FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Svlacionica mora biti vecinska sa domacim igracima, po tisucuti put....yebes bezvezno kamaranje nekih isluzenih prinova, mozes dovesti ne znam kakve igrace ako nisu tim i ako to nema ko posloziti......ovo kamaranje igracima konkurencije u gradu je po meni nigdje veze...dovodis igrace pa onda trenera, plus trener koji nema pojma o PL, cisti diletatizam, isto ko sa Cirom, obicni marketing, samo sto se ne moze porediti Ciro i taj sto se tice marketinga...kamarali smo i mi igrace pa nas Celo razbuca ko bugarsku skupstinu sa anonimusima....treba Petrovica ostaviti da nastavi sa selekcijom koju je poceo i ne obazirati se na druge.....
-
Sariel1987
- Kontakt:
Skver je napisao/la:Svlacionica mora biti vecinska sa domacim igracima, po tisucuti put....yebes bezvezno kamaranje nekih isluzenih prinova, mozes dovesti ne znam kakve igrace ako nisu tim i ako to nema ko posloziti......ovo kamaranje igracima konkurencije u gradu je po meni nigdje veze...dovodis igrace pa onda trenera, plus trener koji nema pojma o PL, cisti diletatizam, isto ko sa Cirom, obicni marketing, samo sto se ne moze porediti Ciro i taj sto se tice marketinga...kamarali smo i mi igrace pa nas Celo razbuca ko bugarsku skupstinu sa anonimusima....treba Petrovica ostaviti da nastavi sa selekcijok koju je poceo i ne obazirati se na druge.....
zbog evrope ranije krecu sa pripremama.[/quote]75000 je napisao/la:
Zeljo,Zrinjski,Sarajevo i Sloga vec skupljaju ekipu za narednu sezonu,samo kod nas nek ide polako
Znam bolan,ali sto mi moramo zadnji se pokrenuti,dok drugi pokupe sta je dobro,nama ostaje skart.. kakvo razmisljanje Boze dragi
Opet ce se na polusezoni skupljati igraci kako koji,dat im ugovor na dvije godine uz klauzulu da moze otici kada zeli..daleko smo mi od orghanizovanog kluba,nema sistema,nema nista ,samo javasluk ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
MrtvaCarsija
- Kontakt:
Gdje ti se zuri realno? Bolje da pametno odrade nego da se zalete. Danas i ovih dana su pregovori sa trenerom prvo i igracima.
Bezveze negativa.
Navijaci neka se brinu da namaknu sa strane novca za sezonske i dresa.[/quote]
Bolje na vrijeme da odrade,nego da poslije skupljaju skart koji niko nece.. do sad sta su doveli ne znam da su se dvojica dokazala,sve sami promasaji,tako da normalno da me je briga koga ce dovesti,necu da gledam Tandire,Kalezice i ostale talente i da nas busi kako ko hoce
Zeljo,Zrinjski,Sarajevo i Sloga vec skupljaju ekipu za narednu sezonu,samo kod nas nek ide polako
[/quote]
zbog evrope ranije krecu sa pripremama.[/quote]
Koga to zeljo i sarajevo dovedose za ovo vremena? Zasto bezveze dizete tenzije kad niko osim Sloge i Zrinjskog nije radio na pojacanjima, mada i Sloga sto je dovela trenutno se ne mogu smatrati nekim pojacanjima osim Stojceva...Po meni Zrinjski ako zadrzi ovu ekipu i nadogradi je sa Besirovicem i eto sa Rustemom mislim da ce opet da budu nedodirljivi
Bezveze negativa.
