Tobejarabi natjerao si me da se zagrcnem1921ferroviere je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:45Treba izvaditi hasetove kosti i okaciti na krov Grbavice

Tobejarabi natjerao si me da se zagrcnem1921ferroviere je napisao/la: ↑07 apr 2024, 18:45Treba izvaditi hasetove kosti i okaciti na krov Grbavice
Jel tebi zanimljivo majke ti ovakve gluposti pisatiPredatod je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:06Pa kako vam po stadionu hodamo na dan derbija i uzmemo sto nam pripada? Kako vas rastjeramo u onu raspalu restorancinu na dan skupljanja za gostovanje??? Vi zadnju akciju imali 2004. Samo se lizete sa svima da ne bi bilo batina. Gdje ste vi u okrsaju sa Lesinarima,Ultrasima,Ra,Fukarama??? Ima li sta od vas. Zadnje kofrcenje Siroki brijeg i bacanje kamenja po kucama. To su te stranse hz. Ni istok vas vaš ne hebe a kamal ko drugimosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:02Jel vam pala krpa u tuci na Malti? Jel vam pade bubanj? Jel vam u tuci ugasismo podgrupu? Malo ste se digli jer ste kriminalna grupa nikakva ultra grupa,mada vazda smo vas lesili i prije rata i poslijePredatod je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:58Horde se nafurale ko da su oni akciju odradili.![]()
![]()
![]()
Ufatite se Vice. Zar niste u ratu sa savezim? Ili je trajao cijelih 7 min. Vrhunac tjeranja, savez napolje![]()
I Mirvic se poklopio nema ga po instagramu? Vazda neko tjeranje ,nezadovoljatvo. Oni im Ajlu satro sklone i ovi se poklope, pa tako i Sabrinu. Hadzic ganja i dalje igrace. Evo sad nikad jadniji rat sa savezom. Sta ste konkretno uradili? Navijacka filijala RA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jest pala parola kao i vasa koreografija sto je shebana od Torcide,uletili su vam momci i dosli do juga pa ste pokazali vase kodekse i da bodete na sred terena. Omiljeni potez vam je nozem u vrat kako prije tako i sad. Kako vam pade bubanj,trans na Ciglanama na Malti? Sto niste objavili sa go pro kamere kad ste dosli na nase okupljanje? Inace stara ekipa HZ vam je nabila vjecne komplekseavanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:05Pa bolan kriminalci vam drže prve ekipe i ti nekom nešta pričaš imate robije ko sve ostale grupe skupa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:02Jel vam pala krpa u tuci na Malti? Jel vam pade bubanj? Jel vam u tuci ugasismo podgrupu? Malo ste se digli jer ste kriminalna grupa nikakva ultra grupa,mada vazda smo vas lesili i prije rata i poslijePredatod je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:58Horde se nafurale ko da su oni akciju odradili.![]()
![]()
![]()
Ufatite se Vice. Zar niste u ratu sa savezim? Ili je trajao cijelih 7 min. Vrhunac tjeranja, savez napolje![]()
I Mirvic se poklopio nema ga po instagramu? Vazda neko tjeranje ,nezadovoljatvo. Oni im Ajlu satro sklone i ovi se poklope, pa tako i Sabrinu. Hadzic ganja i dalje igrace. Evo sad nikad jadniji rat sa savezom. Sta ste konkretno uradili? Navijacka filijala RA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel vama parola pala nakon upada na stadion ejj upad na stadion.
A i ne možemo vam ništa uzet jer ste **** koje vazda pobjegnu ili ne dodju kad treba.
Kako ja ovog covjeka gotivim skoro ko i PitarSamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:12Vjerovali ili ne, jedan zanimljiv PDF document iz FC Zeljeznicar stize na razne adrese u Sjedinjenim Drzavama, prvenstveno na adrese businessmena naseg porijekla.
Ovo je mozda najzanimljiviji dio
Dosta kreativno rjesenje i cijeli document je zaista jako dobro uradjen! Ipak, tu imaju dva velika problema:
Engleski je okay, ali nije native-level, sto je problem. Platite nekog lectora ili barem dozvolite ChatGPT da ispravi greske.
Prateci video, iako je interesantan, nije grounded in reality, i to stvara percepciju da ovo nije ozbiljan inicijativa, iako ocito jeste.
