BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2017, 00:02

Signore je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:Kolko je ljudi na Kosevu bilo? Fino je popunjen stadion bio
Oko 10 hiljada, gore-dole. Bit ce sutra zvanicno.
Meni se cini da je bilo vise. Ili mi se samo cini
Mozda je i bilo malo jace ali necu da pretjerujem pa zato.. vidjet cemo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 07 jul 2017, 00:02

Signore je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:Kolko je ljudi na Kosevu bilo? Fino je popunjen stadion bio
Oko 10 hiljada, gore-dole. Bit ce sutra zvanicno.
Meni se cini da je bilo vise. Ili mi se samo cini
puno vise od 10 000

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 07 jul 2017, 00:26

Čestitke Širokom i komšijama. Sretno

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 07 jul 2017, 00:28

Sto se tice posjete reko ni negdje do 15 000.
Ubili ste ih ,al nemoguce je ono promasivat pogotovo ono pred kraj kad onaj pogodi golmana sa 2 metra.

Previse se respektuju neke ekipe kad mi idemo vani igrat,ova ekipa sto je igrala protivSsarajeva nebi u nas bila među tri ekipe.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 jul 2017, 00:44

Objektivno ni Zeta ni Zaria ne bi bili ni medju 6 u nasoj ligi :D Ne znam sta su ovdje predstavljali Zetu ko neki ekipu ljudi su amatercine teske...i u prvoj i u drugoj tekmi igrali su do 65 minute. Mi od nekog respekta i srkleta sami sebi zabili dva gola
=\_1921_/=

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 07 jul 2017, 01:01

invincible1921 je napisao/la:Objektivno ni Zeta ni Zaria ne bi bili ni medju 6 u nasoj ligi :D Ne znam sta su ovdje predstavljali Zetu ko neki ekipu ljudi su amatercine teske...i u prvoj i u drugoj tekmi igrali su do 65 minute. Mi od nekog respekta i srkleta sami sebi zabili dva gola
Siroki nam je sedmi u ligi a moze se rec da je razbio Ordabasy, Zaria bi ispala iz lige
.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 jul 2017, 01:03

mikel48 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Objektivno ni Zeta ni Zaria ne bi bili ni medju 6 u nasoj ligi :D Ne znam sta su ovdje predstavljali Zetu ko neki ekipu ljudi su amatercine teske...i u prvoj i u drugoj tekmi igrali su do 65 minute. Mi od nekog respekta i srkleta sami sebi zabili dva gola
Siroki nam je sedmi u ligi a moze se rec da je razbio Ordabasy, Zaria bi ispala iz lige
Pa nisam gledo mozda im se potpetilo ili nesto,al nisam gledo pa necu sudit...mada realno siroki je sigurno puno jaci od tog 7og mjesta :D Zaria i Zeta u najboljem slucaju receno ne bi bile medju 6...

EDIT: Buduci da su samo igrali kup ozbiljno bas su se stelnuli u ovom nokaut sistemu...nece bit ni Škotima lako sa njima
=\_1921_/=

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 07 jul 2017, 01:19

Crnkicu okani se. Koštao Sarajevo kupa i vcrs prolaza. Pa zabi penal kretenu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

sirokii
Kontakt:

Post Postao/la sirokii » 07 jul 2017, 01:38

Kakav je ostatak lige kad ove amatercine idu u Europu? Zapravo, ne zalim znati. Pa Sarajevo ih oducilo od fudbala, ljudi ko Barca yebena izgledali za ove, ne znam ni da li da ih fudbalerima nazovem.
Ali sta reci, mozemo mi pricati o mentalitetu, kvalitetu, treneru, taktici i tako do sutra ali ovo je ne znam, neka visa sila. Bog stao na gol i ne da lopti da udje.[/quote]
Sarajevo je pokazalo pravo stanje naše lige večeras, i takvo će ostati još dugo vremena, nema pomaka nikakvog, može biti samo gore, amateri ili ne oni su prošli, i treba se zapitati kakav je ostatk naše lige kad Sarajevo ispadne od tih amatera, a ne obrnuto, i to nije prvi put da im se dešava, da je jednom pa bi se i moglo nazvati srećom, odnosno nesrećom, ovo je već nešto drugo.[/quote] kakvo stanje naše lige ostala dva predstavnika su prosla dalje a sarajevo se uvijek previše uzdiže pa i tako najviše blamaža ima u europi

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.