Navijaci neka se brinu da namaknu sa strane novca za sezonske i dresa.[/quote]
Bolje na vrijeme da odrade,nego da poslije skupljaju skart koji niko nece.. do sad sta su doveli ne znam da su se dvojica dokazala,sve sami promasaji,tako da normalno da me je briga koga ce dovesti,necu da gledam Tandire,Kalezice i ostale talente i da nas busi kako ko hoce
Koga to zeljo i sarajevo dovedose za ovo vremena? Zasto bezveze dizete tenzije kad niko osim Sloge i Zrinjskog nije radio na pojacanjima, mada i Sloga sto je dovela trenutno se ne mogu smatrati nekim pojacanjima osim Stojceva...Po meni Zrinjski ako zadrzi ovu ekipu i nadogradi je sa Besirovicem i eto sa Rustemom mislim da ce opet da budu nedodirljivi
- Probisvjet
- Kontakt:
Igraca kao Said, Ordagic, Krpic po obliznjim zaseocima koliko hoces, ali djaba kada nasi tupsoni nemaju njuha. Nemere kada babe, amidze, dajdze, tetke, menadjeri ne daju. Hoce oni svoje u tim.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bolje na vrijeme da odrade,nego da poslije skupljaju skart koji niko nece.. do sad sta su doveli ne znam da su se dvojica dokazala,sve sami promasaji,tako da normalno da me je briga koga ce dovesti,necu da gledam Tandire,Kalezice i ostale talente i da nas busi kako ko hoceMrtvaCarsija je napisao/la:Gdje ti se zuri realno? Bolje da pametno odrade nego da se zalete. Danas i ovih dana su pregovori sa trenerom prvo i igracima.
Bezveze negativa.
Navijaci neka se brinu da namaknu sa strane novca za sezonske i dresa.
Koga to zeljo i sarajevo dovedose za ovo vremena? Zasto bezveze dizete tenzije kad niko osim Sloge i Zrinjskog nije radio na pojacanjima, mada i Sloga sto je dovela trenutno se ne mogu smatrati nekim pojacanjima osim Stojceva...Po meni Zrinjski ako zadrzi ovu ekipu i nadogradi je sa Besirovicem i eto sa Rustemom mislim da ce opet da budu nedodirljivi[/quote]
Ma druze mene ne zanima ,vec mi krivo zasto nasi cekaju uvijek zadnjih 5 minuta da nekoga dovedu,ide 100 godina kluba,a vecina vas se opteretila Slogom i pravite neki rivalitet,vise gledate sta ce Husic da uradi nego Mujkanovic,onaj gore dovodi igrace i zeli vrh da napadne,kod nas mjesec dana se ceka na trenera,pa se onda pokupi i Rustemovic i niko nista,samo nek ide polako,sto bi zurili ima jos do pocetka sezone..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
MrtvaCarsija
- Kontakt:
Jeste ali kada dodju kod nas odmah se pocnu ismijavati cuj kaze pojacanje iz druge federalne itd...Probisvjet je napisao/la:Igraca kao Said, Ordagic, Krpic po obliznjim zaseocima koliko hoces, ali djaba kada nasi tupsoni nemaju njuha. Nemere kada babe, amidze, dajdze, tetke, menadjeri ne daju. Hoce oni svoje u tim.
- Probisvjet
- Kontakt:
Da je ozbiljan i sposoban sastav rukovodstva kluba ne bi se smijali. Unaprijed se ljudi smiju, jer sve sto su radili do sada je smijesno. Zasto se niko nije smijao Anti Raosu? Ne mozes se ba gigantu u ljudskoj velicini smijati i kada pogrijesi.MrtvaCarsija je napisao/la:Jeste ali kada dodju kod nas odmah se pocnu ismijavati cuj kaze pojacanje iz druge federalne itd...Probisvjet je napisao/la:Igraca kao Said, Ordagic, Krpic po obliznjim zaseocima koliko hoces, ali djaba kada nasi tupsoni nemaju njuha. Nemere kada babe, amidze, dajdze, tetke, menadjeri ne daju. Hoce oni svoje u tim.
