lol covjece govorim o golovima u zadnjim minutama.Chelsea ih daje samo kad treba za pobjedu,a ne za remi.J.ebes bod,to ionako ne znaci puno.

edit:necu vise,za danas je dosta hehe

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Svako ima svoj vidjenje i ako tebe to ne zanima ne znam sta radis na forumuGunnerS je napisao/la:mislim da Diaby nože i mora bolje igrat ako misli bit prvotimac... Neču se raspravljat sa vama, vi mislite tako ja mislim tako, rezultat svoje govori, statistika također...
a tek onaj traore jesi vidio izbacuje loptu u korner kao da je coravGunnerS je napisao/la:Ma ko ćemu znat šta je njega snašlo, mislim da je nešto oko trbušnih mišića, al opet, vidjet ćemo...
A isto tako, jestel' vidjel Gallasa, odjednom pođe šepat, saginjat se i nakon par min opet igra ko normalanhehe...
Johnyx95 je napisao/la:Ma bravo nafakasi![]()
pa jbt dva odbijanca i dva gola,a Everton ubio puru ccc,al de stas...
p.s. gdje nam je ciki,nema ga nesto
p.s. 2 jel vidio ovu "moc" danas?
1001.toffee XXL je napisao/la:Pa koji je to bio prije 63-eg mjesta ???loptica je napisao/la:Dudu 63 napadač svjetski po ljestvici, pao puno
neka iskusan je Sol onaj Gallas zna lagano da se povrijedi pa ima dda Sol udje umjesto njega jer je Silvestre stvarni krizaGunnerS je napisao/la:Super, treba nam što duža klupa sada... Pa makar i stari Sol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.