Sportski pozdrav!
I njemu poslaliIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:12Vjerovali ili ne, jedan zanimljiv PDF document iz FC Zeljeznicar stize na razne adrese u Sjedinjenim Drzavama, prvenstveno na adrese businessmena naseg porijekla.
Dosta kreativno rjesenje i cijeli document je zaista jako dobro uradjen! Ipak, tu imaju dva velika problema:
Engleski je okay, ali nije native-level, sto je problem. Platite nekog lectora ili barem dozvolite ChatGPT da ispravi greske.
Prateci video, iako je interesantan, nije grounded in reality, i to stvara percepciju da ovo nije ozbiljan inicijativa, iako ocito jeste.
Sportski pozdrav!
Uletili momci pobacali baklje,strgali parolu za rahmetli momka i uhvatili se rikverca,ostavili drugove i dobili batine koje će pamtit do kraja života.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:14Jest pala parola kao i vasa koreografija sto je shebana od Torcide,uletili su vam momci i dosli do juga pa ste pokazali vase kodekse i da bodete na sred terena. Omiljeni potez vam je nozem u vrat kako prije tako i sad. Kako vam pade bubanj,trans na Ciglanama na Malti? Sto niste objavili sa go pro kamere kad ste dosli na nase okupljanje? Inace stara ekipa HZ vam je nabila vjecne komplekseavanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:05Pa bolan kriminalci vam drže prve ekipe i ti nekom nešta pričaš imate robije ko sve ostale grupe skupa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:02
Jel vam pala krpa u tuci na Malti? Jel vam pade bubanj? Jel vam u tuci ugasismo podgrupu? Malo ste se digli jer ste kriminalna grupa nikakva ultra grupa,mada vazda smo vas lesili i prije rata i poslije
Jel vama parola pala nakon upada na stadion ejj upad na stadion.
A i ne možemo vam ništa uzet jer ste **** koje vazda pobjegnu ili ne dodju kad treba.
Novi si na forumu savjet jedan. Ne vrijedi ti se sa njima raspravljat jer ce samo izmisljati price.avanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:21Uletili momci pobacali baklje,strgali parolu za rahmetli momka i uhvatili se rikverca,ostavili drugove i dobili batine koje će pamtit do kraja života.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:14Jest pala parola kao i vasa koreografija sto je shebana od Torcide,uletili su vam momci i dosli do juga pa ste pokazali vase kodekse i da bodete na sred terena. Omiljeni potez vam je nozem u vrat kako prije tako i sad. Kako vam pade bubanj,trans na Ciglanama na Malti? Sto niste objavili sa go pro kamere kad ste dosli na nase okupljanje? Inace stara ekipa HZ vam je nabila vjecne komplekse
Kako vama pade gangevil,Breza,Evil crew,fighters,northboys,najluđe su HZ, bubanj prije 15ak godina,par cerada,stari veliki trans horde zla..
I kakva stara ekipa na čelu sa vukom jel koji jos leži za ubistvo.
Ekipa koja je bila na zapadu al lupetas kao po obicaju i nisi upicen. Prije toga godine terora Dzine i Pitici niste smjeli u radijusu 5 km da pridjete. Te transove neke su zaboravili da pokupe ta stara ekipa niste im ih sigurno na sake uzeli. Imenujes ovdje momka koji kad je uradio to sto je uradio nije uopste bio aktivan na tribini. Sto vam nasyrade dva momka sa tribine rahmet im dusi? Vidio sam kako ste hrabri da na sred terena nozeve potezeteavanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:21Uletili momci pobacali baklje,strgali parolu za rahmetli momka i uhvatili se rikverca,ostavili drugove i dobili batine koje će pamtit do kraja života.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:14Jest pala parola kao i vasa koreografija sto je shebana od Torcide,uletili su vam momci i dosli do juga pa ste pokazali vase kodekse i da bodete na sred terena. Omiljeni potez vam je nozem u vrat kako prije tako i sad. Kako vam pade bubanj,trans na Ciglanama na Malti? Sto niste objavili sa go pro kamere kad ste dosli na nase okupljanje? Inace stara ekipa HZ vam je nabila vjecne komplekse
Kako vama pade gangevil,Breza,Evil crew,fighters,northboys,najluđe su HZ, bubanj prije 15ak godina,par cerada,stari veliki trans horde zla..
