NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

NebeskaSila96
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NebeskaSila96 » 08 jul 2024, 19:26

nebeskasila je napisao/la:
08 jul 2024, 15:18
NeRi_K je napisao/la:
08 jul 2024, 12:06
Ma ima li smo svakakvih problema godinama unazad, ali ne pamtim da je ovakva kurcobolja bila prije svega od strane Gradonačelnika.

Skupština kluba održana 28.6. i od tada je stanje gore umjesto da bude bolje, baš ništa konkretno se ne dešava. Po meni onda Grad treba ugasiti klub, da se isplačem i da se pomirim da nam je sudbina takva.
Ne moze se gradonacelnik boriti protiv Hamde, pogotovo ne pred izbore. Mislim da nema ni muda za to. Svi smo vidjeli ko je problem i ko je unistio klub i to je to.
Za mene gradonacelnik radi jedinu ispravnu stvar. Ne daj im nista nek se ugase.
Budimlic je javno obecao pare, Hamdo obecao od vlade. Gdje su sad? Samo isli da rastjeraju i uniste sve da nastave krasti batakove
Pa gradonačelnik je jasno na skupstini rekao da mora biti sve transparentno da se zna gdje ide svaka marka jer neće on odgovarat za nestali novac.Tako da mislim da on marke dati nece.

Mene samo zanima zašto se SN ne oglasi

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 jul 2024, 20:14

harden je napisao/la:
08 jul 2024, 18:12
08 jul 2024, 17:30
Sto pisu da je Goran novi predsjednik kluba. Zna li neko sta o tome
Nista, nije to tacno napisao je sam on, zato sto je neko po gradu provukao pricu tu prije 5 dana
Pogledaj stori od Emira

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 jul 2024, 20:17

08 jul 2024, 20:14
harden je napisao/la:
08 jul 2024, 17:30
Sto pisu da je Goran novi predsjednik kluba. Zna li neko sta o tome
Nista, nije to tacno napisao je sam on, zato sto je neko po gradu provukao pricu tu prije 5 dana
Pogledaj stori od Emira
Ne znam na kojeg mislis, a nemam ni jednog ni drugog u prijateljima. Sta je reci?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 jul 2024, 21:00

harden je napisao/la:
08 jul 2024, 20:17
08 jul 2024, 20:14
harden je napisao/la:

Pogledaj stori od Emira
Ne znam na kojeg mislis, a nemam ni jednog ni drugog u prijateljima. Sta je reci?
Emir K. objavio stori , slika Goge i pise iskrene cestitke novom predsj. nk jedinstvo

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 08 jul 2024, 23:34

Toliko o amaterizmu da se preko storija naslućuje predsjednik :roll: :damn: ... Bolno za citati..

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 08 jul 2024, 23:52

Mramic24 je napisao/la:
08 jul 2024, 23:34
Toliko o amaterizmu da se preko storija naslućuje predsjednik :roll: :damn: ... Bolno za citati..
Zaebancija ljudi smirite se
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 09 jul 2024, 01:11

Emiru K. treba zabraniti dolazak na stadion, nema taj dvije čiste u glavi, a ponaša se kao da mu je klub djedovina...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 09 jul 2024, 03:58

Iceplayer je napisao/la:
09 jul 2024, 01:11
Emiru K. treba zabraniti dolazak na stadion, nema taj dvije čiste u glavi, a ponaša se kao da mu je klub djedovina...
Ne znam sto takav komentar za njega.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 09 jul 2024, 08:04

Steta, nakon onog pozitivnog vjetra iz kraja prosle sezone i napokon nekog svjetla na kraju tunela desilo se ono sto se uvijek desi ovom klubu svaki put kad krene pozitivna prica, umjesaju se lesinari Bihacki i sve to po starom obicaju razrove i uniste.

Zna se ko to radi godinama, nekad iz sjene, a cesce ovako javno i otvoreno, a opet niko ne radi nista da to sprijeci, nikakve organizacije, a o vlasti, tuzilastvu i ostalima da ne pricam.

Sve se uvijek svelo a ho-ruk, ko jaci kobaci itd. Otjerao se covjek koji je jedini nesto u zadnjih 20 godina radio nesto planski, cisto i otvoreno zajedno s ljudima koji iskreno vole i prate klub cijeli zivot. Uz to jos idu izbori, a Jedinstvo je standardno jedna od tacaka od velike vaznosti istih pa se koristi u politicke svrhe, tako ce biti i ovaj put i tako ce se opet u klub uvaliti standardni pljackasi i hohstapleri, iscrpiti pare, sutati par godina, vise od pola ih nikad ne dode na utakmicu i u prostorije kluba, samo nestanu, para nema, nit su ovce na broju nit je vuk sit, svaki put ista prica, a klun propada, tone sve dublje.

P.S. Ne moze SN nista uraditi po tom pitanju osim da se oglasi kao sto vec jesu, zna se stav i misljenje, covjek uz kojeg su stajali je podnio ostavku vec.
Ako vlast, tuzilastvo ne rade na tome da se klub ustabili, ako se ne sankcionisu dugogodisnje pljacke novca iz kluba, ako gradonacelnik i saradnici ne stanu iz kluba na taj nacin i ozbiljno se pozabave izborom ljudi koji ce voditi klub u svim strukturama, sta tu moze SN ?`Kakvu moc ima SN da bilo sta uradit ? Za proteste svakog boli ona stvar, sta se s tim postiglo svih ovih godina ???