Unaprijed se smijem Cickovom ulju. Taraba tacka BA.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dovedite nam pa vidite hoćemo li se ismijavati. Bolje naše domaće talente nego propale srbe i ostale polovnjake.MrtvaCarsija je napisao/la:Jeste ali kada dodju kod nas odmah se pocnu ismijavati cuj kaze pojacanje iz druge federalne itd...Probisvjet je napisao/la:Igraca kao Said, Ordagic, Krpic po obliznjim zaseocima koliko hoces, ali djaba kada nasi tupsoni nemaju njuha. Nemere kada babe, amidze, dajdze, tetke, menadjeri ne daju. Hoce oni svoje u tim.
Uz vas smo dok god pravite dobre poteze, bez zafrkancije ovo pišem!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Sariel1987
- Kontakt:
znaci , ne curi vise ko prije
info mislim 
fino fino
fino fino
Sariel ima insajderske, nece da podijeli 
ne curi jer nema sta procurit :mrgreen:
-
Sariel1987
- Kontakt:
ovisi o vise faktora..
hocetel Mamica, kad je senluk, nek i hala gori :kafa:
joj Mamic vs Asmir :tokralju:
joj Mamic vs Asmir :tokralju:
To bi bilo ludilo.Chinaglia je napisao/la:hocetel Mamica![]()
joj Mamic vs Asmir, kad je senluk, nek i hala gori
-
Sariel1987
- Kontakt:
prije ce on u zrinjski godi mu klima u svakom pogledu, il mozda i siroki ? 
mislim da ce Celo dolazi danas ili sutra, tako da bi se najkasnije u petak trebalo znati dal ostaje, mada sam siguran da ce ostati
Kako Fena saznaje, Petrović večeras dolazi u Tuzlu, a sutra bi trebao imati sastanak s čelnicima kluba radi produženja ugovora.
– Razgovor s Petrovićem vjerovatno ćemo obaviti u petak, jer u četvrtak idemo na sastanak u NS BiH gdje će biti riječi o promjeni sistema takmičenja. Moje osobno mišljenje je da bi trebao voditi Slobodu u narednoj sezoni – izjavio je predsjednik Slobode Senad Mujkanović.
Ostaje da se vidi šta o svemu misli trener Petrović, ali s obzirom na to da je Mujkanoviću pred kraj prvenstva predao listu igrača koje ne želi više u ekipi, kao i nekih koje bi volio dovesti na Tušanj, jasno je da iskusni stručnjak karijeru želi nastaviti u Slobodi. (f, tl)
– Razgovor s Petrovićem vjerovatno ćemo obaviti u petak, jer u četvrtak idemo na sastanak u NS BiH gdje će biti riječi o promjeni sistema takmičenja. Moje osobno mišljenje je da bi trebao voditi Slobodu u narednoj sezoni – izjavio je predsjednik Slobode Senad Mujkanović.
Ostaje da se vidi šta o svemu misli trener Petrović, ali s obzirom na to da je Mujkanoviću pred kraj prvenstva predao listu igrača koje ne želi više u ekipi, kao i nekih koje bi volio dovesti na Tušanj, jasno je da iskusni stručnjak karijeru želi nastaviti u Slobodi. (f, tl)
Samo da dodje ziv i zdrav i da ne skrene sa pravog puta75000 je napisao/la:Kako Fena saznaje, Petrović večeras dolazi u Tuzlu, a sutra bi trebao imati sastanak s čelnicima kluba radi produženja ugovora.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Malo zeznuto gore na semaforima blizu predgrađa Tuzle.Slobodas je napisao/la:Samo da dodje ziv i zdrav i da ne skrene sa pravog puta75000 je napisao/la:Kako Fena saznaje, Petrović večeras dolazi u Tuzlu, a sutra bi trebao imati sastanak s čelnicima kluba radi produženja ugovora.
Ostaje da se vidi šta o svemu misli trener Petrović, ali s obzirom na to da je Mujkanoviću pred kraj prvenstva predao listu igrača koje ne želi više u ekipi, kao i nekih koje bi volio dovesti na Tušanj, jasno je da iskusni stručnjak karijeru želi nastaviti u Slobodi. (f, tl)![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.