al' osim ako neke regulacije ne limitiraju Mclaren, nema šta tražiti u borbi za titulu
Ne raspravljaj se. Napokon Mclaren u dobroj poziciji za titulu poslije 17 godina, treba razumjeti njihove navijače.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:52Na kraju si strijepio hoce li ga prestici ili ne. Red bull ce se sig poboljsati, tako da Max ce opet biti kandidat broj 1 za titulu, a Lando je dokazani choker sto smo vidjeli i prosle sezone gdje nije uspio sa daleko najboljim autom uzeti tituluEvander je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:15Bas mu nisi pobjegli, samo 15 sekundi, do izlaska SC-a.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 11:08Nova sezona isti prvak, Max. Daleko najbolji vozac tu nema price, nije realno sta izvlaci iz ovog bolida. Meclaren ima toliko dominantno vozilo i opet ne mogu Maxu pobjeci, nerealno.

Vrlo je vjerovatno da će Norris pokazati kakav je choker. Danas je strepio prvo od timskog kolege pa onda i od Maxa. Kinu uzima Holanđanin.

Potez utrke, Piastrievo preticanje Hamiltona
Kazu juce, Ferari setova bolid za kisu, a Piastri im u dva kruga skine 2,5 sec na istim gumama. Sta bi bilo da ga nisu setovali
Inace, Piastri danas sam sebe zajebao. Prvo, vidio da je Noris pogrijesio, pa pokusao ga prijeci i sam se uvalio. Onda, nije pokusao da ostane na stazi, nego da se odbrani od nadolazeceg Verstapena i zavrsi minutu u sljunku. Sa tim je spasio Norisa danas, da se nije iscupao, bio bi SC i Verstapen bi dobio besplatan pit stop i prvu pozociju.

Kazu juce, Ferari setova bolid za kisu, a Piastri im u dva kruga skine 2,5 sec na istim gumama. Sta bi bilo da ga nisu setovali

Inace, Piastri danas sam sebe zajebao. Prvo, vidio da je Noris pogrijesio, pa pokusao ga prijeci i sam se uvalio. Onda, nije pokusao da ostane na stazi, nego da se odbrani od nadolazeceg Verstapena i zavrsi minutu u sljunku. Sa tim je spasio Norisa danas, da se nije iscupao, bio bi SC i Verstapen bi dobio besplatan pit stop i prvu pozociju.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 16 mar 2025, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nesto kontam, Piastri je silno zelio da se vrati na stazu ispred Maxa kad je izletio prirodna reakcija al mozda i dobra skola za ubuduce, da se vratio sigurnije na stazu a iza Maxa i dalje bi u onim uvjetima imao podijum u dzepu a ko zna mozda i nesto vise..
I da, iako mislim da je Toto fulio s Kimijem i prerano ga doveo, u ovim danas okolnostima mali odličan. Kapa dole 

Upravo to i napisah, prepravio prosli post. Ali to mu se ne moze zamjeriti, ipak je trkac. Mi baljezgamo nakon utrke, a oni u djelicu sekunde instiktivno donose odluke.QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 mar 2025, 13:07Nesto kontam, Piastri je silno zelio da se vrati na stazu ispred Maxa kad je izletio prirodna reakcija al mozda i dobra skola za ubuduce, da se vratio sigurnije na stazu a iza Maxa i dalje bi u onim uvjetima imao podijum u dzepu a ko zna mozda i nesto vise..
Generalno, za Mclarenovo vodstvo, ovo nije lose. Izgubili su bodove, ali imat ce malo mirniju garazu. Odvoji li se brzo Noris, a sad je realno da hoce, Piastri ce biti manje qrcevit.
Red Bull mora otpustiti Lawsona ako žele da završe i 4. mjesto u konstruktorima. Pa Williams će te prešišati ako Lawson nastavi biti ispod 10. mjesta. To sam govorio i ranije, lik nije dorastao Maxu i Red Bullu. Tsunoda mora biti vozač dva, a i realno najbolje je rješenje sada.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
+1Lynx je napisao/la: ↑16 mar 2025, 14:20Red Bull mora otpustiti Lawsona ako žele da završe i 4. mjesto u konstruktorima. Pa Williams će te prešišati ako Lawson nastavi biti ispod 10. mjesta. To sam govorio i ranije, lik nije dorastao Maxu i Red Bullu. Tsunoda mora biti vozač dva, a i realno najbolje je rješenje sada.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosniaBoston
- Kontakt:
Marko finds Hadjar's ‘tearful show’ ‘embarrassing’
Upravu je skroz, šta god ko mislio o njemu
Upravu je skroz, šta god ko mislio o njemu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.