BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Ma gdje ces momka koji nije odigrao nijednu utakmicu za reprezentaciju gurati u vatru u tako vaznoj utakmici, bolje staviti iskusnog i prekaljenog Hadzica, ili pak univerzalnog Svena na desetku, a Pjanic i Salih pozadi. 
DD
PRVA UTAKMICA:
--------------------Begovic ----------------------
Bicakcic ---- Sunjic -- Spahic ------ Kolasinac
Mujdza ----- Pjanic -- Zukanovic ------- Lulic
------------------ Medunjanin ------------------
--------------------- Dzeko ----------------------
DRUGA UTAKMICA:
--------------------- Besic ------------------------
Mujdza ------ Pjanic -- Salihovic -------- Lulic
Potrebno je pojacati bekove, krila jer tu je najveca snaga Iraca. Salihovica cuvati za drugu utakmicu. Sanse za neku pristojnu minutazu imaju jos: Visca, Ibisevic, Djuric, TSS, Hajrovic i mozda cak Hodzic. Zavisi sta treba treneru i kako se bude razvijala situacija na terenu.
DRUGA UTAKMICA:
Potrebno je pojacati bekove, krila jer tu je najveca snaga Iraca. Salihovica cuvati za drugu utakmicu. Sanse za neku pristojnu minutazu imaju jos: Visca, Ibisevic, Djuric, TSS, Hajrovic i mozda cak Hodzic. Zavisi sta treba treneru i kako se bude razvijala situacija na terenu.
Ajax u 95% slučajeva se slažem sa tobom , ali sad nikakoAjax je napisao/la:PRVA UTAKMICA:
![]()
![]()
DRUGA UTAKMICA:
Ne možeš praviti sastav kad pola prve ekipe može popušit 2. meč , samo lagano ..
"We need to suffer. And we need to fight."
Ja ne znam sto se forsira formacija sa pet igraca u veznom redu kad mi to ne znamo igrati. Mi kad igramo sa pet igraca u veznom redu i kad imamo protok lopte na sredini terena, prilikom dodavanja po dva nasa igraca trce na loptu. Samo se sudaraju i tu fakticki gubimo igraca. Vidjeli ste kad je Djuric ulazio u igru da smo imali bolju igru i bolje rasporedjene igrace po terenu.
Treba rokat 4-4-2 i kraj. Narocito ako Irci budu "gledali kasete"
vidjet ce da smo zadnje dvije tekme (mozda i vise ne mogu se sjetit Belgije i ostalo) igrali sa 5 u veznom redu, pa eto to je prilika da ih "iznenadimo" sa 4-4-2..
Treba rokat 4-4-2 i kraj. Narocito ako Irci budu "gledali kasete"
Long će, ipak, igrati?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nije ni svanulo kako treba a nasi vec zavalili 3 komada
Da sam Irac, pravo bi se zabrinuo 
Evo sad gledam utakmicu Sunderland - Newcastle na SK1 i povrijedi se O'Shea i izašao je u 37 minuti 
Visca 2 gola i asistencija, drugi strijelac turske lige ali kakav on bolji je Asmir Suljic Sejtan. 
Pa naravno, bolje biti 328. strijelac Madjarske lige, nego 2. strijelac Turske lige.EmirTM87 je napisao/la:Visca 2 gola i asistencija, drugi strijelac turske lige ali kakav on bolji je Asmir Suljic Sejtan.
Moras malo gledati i koje se lige porede, a ne samo ko je koliko golova dao.
Cekaj, ako sam te dobro razumio Madjarska liga je jaca od Turske ?FliX je napisao/la:Pa naravno, bolje biti 328. strijelac Madjarske lige, nego 2. strijelac Turske lige.EmirTM87 je napisao/la:Visca 2 gola i asistencija, drugi strijelac turske lige ali kakav on bolji je Asmir Suljic Sejtan.