Kakvih 5km 15 najmanje, kad je derbi na Koševu korteo nam s Igmana kretao nismo smjeli prić mostu Suade jbg strah..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:32Ekipa koja je bila na zapadu al lupetas kao po obicaju i nisi upicen. Prije toga godine terora Dzine i Pitici niste smjeli u radijusu 5 km da pridjete. Te transove neke su zaboravili da pokupe ta stara ekipa niste im ih sigurno na sake uzeli. Imenujes ovdje momka koji kad je uradio to sto je uradio nije uopste bio aktivan na tribini. Sto vam nasyrade dva momka sa tribine rahmet im dusi? Vidio sam kako ste hrabri da na sred terena nozeve potezeteavanti003 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:21Uletili momci pobacali baklje,strgali parolu za rahmetli momka i uhvatili se rikverca,ostavili drugove i dobili batine koje će pamtit do kraja života.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:14
Jest pala parola kao i vasa koreografija sto je shebana od Torcide,uletili su vam momci i dosli do juga pa ste pokazali vase kodekse i da bodete na sred terena. Omiljeni potez vam je nozem u vrat kako prije tako i sad. Kako vam pade bubanj,trans na Ciglanama na Malti? Sto niste objavili sa go pro kamere kad ste dosli na nase okupljanje? Inace stara ekipa HZ vam je nabila vjecne komplekse
Niti je ovo za ocijenjivanje iz Engleskog a niti je video realni projekat vec cisto da se vidi o kojem djelu zemlje se radi. Tj iza istoka i zapada. Da vide zainteresovsni sta se moze uraditi a nije uslovljeno da mora ovako kao na videu.Kamaga11 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:16Kako ja ovog covjeka gotivim skoro ko i PitarSamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 apr 2024, 00:12Vjerovali ili ne, jedan zanimljiv PDF document iz FC Zeljeznicar stize na razne adrese u Sjedinjenim Drzavama, prvenstveno na adrese businessmena naseg porijekla.
Sportski pozdrav!
Ne sumnjam da je dobro ispalo, svaka cast momcima sto su presli preko toga, bas moras ne imati dostojanstva pa stati u kop sa momcima koji su te ponizavali u svakom smislu. Mozda imaju pamcenje ko ribice pa su zaboravili, onda je opravdano.Istinasamo123 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:55Sad je fin ko da je iz finske.nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 23:51Reci nam jel E.K i dalje za horde misli da su narkomani, dileri, kriminalci, i da nose bombe i pistolje na gostovanja? Ili je malo promjenio pricu.![]()
Na kraju sve dobro ispalo
Poskidase vam pola tribine da se vrate
De ga pitaj ako moze ponovo postaviti sliku, malo se zaletioDevedesetka je napisao/la: ↑09 apr 2024, 00:33I ne trebaju bez obzira na sve glavni trans je glavni trans, al' mislim u ocima svih kao da su ugašeni.MostarskiSin je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:55Sta mislis hoce li imati obraza pa se ugasiti?Devedesetka je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:50Da su uzete na ne znam ti kakav nacin ovo se vjerovatno više nikad nece ponoviti na sceni.
Ja sam 99% siguran da nece.
Ono što sigurno znam je da ce mnogim RA biti kosti slomljene mozda i mrtva glava padne zbog ovoga na nekoj strani golemo je ovo.
Pogledajte šta je iznad mene postavio decko u momentima dok klikam na mišu..
Golemo je ovo.
MostarskiSin je napisao/la: ↑10 apr 2024, 01:01De ga pitaj ako moze ponovo postaviti sliku, malo se zaletioDevedesetka je napisao/la: ↑09 apr 2024, 00:33I ne trebaju bez obzira na sve glavni trans je glavni trans, al' mislim u ocima svih kao da su ugašeni.MostarskiSin je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:55
Sta mislis hoce li imati obraza pa se ugasiti?
Ja sam 99% siguran da nece.
Ono što sigurno znam je da ce mnogim RA biti kosti slomljene mozda i mrtva glava padne zbog ovoga na nekoj strani golemo je ovo.
Pogledajte šta je iznad mene postavio decko u momentima dok klikam na mišu..
Golemo je ovo.![]()
I ja gledam i kontam kako imaju snage