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 09 jul 2024, 09:33

LloriS je napisao/la:
08 jul 2024, 23:52
Mramic24 je napisao/la:
08 jul 2024, 23:34
Zaebancija ljudi smirite se
Ma jasno da jest , ali nije vrijeme za takve zajebancije ...

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 09 jul 2024, 10:23

O cemu mi diskutujemo godinama, dok klubovi u nasoj zemlji rapidno idu prema naprijed u svemu, od pojacanja, do marketinga, sponzora, dresova mi jos pricamo o Hamdi i Emiru
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 09 jul 2024, 11:10

Ne moze ulica voditi klub,pogotovo ne klub koji je na aparatima jako dugo,ne moze komsija koji jako voli svog komsiju ici u KB da ga ljeci i dozira ga ljekovima jer nije doktor,ljubav tu nije upitna ali problem je struke i samo se moze napraviti šteta kao sa ovim vjestima o Gogi.
Ljudi ne shvataju posljedice jer nisu naučeni odgovornosti.
Nazalost nema od Jednistva nista ni ove sezone,vjerovatno dno.
Kk Zeljo vec dovodi igrace i pravi tim a liga krece krajem septembra.
Isti grad,isti mentalitet ljudi ali razlika ogromna,grad ce podrzati Zelju i pokusati preko njega dobiti Premijerligaša i to je to...

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 09 jul 2024, 11:21

Realno mi smo najvece gube ove lige. Zalosno ali istinito sta nam se godinama desava. Smije nam se citava drzava. Najbolje bi bilo da ustupe mjestu rudaru da igra prvu ligu,da se batalimo ovoga!
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 09 jul 2024, 12:30

Na kraju cemo ove sezone biti rupa za nabijanje, borva za opstanak i aBd necemo gs izboriti , neka ispadnemo i zavrsimo sa svim sto je bilo do sad. Steta sto nismo ispali i proslu sezonu, mozda bi otisli svi lopovi. Ne znam jel tuzilastvi nr smije uci u klub zbog Hamde, jel se to toliko koči

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 jul 2024, 12:34

09 jul 2024, 12:30
Na kraju cemo ove sezone biti rupa za nabijanje, borva za opstanak i aBd necemo gs izboriti , neka ispadnemo i zavrsimo sa svim sto je bilo do sad. Steta sto nismo ispali i proslu sezonu, mozda bi otisli svi lopovi. Ne znam jel tuzilastvi nr smije uci u klub zbog Hamde, jel se to toliko koči
Ma ima tuzilastvo 100x vecih i prioritetnijih stvari od Jedinstva
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 09 jul 2024, 13:10

Koliko se vidi tuzilastvo ne radi nista, a da 20 godina nisu mogli formirati predmet Jedinstvo, to je zalosnl

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 09 jul 2024, 13:24

Pa jer 80% grada tj. ljudi u gradu koji su zaposleni u javnim institucijama i koji obavljaju te funkcije su tu samo da popune prazno mjesto i kvotu, neskolovni ali zato jako koruptivni, dimplome kupljene itd. U gradu ima dosta velikih problema, ali i NKJ je takoder velik problem koji vise od dvije decenije sluzi za mutne radnje i baca ljagu na grad. To sto se nije formirao predmet svo to vrijeme govori da je sve to i propalo upravo zbog nekompetentnih ljudi s kojima ziviom u ovom gradu, primitivci i pljackasi koji su pokrali vlastiti grad i ljude koji u njemu zive, a Biscani su inace jako pasivni i nisu vokalni kada to treba.

Ko je god izuzetak vec je okrenuo glavu od svega toga i gleda svoja posla jer je vidio da ne moze s njima, ili je popio tuzbu, ili je izgubio pare i vrijeme. Znam na svojoj kozi jako dobro.

Gasenje i ispadanje je sve blize nazalost.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 09 jul 2024, 13:27

Pa bilo je predmeta, saslusavalo se dosta svjedoka i oduzimala dokumentacija iz kluba. Sad ne znam jel to ovaj predmet protiv Naninog, Emira i Abida gdje je potvrdjena optuznica, moze biti da jest.

Ali ako tu ima nesto, onda posteni ljudi u i oko kluba koji imaju pristup i uvid u mnoge stvari u koje mi nemamo, mogu podnijeti prijavu i istu potkrijepiti mnogim dokazima i cinjenicama, te navesti svjedoke koje treba saslusati. Ovdje mislim i na Hasana jer mi djeluje kao bistar covjek.

Vec sam pisao, u nasem kantonu se optuzuju ljudi iz bukvalno svih politickih opcija tako da ne znam koga bi tuzilastvo moglo stititi u Jedinstvu, ukljucujuci tu i Hamdu koji je i sam optuzen od strane tog tuzilastva.

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 09 jul 2024, 16:34

Moji izvori govore sljedeće,naravno ne moraju biti nužno i tačni.
Vladajuća garnitura je htjela Emira i jos kojeg privatnika sa parama,poznanstvima pa da se proba.
Izborna godina je osluškuju javno mjenje,navijači to ne žele,raja po gradu to ne želi.
Ok
Pustićemo onda ionako se ne ispada u oktobru mjesecu...
Po meni korektno ako je istinito,usmjeriti pažnju i pare u Želju i rahat.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 09 jul 2024, 17:36

Mislim da se napokon mozemo sloziti svi u necemu, a to je da se bojkotuju tekme, da grad usmjeri budzet i sve zivo na KK Zeljo i da gura ta prica do kraja jer ocigledno tamo rade ljudi koji to rade srcem ali i planski sa nekim sistemom i strukturom.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 13 gostiju.