" & ' ? $ $ " "

&" je napisao/la:Ја " не ',? ево " $ " $ " $ трансфера,?
![]()
" & ' ? $ $ " "
Kikić ostaje do juna u Rudaru ,potvrđeno...a ja sam Jeftića prekisinoć vidio u gradu...plavobijeli je napisao/la:Gospodo,po mojim informacijama Kikić je bio odlučan das uzme papire i da se večeras oprostio sa prijateljima u Prijedoru i krenuo za Zvornik a mogu Vam reći to je najbolji defanzivac lige, a da je i ovaj Jeftić negdje u Rusiji što će za Rudar biti ogroman minus.
Braćo iz Prijedora hvala na čestitkama,sve najbolje žele braća sa Istoka!jeremija je napisao/la:Kikić ostaje do juna u Rudaru ,potvrđeno...a ja sam Jeftića prekisinoć vidio u gradu...plavobijeli je napisao/la:Gospodo,po mojim informacijama Kikić je bio odlučan das uzme papire i da se večeras oprostio sa prijateljima u Prijedoru i krenuo za Zvornik a mogu Vam reći to je najbolji defanzivac lige, a da je i ovaj Jeftić negdje u Rusiji što će za Rudar biti ogroman minus...toliko o Rusiji
...
Ostaju obojica u Prijedoru,bar do juna.
Srećna Pravoslavna Nova godina braću iz Zvornika.
momak to nikad nemoj reći (osim u šali)!ComyZV je napisao/la:Pocecu da mrzim Prijedor iz dna duse!
За " ' "...за " " " %....' & " & за &..." опстају 100%peksinna2 je napisao/la:momak to nikad nemoj reći (osim u šali)!ComyZV je napisao/la:Pocecu da mrzim Prijedor iz dna duse!Jel vam to ne dadoše Kikića i Jevtića ?
Moraš kontat da i sam Gavran želi ih ostavit a ne pojačavat rivala u borbi za opstanak!
' " & & тога % " навео,% $ ' " & $, у " $ је све "Dejan, BL je napisao/la:? вас уво, " се % ?!
' & у & сезоне, ' " " & " & $ $ су се " " $ $ ? у ' " " ? & везе
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.