Premijer liga BiH - aktuelno

Devedesetka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Devedesetka » 10 apr 2024, 00:08

1921ferroviere je napisao/la:
07 apr 2024, 18:45
Treba izvaditi hasetove kosti i okaciti na krov Grbavice
Tobejarabi natjerao si me da se zagrcnem :rol:
Zadnja izmjena: Devedesetka, dana/u 10 apr 2024, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 10 apr 2024, 00:10

Predatod je napisao/la:
10 apr 2024, 00:06
mosarajvosa83 je napisao/la:
10 apr 2024, 00:02
Predatod je napisao/la:
09 apr 2024, 23:58
Horde se nafurale ko da su oni akciju odradili. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ufatite se Vice. Zar niste u ratu sa savezim? Ili je trajao cijelih 7 min. Vrhunac tjeranja, savez napolje :urnebes: :guz: I Mirvic se poklopio nema ga po instagramu? Vazda neko tjeranje ,nezadovoljatvo. Oni im Ajlu satro sklone i ovi se poklope, pa tako i Sabrinu. Hadzic ganja i dalje igrace. Evo sad nikad jadniji rat sa savezom. Sta ste konkretno uradili? Navijacka filijala RA :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :silent: :urnebes: :urnebes:
Jel vam pala krpa u tuci na Malti? Jel vam pade bubanj? Jel vam u tuci ugasismo podgrupu? Malo ste se digli jer ste kriminalna grupa nikakva ultra grupa,mada vazda smo vas lesili i prije rata i poslije
Pa kako vam po stadionu hodamo na dan derbija i uzmemo sto nam pripada? Kako vas rastjeramo u onu raspalu restorancinu na dan skupljanja za gostovanje??? Vi zadnju akciju imali 2004. Samo se lizete sa svima da ne bi bilo batina. Gdje ste vi u okrsaju sa Lesinarima,Ultrasima,Ra,Fukarama??? Ima li sta od vas. Zadnje kofrcenje Siroki brijeg i bacanje kamenja po kucama. To su te stranse hz. Ni istok vas vaš ne hebe a kamal ko drugi
Jel tebi zanimljivo majke ti ovakve gluposti pisati :rol:

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 10 apr 2024, 00:12

Vjerovali ili ne, jedan zanimljiv PDF document iz FC Zeljeznicar stize na razne adrese u Sjedinjenim Drzavama, prvenstveno na adrese businessmena naseg porijekla.

Ovo je mozda najzanimljiviji dio 👇

slika

Dosta kreativno rjesenje i cijeli document je zaista jako dobro uradjen! Ipak, tu imaju dva velika problema:

🔴 Engleski je okay, ali nije native-level, sto je problem. Platite nekog lectora ili barem dozvolite ChatGPT da ispravi greske.
🔴 Prateci video, iako je interesantan, nije grounded in reality, i to stvara percepciju da ovo nije ozbiljan inicijativa, iako ocito jeste.

Sportski pozdrav!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 10 apr 2024, 00:13

Koliko si bolestan od 0 do nema veze što su me svi provalili i dalje ću pisati kao Mirvić?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 10 apr 2024, 00:14

avanti003 je napisao/la:
10 apr 2024, 00:05
Predatod je napisao/la:
09 apr 2024, 23:58
Horde se nafurale ko da su oni akciju odradili. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ufatite se Vice. Zar niste u ratu sa savezim? Ili je trajao cijelih 7 min. Vrhunac tjeranja, savez napolje :urnebes: :guz: I Mirvic se poklopio nema ga po instagramu? Vazda neko tjeranje ,nezadovoljatvo. Oni im Ajlu satro sklone i ovi se poklope, pa tako i Sabrinu. Hadzic ganja i dalje igrace. Evo sad nikad jadniji rat sa savezom. Sta ste konkretno uradili? Navijacka filijala RA :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :silent: :urnebes: :urnebes:
Jel vam pala krpa u tuci na Malti? Jel vam pade bubanj? Jel vam u tuci ugasismo podgrupu? Malo ste se digli jer ste kriminalna grupa nikakva ultra grupa,mada vazda smo vas lesili i prije rata i poslije
Pa bolan kriminalci vam drže prve ekipe i ti nekom nešta pričaš imate robije ko sve ostale grupe skupa.
Jel vama parola pala nakon upada na stadion ejj upad na stadion.
A i ne možemo vam ništa uzet jer ste **** koje vazda pobjegnu ili ne dodju kad treba.
Jest pala parola kao i vasa koreografija sto je shebana od Torcide,uletili su vam momci i dosli do juga pa ste pokazali vase kodekse i da bodete na sred terena. Omiljeni potez vam je nozem u vrat kako prije tako i sad. Kako vam pade bubanj,trans na Ciglanama na Malti? Sto niste objavili sa go pro kamere kad ste dosli na nase okupljanje? Inace stara ekipa HZ vam je nabila vjecne komplekse