Post Postao/la skripar96 » 07 jul 2017, 01:51

KingJamesMVP je napisao/la:Crnkicu okani se. Koštao Sarajevo kupa i vcrs prolaza. Pa zabi penal kretenu
Dobro sad,necemo se ljutit za kup[emoji1] [emoji4]
EKONNP

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 07 jul 2017, 01:52

sirokii je napisao/la:Kakav je ostatak lige kad ove amatercine idu u Europu? Zapravo, ne zalim znati. Pa Sarajevo ih oducilo od fudbala, ljudi ko Barca yebena izgledali za ove, ne znam ni da li da ih fudbalerima nazovem.
Ali sta reci, mozemo mi pricati o mentalitetu, kvalitetu, treneru, taktici i tako do sutra ali ovo je ne znam, neka visa sila. Bog stao na gol i ne da lopti da udje.
Sarajevo je pokazalo pravo stanje naše lige večeras, i takvo će ostati još dugo vremena, nema pomaka nikakvog, može biti samo gore, amateri ili ne oni su prošli, i treba se zapitati kakav je ostatk naše lige kad Sarajevo ispadne od tih amatera, a ne obrnuto, i to nije prvi put da im se dešava, da je jednom pa bi se i moglo nazvati srećom, odnosno nesrećom, ovo je već nešto drugo.[/quote] kakvo stanje naše lige ostala dva predstavnika su prosla dalje a sarajevo se uvijek previše uzdiže pa i tako najviše blamaža ima u europi[/quote]
nas je sad jedan predstavnik ostao ja neznam koju drzavu vi predstavljate :bih: :bih:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2017, 01:58

Željo prođe, vala više na individualni kvalitet i na iskustvo, iako smo bolja ekipa od Zete. Al' ono što me brine je pravo loša igra, realno i Sarajevo i Široki, što sam ih danas gledao, igraju puno bolje i smišljenije nego Željo. Sve je to kriv Petrović i njegov 'sindrom Radnika' gdje je on naviknut da je uvijek u potlačenom položaju, da se uvijek mora braniti, mora bolje ako misli da se zadrži na klupi Želje.

Što se tiče kona, objektivno kvalitetnija ekipa što su pokazali večeras, puno više stvorenih prilika, pored toga imali dva penala, igrača više pola sata igre, kad to sve zbrojiš i oduzmeš, kad shvatiš da nisu mogli da prođu, onda yebiga do njih je, al' da su nezasluženo ispali, jesu.

Široki odigrao najbolje od ova tri kluba, dobar trener, dobar sistem, puno kombinatorike, puno trke i to im je dovoljno da lagano odrade ove Kazakhstance, a siguran sam da će namučiti i Aberdeen.

Sretno nam svima koji smo ostali tu, da što dalje doguramo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.

Post Postao/la skripar96 » 07 jul 2017, 02:04

dynamodresden1 je napisao/la:
sirokii je napisao/la:Kakav je ostatak lige kad ove amatercine idu u Europu? Zapravo, ne zalim znati. Pa Sarajevo ih oducilo od fudbala, ljudi ko Barca yebena izgledali za ove, ne znam ni da li da ih fudbalerima nazovem.
Ali sta reci, mozemo mi pricati o mentalitetu, kvalitetu, treneru, taktici i tako do sutra ali ovo je ne znam, neka visa sila. Bog stao na gol i ne da lopti da udje.
Sarajevo je pokazalo pravo stanje naše lige večeras, i takvo će ostati još dugo vremena, nema pomaka nikakvog, može biti samo gore, amateri ili ne oni su prošli, i treba se zapitati kakav je ostatk naše lige kad Sarajevo ispadne od tih amatera, a ne obrnuto, i to nije prvi put da im se dešava, da je jednom pa bi se i moglo nazvati srećom, odnosno nesrećom, ovo je već nešto drugo.
kakvo stanje naše lige ostala dva predstavnika su prosla dalje a sarajevo se uvijek previše uzdiže pa i tako najviše blamaža ima u europi[/quote]
nas je sad jedan predstavnik ostao ja neznam koju drzavu vi predstavljate :bih: :bih:[/quote]
Mi smo za sebe
EKONNP

