sasagmp je napisao/la:Nisi ti napisao ali reklo bi se da tako razmisljas...ako cemo se ugledati na Evropske sudije onda nema sta da bude diskutabilno u penalu nad Dijarom.
Ako smo imali bolje igrace i ako je derbi pokazao ko je bolji,ne vidim onda osnovu za vase optuzivanje kako smo titulu nezasluzeno osvojili.
Alal ti vera,tebi bi sport trebao biti sporedna stvar,a prouvacanje ljudskog uma glavna oblast na kojoj bi trebao da odradis doktorsku disertaciju.Cuj znas kako ja razmisljam,hajde mi reci posto ja ne znam.
Drugi deo,jesam li ja to isto napisao ?
Ja mislim da jesam,sad sto tebi to nije odgovaralo to je druga prica,ali sada da te pitam zasto onda uvek nisu evropske sudije,zasto taj Mazic nije prosle sezone postupio po istom ovom kriteriju i nesvirao penal u Subotici,ili zasto taj isti Mazic nije postupio evropski pa jeda malo je reci krivnicki start mislim Miljkovica nije okarakterisao kao penal.
Znaci hvatas se za tu situaciju koja je tebi korisna da je postupano po evropski,onda te pitam zasto u ostalim delovima meca nije postupao Evropski ?
Nemam ja nista protiv pobede Partizana,napisao sam da je bilo zasluzeno(ako si to procitao,ne znam da li ti je odgovaralo),ali unesi malo realnosti u svoju diskusiju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))