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 10 apr 2024, 00:16

IsmirMirvic je napisao/la:
10 apr 2024, 00:12
Vjerovali ili ne, jedan zanimljiv PDF document iz FC Zeljeznicar stize na razne adrese u Sjedinjenim Drzavama, prvenstveno na adrese businessmena naseg porijekla.

slika

Dosta kreativno rjesenje i cijeli document je zaista jako dobro uradjen! Ipak, tu imaju dva velika problema:

🔴 Engleski je okay, ali nije native-level, sto je problem. Platite nekog lectora ili barem dozvolite ChatGPT da ispravi greske.
🔴 Prateci video, iako je interesantan, nije grounded in reality, i to stvara percepciju da ovo nije ozbiljan inicijativa, iako ocito jeste.

Sportski pozdrav!
Kako ja ovog covjeka gotivim skoro ko i PitarSam
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 10 apr 2024, 00:16

slika

Sportski pozdrav!
I njemu poslali :rol: Ili je burazer proslijedio? :kralj:
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

avanti003
Kontakt:

Post Postao/la avanti003 » 10 apr 2024, 00:21

10 apr 2024, 00:14
avanti003 je napisao/la:

Pa bolan kriminalci vam drže prve ekipe i ti nekom nešta pričaš imate robije ko sve ostale grupe skupa.
A i ne možemo vam ništa uzet jer ste **** koje vazda pobjegnu ili ne dodju kad treba.
Jest pala parola kao i vasa koreografija sto je shebana od Torcide,uletili su vam momci i dosli do juga pa ste pokazali vase kodekse i da bodete na sred terena. Omiljeni potez vam je nozem u vrat kako prije tako i sad. Kako vam pade bubanj,trans na Ciglanama na Malti? Sto niste objavili sa go pro kamere kad ste dosli na nase okupljanje? Inace stara ekipa HZ vam je nabila vjecne komplekse
Uletili momci pobacali baklje,strgali parolu za rahmetli momka i uhvatili se rikverca,ostavili drugove i dobili batine koje će pamtit do kraja života.
Kako vama pade gangevil,Breza,Evil crew,fighters,northboys,najluđe su HZ, bubanj prije 15ak godina,par cerada,stari veliki trans horde zla..
I kakva stara ekipa na čelu sa vukom jel koji jos leži za ubistvo.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 10 apr 2024, 00:27

avanti003 je napisao/la:
10 apr 2024, 00:21
avanti003 je napisao/la:

Uletili momci pobacali baklje,strgali parolu za rahmetli momka i uhvatili se rikverca,ostavili drugove i dobili batine koje će pamtit do kraja života.
Kako vama pade gangevil,Breza,Evil crew,fighters,northboys,najluđe su HZ, bubanj prije 15ak godina,par cerada,stari veliki trans horde zla..
Novi si na forumu savjet jedan. Ne vrijedi ti se sa njima raspravljat jer ce samo izmisljati price.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 10 apr 2024, 00:32

avanti003 je napisao/la:
avanti003 je napisao/la:

Ekipa koja je bila na zapadu al lupetas kao po obicaju i nisi upicen. Prije toga godine terora Dzine i Pitici niste smjeli u radijusu 5 km da pridjete. Te transove neke su zaboravili da pokupe ta stara ekipa niste im ih sigurno na sake uzeli. Imenujes ovdje momka koji kad je uradio to sto je uradio nije uopste bio aktivan na tribini. Sto vam nasyrade dva momka sa tribine rahmet im dusi? Vidio sam kako ste hrabri da na sred terena nozeve potezete

avanti003
Kontakt:

Post Postao/la avanti003 » 10 apr 2024, 00:37

10 apr 2024, 00:32
avanti003 je napisao/la:

Ekipa koja je bila na zapadu al lupetas kao po obicaju i nisi upicen. Prije toga godine terora Dzine i Pitici niste smjeli u radijusu 5 km da pridjete. Te transove neke su zaboravili da pokupe ta stara ekipa niste im ih sigurno na sake uzeli. Imenujes ovdje momka koji kad je uradio to sto je uradio nije uopste bio aktivan na tribini. Sto vam nasyrade dva momka sa tribine rahmet im dusi? Vidio sam kako ste hrabri da na sred terena nozeve potezete
Kakvih 5km 15 najmanje, kad je derbi na Koševu korteo nam s Igmana kretao nismo smjeli prić mostu Suade jbg strah..
I šta spominješ to što je bilo prije 20 godina daj šta novije unazad 3 4 godine.
Dobro za noževe nisam fakat fuj al vi ste prvi krenuli cjepat parolu rahmetli momku

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 10 apr 2024, 00:37

Horde Zla su stagnirale zbog Pitica i kompanije dugo, dugo vremena.

I tim momcima novoj generaciji nije nikad ništa palo.

Doduše ne mogu dušu griješiti pao je taj bubanj.

