FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 06 jun 2018, 12:33

bice pojacanja polako, nismo milioneri :D

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 06 jun 2018, 12:34

Ja ba svi igraci na odmorima uzivaju, nego da vidimo da li Celo ostat, trebao je danas doci u TZ?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 jun 2018, 12:35

Čuj sad gdje ti se žuri :D
Da onaj nije uš'o u politiku, ti bi već mjesec dana pisao zašto se ništa ne radi, igrači odlaze, za trenera se ništa ne zna... :D

Pa što onda pišeš svaki dan po desetine postova o stvarima s kojima mi nemamo nikakve dodirne tačke?
Kupi dres i šuti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jun 2018, 12:36

wobly92 je napisao/la:Čuj sad gdje ti se žuri :D
Da onaj nije uš'o u politiku, ti bi već mjesec dana pisao zašto se ništa ne radi, igrači odlaze, za trenera se ništa ne zna... :D

Pa što onda pišeš svaki dan po desetine postova o stvarima s kojima mi nemamo nikakve dodirne tačke?
Kupi dres i šuti.
Vidite tamo kelja dovodi pa odmah panicite, on dovodi pa ode van BIH. Nasi ovdje ostaju, biti ce pojacanja.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 06 jun 2018, 12:41

Mirise na belaje iduca godina....
Najvise 4 stranca mozemo imati, a sto se tice domacih na trzistu ne treba zaboraviti da u ligi koju cini jos jedanaest klubova 7 ili 8 ima stabilniju finansijsku situaciju nego mi.. :nedam:
Zadnja izmjena: slusalica, dana/u 06 jun 2018, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
tz tz tz tz tz tz

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jun 2018, 12:42

MrtvaCarsija je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Mene brine ovaj indolentan stav u zgradskoj kuci i nebriga nacelnika. Grad kao vlasnik kluba mora stati u zastitu Slobode na svaki nacin. Kako vidim yebe se njih, niti spominju klub niti ista rade.
Situacija je mnogo gora nego sto mislimo. Zakon o privatizaciji sportskih klubova ce biti u skorije vrijeme nametnut, a onda bez nekoga ko zeli kupiti nasu Slobodu crno nam se pise. Bojim se da bi u buducnosti mogli postati neciji klub II.
Svi raspravljaju o Tusnju. Zaceraj mu, Tusanj bez Slobode ne vrijedi ni pisljive bobe.
Kako ne spominju, pa jel grad daje pare za klub nikad vise nego sad, sta to treba jos grad da uradi, da grad brine i o pojacanjima mozda...Ja koliko znam grad dade i pare da se licenca dobije, grad placa reprogram dugovanja, sto se mene tice ovo je i vise nego dovoljno od grada
Moraju mnogo jace i bolje. Ono sto daju ne moze da pokrije nesposobnost odabranih u Slobodi. Pod hitno moraju napraviti konkurentan tim za evropska takmicenja pa cak i titulu jer postoji mogucnost da ostane samo nekolicina nas na tribinama, a utakmice bez prihoda i prvenstvo bez izlaska u evropsku uniju je samo trosenje novca na nista.
Kako ce uraditi to nije briga nas navijaca. Ima nacina samo trebaju pametne i inteligentne ljude da urade posao.
Trebaju sada u inat dokazati da su pametniji, bolji i jaci od Asmira i Sloge. Ne moze jedan covjek biti jaci od grada. U protivnom gubimo na svim poljima.
Ima izlaza ali oni ne zele sposobne nego samo podobne.
Ako imas damu il' se bori ili dostojanstveno kapituliraj. Ovo drugo ne dolazi u obzir, pa im preostaje ovo prvo. :salut:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 06 jun 2018, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 06 jun 2018, 12:42

wobly92 je napisao/la:Čuj sad gdje ti se žuri :D

Kupi dres i šuti.
Haj sta te briga onako Tušanj vidiš u prolazu, svaku utakmicu visiš na forumu, vi što ne idete na utakmice ste najglasniji najviše se nešto pitate... :D

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 jun 2018, 12:45

ha nije belaj nego nasa surova realnost. i prijasnji dugovi.
smanjite ocekivanja i bice vam lakse...

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 06 jun 2018, 12:45

slusalica je napisao/la:Mirise na belaje iduca godina....
Najvise 4 stranca mozemo imati, a sto se tice domacih na trzistu ne treba zaboraviti da u ligi koju cini jos jedanaest klubova 7 ili 8 ima stabilniju finansijsku situaciju nego mi.. :nedam:
Sva sreca pa mi nemamo puno stranaca Ignjatovica, Lazevskog, Vajcera i Mijica s' tim da Laza i Vajcer vjerovatno neće ostati.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 jun 2018, 12:45

Ko se od nas bolan i za šta pita, e kakve izjave se ovdje neće pročitati :lol:
Viđat ću ga sad malo češće :kafa:

@headphone, 6 stranaca je na snazi i dalje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 06 jun 2018, 12:48

75000 je napisao/la:
slusalica je napisao/la:Mirise na belaje iduca godina....
Sva sreca pa mi nemamo puno stranaca Ignjatovica, Lazevskog, Vajcera i Mijica s' tim da Laza i Vajcer vjerovatno neće ostati.
Mijić (navodno) jedini ostaje od nabrojanih...
A nista , i klincima je lakse kada se ocekivanja smanje :ljepota:
tz tz tz tz tz tz