Ne, nisi me shvatio.. za'ebaajem seEmirTM87 je napisao/la:Cekaj, ako sam te dobro razumio Madjarska liga je jaca od Turske ?FliX je napisao/la:Pa naravno, bolje biti 328. strijelac Madjarske lige, nego 2. strijelac Turske lige.EmirTM87 je napisao/la:Visca 2 gola i asistencija, drugi strijelac turske lige ali kakav on bolji je Asmir Suljic Sejtan.
P.S Jest u veterpolu..
Sta ja znam, ima ih koji i to tvrde, ne moze covjek vise biti pametan i znati ko je ozbiljan a ko neFliX je napisao/la:
Ne, nisi me shvatio.. za'ebaajem se
P.S Jest u veterpolu..
Svaka njemu čast na golovima, ali u reprezentaciji osim one utakmice sa Izraelom, ne pokazuje ništa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne moze on pokazati ono sto moze u klubu kad se mora vracati 90 minuta nazad da ispravlja Mujdzine greske. A recimo Lulica svi brane a igrao je puno losije ove zadnje utakmice od Visce. Lulic nije imao tacnog pasa zadnjih 10 utakmica.jasmin10 je napisao/la:Svaka njemu čast na golovima, ali u reprezentaciji osim one utakmice sa Izraelom, ne pokazuje ništa.
Višća jednostavno nema kvalitet da igra u prvih 11 . Nadam se da će Hajrović napokon uhvatiti formu jer je najbolje krilo koje imamo . Kakav crni Lulić , svaku mu čast ali nema opasnost za gol kao Hajrović.EmirTM87 je napisao/la:Ne moze on pokazati ono sto moze u klubu kad se mora vracati 90 minuta nazad da ispravlja Mujdzine greske. A recimo Lulica svi brane a igrao je puno losije ove zadnje utakmice od Visce. Lulic nije imao tacnog pasa zadnjih 10 utakmica.jasmin10 je napisao/la:Svaka njemu čast na golovima, ali u reprezentaciji osim one utakmice sa Izraelom, ne pokazuje ništa.
Lulic je imao dvije asistencije protiv Kipra i kako je to lošije od Visce koji nije pokazao ništa?
Ja jos nisam vidio tu Hajrovicevu opasnost. Sve sto je on uradio u reprezentaciji je onaj sut u Slovackoj, namjestio se, opalio i imao srece da lopta ode u gol. Da valja ne bi u svakom klubu sjedio na tribinama.Captain4 je napisao/la:Višća jednostavno nema kvalitet da igra u prvih 11 . Nadam se da će Hajrović napokon uhvatiti formu jer je najbolje krilo koje imamo . Kakav crni Lulić , svaku mu čast ali nema opasnost za gol kao Hajrović.EmirTM87 je napisao/la:Ne moze on pokazati ono sto moze u klubu kad se mora vracati 90 minuta nazad da ispravlja Mujdzine greske. A recimo Lulica svi brane a igrao je puno losije ove zadnje utakmice od Visce. Lulic nije imao tacnog pasa zadnjih 10 utakmica.jasmin10 je napisao/la:Svaka njemu čast na golovima, ali u reprezentaciji osim one utakmice sa Izraelom, ne pokazuje ništa.
Pa nije ni napisao momak da je Lulic losiji od VIsce.
Očito ne gledaš dobro. Protiv Argentine je bio najopasniji igrač , ušao protiv Belgije složio lažnjak Alderweilderu ( Višća nikad to neće znati ) , kada igra Hajrović nekako imamo novu dimenziju igre . Edin Višća je igrač za zadnjih pola sata . Toliko.
E hajde da i to cudo vidim da je jedan od 25.000 forumasa na ovom forumu ikada napisao da je Madzarska liga bolja od Turske u fudbalu.
Postoji li mozda kakav citat za te tvrdnje ili se napamet pisu neke stvari da ne kazem nesto drugo.
Postoji li mozda kakav citat za te tvrdnje ili se napamet pisu neke stvari da ne kazem nesto drugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.