S druge strane da ne nabrajam šta je sve manijacima popadalo od tad.

Mislite li da je slucajnost napad pred stadionom i slicno?
Pokušavaju se oprati godinama i godinama znaju da nikad ne mogu biti na istom nivou bez toga.

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 10 apr 2024, 00:38

Kamaga11 je napisao/la:
10 apr 2024, 00:16

slika

Sportski pozdrav!
Kako ja ovog covjeka gotivim skoro ko i PitarSam
Niti je ovo za ocijenjivanje iz Engleskog a niti je video realni projekat vec cisto da se vidi o kojem djelu zemlje se radi. Tj iza istoka i zapada. Da vide zainteresovsni sta se moze uraditi a nije uslovljeno da mora ovako kao na videu.
Sad se ocito i salje i nije da se samo ceka. Koriste se sva poznanstva i mogucnosti. A navedeno je da su izmjene i dopune itekako moguce i realne.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 10 apr 2024, 00:40

Istinasamo123 je napisao/la:
09 apr 2024, 23:55
nastrojeni21 je napisao/la:
09 apr 2024, 23:51
Istinasamo123 je napisao/la:
09 apr 2024, 23:46

Miran budi da vam izu ne pustim iz spajza
Reci nam jel E.K i dalje za horde misli da su narkomani, dileri, kriminalci, i da nose bombe i pistolje na gostovanja? Ili je malo promjenio pricu. :lol:
Sad je fin ko da je iz finske.
Na kraju sve dobro ispalo
Poskidase vam pola tribine da se vrate
Ne sumnjam da je dobro ispalo, svaka cast momcima sto su presli preko toga, bas moras ne imati dostojanstva pa stati u kop sa momcima koji su te ponizavali u svakom smislu. Mozda imaju pamcenje ko ribice pa su zaboravili, onda je opravdano.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 10 apr 2024, 01:01

Devedesetka je napisao/la:
09 apr 2024, 00:33
MostarskiSin je napisao/la:
08 apr 2024, 23:55
08 apr 2024, 23:50
Da su uzete na ne znam ti kakav nacin ovo se vjerovatno više nikad nece ponoviti na sceni.
Sta mislis hoce li imati obraza pa se ugasiti?

Ja sam 99% siguran da nece.
I ne trebaju bez obzira na sve glavni trans je glavni trans, al' mislim u ocima svih kao da su ugašeni.

Ono što sigurno znam je da ce mnogim RA biti kosti slomljene mozda i mrtva glava padne zbog ovoga na nekoj strani golemo je ovo.

Pogledajte šta je iznad mene postavio decko u momentima dok klikam na mišu..

Golemo je ovo.
De ga pitaj ako moze ponovo postaviti sliku, malo se zaletio :urnebes:

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 10 apr 2024, 01:02

10 apr 2024, 01:01
09 apr 2024, 00:33
08 apr 2024, 23:55

Sta mislis hoce li imati obraza pa se ugasiti?

Ja sam 99% siguran da nece.
I ne trebaju bez obzira na sve glavni trans je glavni trans, al' mislim u ocima svih kao da su ugašeni.

Ono što sigurno znam je da ce mnogim RA biti kosti slomljene mozda i mrtva glava padne zbog ovoga na nekoj strani golemo je ovo.

Pogledajte šta je iznad mene postavio decko u momentima dok klikam na mišu..

Golemo je ovo.
De ga pitaj ako moze ponovo postaviti sliku, malo se zaletio :urnebes:

A i ja isto pogotovo u ovom dobu interneta i brzih informacija, znaci veze s vezom nema?

Inace nemoj se cuditi ako plane ovih dana udruzenje RA iz nemoci Ultrasa.

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 10 apr 2024, 01:10

yebo mi mater ako je ovaj Ismir Mirvić... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
zar i ti sine Ivane!?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2024, 01:20

E majko moja sto se ismijah tbj citajuci ove postove u stranice.
Hebo me svak ako je iko ovdje normalan.
:urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 10 apr 2024, 01:28

mma_hz je napisao/la:
10 apr 2024, 01:20
E majko moja sto se ismijah tbj citajuci ove postove u stranice.
Hebo me svak ako je iko ovdje normalan.
:urnebes: :urnebes:
I ja gledam i kontam kako imaju snage

Il tegle svu noć
IL čekaju da se ugrije voda za kupanje pred bajram

Drugog objašnjenja nemam 😂
Odin, I await thee
Your true son am I

avanti003
Kontakt:

Post Postao/la avanti003 » 10 apr 2024, 01:37

stojko je napisao/la:
10 apr 2024, 01:30
Nek ultrasi promjjene ime u opušci ili pikavci. Nek oni i zemunska braca sa grbavice podijele ta dva imena.
A bolje i to nego sljedbenici Radovana Karadžića.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AvantiBL, gh0stHZ, laszlo, leo1946, Zigazaga i 27 gostiju.