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jun 2018, 12:52

Sariel1987 je napisao/la:ha nije belaj nego nasa surova realnost. i prijasnji dugovi.
Pusti surovu realnost sari. Kakva nam je dzela onda bi trebao samo da udaram po patoci i drugorazrednom pivu, tecerazrednom stonom vinu.
Nemere ba. Nisu dobra vina i rakija samo za one gdje im je realnost sjajna. Ponos prije svega.
Ako cemo iskreno, bolje se upucati zlatnim metkom, nego trovati eksencijom ili misomorom, pa umirati danima, a ishod je isti.
Ovo je nama prekretnica, kontra ofanziva, juris po ugledu na partizane kada misle da je bitka izgubljena, a onda se ispostavi dobijenom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 jun 2018, 12:52

Bolje da i ne daju izjave o prinovama, prije su davali izjave pa igraci skrenu u SH.......da se pregovora, pregovara se....nadam se da ce danas biti puno jasnije poslije konacnog dogovora sa Petrovicem.....covjek im ja davno predao listu igraca.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 06 jun 2018, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jun 2018, 12:53

Valjda se prvo rijesi pitanje trenera pa onda se dovede 5 igraca, da znas sta mu treba i koga moze iskoristiti.

Zasto bi mi imali problema? Mi smo i proslu sezonu imali dosta domacih igraca za razliku od ostalih. Nama ovaj sistem u narednom periodu odgovara.
Jel para nemamo isto kao i u januaru pa najbolje odradise prelazni od svih?

Imamo Todorovica plus u izlogu. Koja je poenta igranja ove lige ako neces svake godine izbaciti jednog dva igraca?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jun 2018, 12:56

Skver je napisao/la:Bolje da i ne daju izjave o prinovama, prije su davali izjave pa igraci skrenu u SH.......da se pregovora, pregovara se....nadam se da ce danas biti puno jasnije poslije konacnog dogovora sa Petrovicem.....covjek im ja davno predao listu igraca.
Znam samo da im je Petrovic jasno dao do znanja da nece da mbude dio tima za ispadanje. Znaci ima odredjene zelje sto se tice igraca.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 jun 2018, 12:58

Probisvjet je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:ha nije belaj nego nasa surova realnost. i prijasnji dugovi.
Pusti surovu realnost sari. Kakva nam je dzela onda bi trebao samo da udaram po patoci i drugorazrednom pivu, tecerazrednom stonom vinu.
Nemere ba. Nisu dobra vina i rakija samo za one gdje im je realnost sjajna. Ponos prije svega.
Ako cemo iskreno, bolje se upucati zlatnim metkom, nego trovati eksencijom ili misomorom, pa umirati danima, a ishod je isti.
Ovo je nama prekretnica, kontra ofanziva, juris po ugledu na partizane kada misle da je bitka izgubljena, a onda se ispostavi dobijenom.
probo druze moj, brate moj po patoci :lol:
volio bi i ja stosta, ali trenutno nisam uvjeren da mozemo.brzo bi pokleknuli opet.
zato i kazem vracanje dugova, transparentan rad, proizvodnja igraca , to je put kojim sad moramo ici.
i prije svega lojalnost svetinji bez obzira na sve :thumbup:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jun 2018, 13:04

Sariel1987 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
probo druze moj, brate moj po patoci :lol:
volio bi i ja stosta, ali trenutno nisam uvjeren da mozemo.brzo bi pokleknuli opet.
zato i kazem vracanje dugova, transparentan rad, proizvodnja igraca , to je put kojim sad moramo ici.
i prije svega lojalnost svetinji bez obzira na sve :thumbup:
Mnogo su veci prihodi od evrope i punog stadiona od sporadicne prodaje igraca.
Uostalom kao zdravstveno naucni radnik znam da alkohol i sikiraciju ne smijes mijesati. To je pogubno, nzato neka se sikiraju oni sto su polaceni za to, a mi cemo i dalje na Tusanj opusteno, pa makar u zadnjoj ligari bili.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 jun 2018, 13:10

tuzlak1987 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Hoce li nama doci neko ili samo odlaze kako koji stigne ?
Gdje ti se zuri realno? Bolje da pametno odrade nego da se zalete. Danas i ovih dana su pregovori sa trenerom prvo i igracima.
Bezveze negativa.

Navijaci neka se brinu da namaknu sa strane novca za sezonske i dresa.
Bolje na vrijeme da odrade,nego da poslije skupljaju skart koji niko nece.. do sad sta su doveli ne znam da su se dvojica dokazala,sve sami promasaji,tako da normalno da me je briga koga ce dovesti,necu da gledam Tandire,Kalezice i ostale talente i da nas busi kako ko hoce ;)

Zeljo,Zrinjski,Sarajevo i Sloga vec skupljaju ekipu za narednu sezonu,samo kod nas nek ide polako :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 jun 2018, 13:10

ma nije bas to ta racunica.
koliko moras ulozit da bi doso do evrope?
to ti evropa i nas stadion koji nikad nije pun ne mogu pokrit. cisto sumnjam

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 06 jun 2018, 13:17

harry_90 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Hoce li nama doci neko ili samo odlaze kako koji stigne ?
Gdje ti se zuri realno? Bolje da pametno odrade nego da se zalete. Danas i ovih dana su pregovori sa trenerom prvo i igracima.
Bezveze negativa.

Navijaci neka se brinu da namaknu sa strane novca za sezonske i dresa.
Bolje na vrijeme da odrade,nego da poslije skupljaju skart koji niko nece.. do sad sta su doveli ne znam da su se dvojica dokazala,sve sami promasaji,tako da normalno da me je briga koga ce dovesti,necu da gledam Tandire,Kalezice i ostale talente i da nas busi kako ko hoce ;)

Zeljo,Zrinjski,Sarajevo i Sloga vec skupljaju ekipu za narednu sezonu,samo kod nas nek ide polako :kafa:
zbog evrope ranije krecu sa pripremama.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.