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2017, 02:17

PS: Ne bih da se miješam, al' ne znam što ovoliko navijači Sarajeva 'udaraju' na Čalu, da je čkapi, da nema muda itd. Nije Čala kriv što igrači ne mogu zabiti iz stopostotne prilike, što igrači ne znaju zabiti gol iz penala. Čala može odgovarati za igru, a igra vam je bila solidna, za razliku od Želje puno bolja recimo, a to što igrači ne znaju dati gol, to nije trenerova krivica.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 07 jul 2017, 02:19

Da je u napadu Sarajeva bio Krstanovic ili Lendric umjesto Crnkica,ko zna sta bi bilo.
Igraj Široki ti si najbolji!

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 07 jul 2017, 02:40

Raonffa je napisao/la:PS: Ne bih da se miješam, al' ne znam što ovoliko navijači Sarajeva 'udaraju' na Čalu, da je čkapi, da nema muda itd. Nije Čala kriv što igrači ne mogu zabiti iz stopostotne prilike, što igrači ne znaju zabiti gol iz penala. Čala može odgovarati za igru, a igra vam je bila solidna, za razliku od Želje puno bolja recimo, a to što igrači ne znaju dati gol, to nije trenerova krivica.
Kriv je što nema plan b, što ne poznaje tržište, ograničen je sa poznavanjem igrača, što se utakmice tiče kriv je što se krenuo povlačiti u drugom poluvremenu i čim se to desilo primili smo gol, i onda opet napadaj. Na šta će ovo izaći ostaje da vidimo, a Zrinjskom, Željezničaru, Širokom sretno u 2.pretkolu LP i EL.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 jul 2017, 02:44

Liga je takva kakva jeste, ali to ne mijenja cinjenicu da su svi prosli osim Sarajeva koje je na kraju ce se ispostaviti imalo najlakseg protivnika....te vadione vam ne piju vode oburkali ste se po ko zna koji put i bolje da sutite do iduce godine...
=\_1921_/=

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2017, 02:45

UltraSA je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:PS: Ne bih da se miješam, al' ne znam što ovoliko navijači Sarajeva 'udaraju' na Čalu, da je čkapi, da nema muda itd. Nije Čala kriv što igrači ne mogu zabiti iz stopostotne prilike, što igrači ne znaju zabiti gol iz penala. Čala može odgovarati za igru, a igra vam je bila solidna, za razliku od Želje puno bolja recimo, a to što igrači ne znaju dati gol, to nije trenerova krivica.
Kriv je što nema plan b, što ne poznaje tržište, ograničen je sa poznavanjem igrača, što se utakmice tiče kriv je što se krenuo povlačiti u drugom poluvremenu i čim se to desilo primili smo gol, i onda opet napadaj. Na šta će ovo izaći ostaje da vidimo, a Zrinjskom, Željezničaru, Širokom sretno u 2.pretkolu LP i EL.
Ma ne, da se razumijemo ima on svojih mana itekako, al' konkretno za večerašnju utakmicu govorim, imali ste sve u svojim rukama, stvarali prilike al' je realizacija bila preloša, po meni je za to trener najmanje kriv.

A što se tiče gola, bezveze gol na sreću postignut, nikakav plod nekog pritiska protivnika ili nešto slično, al' on je mila majka za ono Pavlovićevu sramotu iz prvog meča.

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 07 jul 2017, 02:47

Ispalo Sarajevo,evo ja ni spavati ne mogu :lol:
Zayebavam se,yebiga niste imali srece,malo precka ovo ono i na kraju ku.rcina.Bit ce bolje dogodine.
Igraj Široki ti si najbolji!

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 07 jul 2017, 03:07

Lani Široki od Birkirkare, ove godine Sarajevo od Zarie...jbga najbolje bi bilo da se i lani i ove godine prosli ovi klubovi, ali nisu... nista ici dalje...iz Sirokog sam, Sarajevo ne volim, ali mi ih je zao i navijao sam da prodju...steta...bit ce bolje drugi put.
Željo druga prica...vise sam puta naglasavo najdrzi klub u BiH iz redova drugih naroda...naprijed Plavi idemo probat na mala vrata izborit 3. pretkolo , protivnici su jači , ali bar dat sve od sebe.
Susjedi, vrijeme.je da izbacite ove Slovence, sad ili nikad.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.