bagrcavi je napisao/la:ja baš gledam ima li te negdjeFkr.87 je napisao/la: Ti ces da nosis nas grb posle tekme![]()
![]()
Eto kladili smo se, ali vjeruj mi da ćeš izgubiti.
Vidjecemo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
bagrcavi je napisao/la:ja baš gledam ima li te negdjeFkr.87 je napisao/la: Ti ces da nosis nas grb posle tekme![]()
![]()
Eto kladili smo se, ali vjeruj mi da ćeš izgubiti.
Pa jbg onda navijaj za Slobodu, ili još pametnije Support Your Local Football Club ako si već neki ultras kao što se ovdje predstavljaš.TM87doboj je napisao/la: iskreno ja bih volio da vi ostanete jer je gostovanje u Tuzli jedino gdje nikad nisam bio na tribini a bio sam u tuzli bar 10x.....sad kada napokon imate tribinu,ova zabranaA ako ostanete a zabrana se ukine eto na ljeto il na proljece iduce godine valjda budemo na tribini.
Željeznicar je naslijedna ljubavVolimTz je napisao/la:Pa jbg onda navijaj za Slobodu, ili još pametnije Support Your Local Football Club ako si već neki ultras kao što se ovdje predstavljaš.TM87doboj je napisao/la: iskreno ja bih volio da vi ostanete jer je gostovanje u Tuzli jedino gdje nikad nisam bio na tribini a bio sam u tuzli bar 10x.....sad kada napokon imate tribinu,ova zabranaA ako ostanete a zabrana se ukine eto na ljeto il na proljece iduce godine valjda budemo na tribini.
kako nisi bio kad ste vi do rusenja istoka(stajanja) bili na onoj tribini gdje smo mi sad, odnosno takozvanoj D tribini...tu su u tom periodu bili svi gostujuci navijaci.TM87doboj je napisao/la:BatvasTZ je napisao/la:ehh dusmani kako ce te se gristi i ujedati kad sloboda ostane u ligi i izadje iz g.o.v.a.n.a kako cemo da se nasladjujemo vasim mukama... e sad da vidim ko ce se prvi naci u mom postu ;-D[/quote
iskreno ja bih volio da vi ostanete jer je gostovanje u Tuzli jedino gdje nikad nisam bio na tribini a bio sam u tuzli bar 10x.....sad kada napokon imate tribinu,ova zabranaA ako ostanete a zabrana se ukine eto na ljeto il na proljece iduce godine valjda budemo na tribini.
Nek budu na D koja se usmrdila tako receno to i zasluzujuSaltCityAttack je napisao/la:a vidim izbrisali mi post bez ikakvog razloga..gdje sam naveo utkamice u kojima je TM bio na D tribini... znaci na onoj gdje je ostao trans na ogradi(zbog ovoga se vjerovatno i brise post) to je jedna od tih, pa onda kad je Enes Mesanovic dao gol iz slobodnjaka za 1:0 1999, pa ona 3-5 i td td..sve ddok se nije istok srusio i dok su Fukare i TM bili hajmo reci u vise nego dobrim odnosima ... bilo kako bilo ja se nadam da ce TM ponovo nekad biti na D tribini gdje su bili i do rusenja naseg Istoka(stajanja)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.