Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Steta sto nije usao malo ranije, izgledao je mocno, zeljan igre, definitivno mu godi prelazak iz Hajduka..... NEma veze bit ce prilike.
NAjjace je bilo kad je Ibro ulazio. Kaze "Rumun" - ulazi Ibricic nasoj publici dobro poznat iz utakmica protiv Unirea-e i Dinamo Bukuresta u Euro League-i kada je sa svojim bivsim klubom Hajdukom gotovo 'sam" izborio prolaz dalje." Bosna zaista i na klupi ima izuzetno kvalitetne i opasne igrace".
NAjjace je bilo kad je Ibro ulazio. Kaze "Rumun" - ulazi Ibricic nasoj publici dobro poznat iz utakmica protiv Unirea-e i Dinamo Bukuresta u Euro League-i kada je sa svojim bivsim klubom Hajdukom gotovo 'sam" izborio prolaz dalje." Bosna zaista i na klupi ima izuzetno kvalitetne i opasne igrace".
Iskreno ne vidim mjesta za njega, jos se Salihovic vraca. Koga bi izbacio?DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ibricic mora igrati u ovim utakmica 1 postavu.Treba na brz i prodoran igrac pas kakv je ovaj momak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A nije nista posebno ni pokazao. Dobar igrac za klupe da proba nesto na svjezinu uraditi pred kraj utakmice i nista vise.Cartman je napisao/la:Iskreno ne vidim mjesta za njega, jos se Salihovic vraca. Koga bi izbacio?DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ibricic mora igrati u ovim utakmica 1 postavu.Treba na brz i prodoran igrac pas kakv je ovaj momak.
Jbg. ucestvovao je kod drugog gola,zbog njega je i nastale frka u petercuBilal je napisao/la:A nije nista posebno ni pokazao. Dobar igrac za klupe da proba nesto na svjezinu uraditi pred kraj utakmice i nista vise.Cartman je napisao/la:Iskreno ne vidim mjesta za njega, jos se Salihovic vraca. Koga bi izbacio?DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ibricic mora igrati u ovim utakmica 1 postavu.Treba na brz i prodoran igrac pas kakv je ovaj momak.

RIP SALE VILENJAK
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa mi ne'amo ni 5 vrhunskih igrača, a kamoli da imamo 11 ili po tvom 16.
Ibričiću je mjesto na klupi za rezerve, jer, ruku na srce, ne može igrati prije Pjane, Misketa, Salihovića, Medunjanina i Rahimića.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Za nase prilike. A gle klupu uz sinocnu 11cu npr. Begovic,Jahic,Pandza,Stilic,Ibricic,Salihovic,Muslimovic...moras priznat da nije lose 

RIP SALE VILENJAK
seljak dobio priliku iako se nije odazvao za mexico a par dana poslije otisao igrat za hajdukov rodzendan....e moj safete
Prestani da pišeš gluposti.gruezi je napisao/la:seljak dobio priliku iako se nije odazvao za mexico a par dana poslije otisao igrat za hajdukov rodzendan....e moj safete
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Uspjela ucjena
"...I TEBE I NAVIJAČE!!!"

"...I TEBE I NAVIJAČE!!!"

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željovac, kome se obraćaš?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ja nikome. Citiram samo Senijada.MinistaR je napisao/la:Željovac, kome se obraćaš?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Pa mi smo čuli samo taj dio, ne možemo znati u kakvom kontekstu je to rekao, o čemu je bila riječ. Definitivno niije zvučalo lijepo, ali ne treba trčat pred rudu.
Ma meni se cini da on nas ne benda ni 5%.Ima one svoje Dalmatince a mi smo mu samo usput.
Ne samo to, već je sad i veliki mangup. Ucijeni selektora, psuje navijače i to saigraču, onako baš drsko. Belaj mu veliki izaći minutu na teren da proslavi onakvu pobjedu, pa ga i Miske mora smirivat. Brukadelija je napisao/la:Ma meni se cini da on nas ne benda ni 5%.Ima one svoje Dalmatince a mi smo mu samo usput.

Visca el Višća!
Visca el Višća!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Ima clanak u vjestima navijaci proslavili pobjedu sa igracima i kad igraci silaze niz stepenice lijepo se cuje "hebem i tebe i navijace" sto ej rekao Ibricic, njegov glas. Fakat uvjek sam ga malo gotivio ali poslje ovog jos manje. Najaci je Miske "Dje su pive?" .zlaya_tm87 je napisao/la:a nisam to cuo... gdje, sta, kako?

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ibro,navikao biti standardan u repci.Pa ga ebe,nagla promjena.
Vjerovatno da je jako dobro cuo prozivanje,psovanje igraca i selektora.Sa klupe.imas hi-fi uredjaj
Tako da je to bilo ''uzajamno''postovanje.
Ako zabije,kakav odlucujuci.opet bi kod tih pljuvaca postao idol.
Tako to kod nas biva.

Vjerovatno da je jako dobro cuo prozivanje,psovanje igraca i selektora.Sa klupe.imas hi-fi uredjaj

Tako to kod nas biva.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma golemo je što mu niko nije zviždao kad je ulazio u igru, a očekivao sam da bi mogao. I on ovako vraćaharishp je napisao/la:Ibro,navikao biti standardan u repci.Pa ga ebe,nagla promjena.![]()
Vjerovatno da je jako dobro cuo prozivanje,psovanje igraca i selektora.Sa klupe.imas hi-fi uredjaj![]()
Tako to kod nas biva.

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Na 1:04.zlaya_tm87 je napisao/la:a nisam to cuo... gdje, sta, kako?
[youtube][/youtube]
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Principatus
- Kontakt:
Ne gotivim nesto Ibricica, posebno poslije onoga u Mexiku i izjava. Niti mi se nesto strasno brani njegovo ponasanje, kao i kod Begovica.
Ali...ali ovdje se covjeku kace rijeci na bazi isjecka. I to se nigdje ne cuje "hebem" ili bilo sta. A ako se cuje, molim da se postavi sa tom sekundom u kojoj to kaze. Ne vjerujem da je poslije ovog triumfa svom suigracu tako nesto pogrdno i zlo rekao ili mislio, ili navijacima. Nego se ovdje lijepo ne samo interpretira, nego malo preinterpretira, a to se postavlja kao cinjenica. Samo moje misljenje.
Ali...ali ovdje se covjeku kace rijeci na bazi isjecka. I to se nigdje ne cuje "hebem" ili bilo sta. A ako se cuje, molim da se postavi sa tom sekundom u kojoj to kaze. Ne vjerujem da je poslije ovog triumfa svom suigracu tako nesto pogrdno i zlo rekao ili mislio, ili navijacima. Nego se ovdje lijepo ne samo interpretira, nego malo preinterpretira, a to se postavlja kao cinjenica. Samo moje misljenje.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.