Pa već sad (ovu polusezonu) izgledate profesionalnije od pola klubova Premijer lige.VolimRadnicki je napisao/la:Odlično, svaka čast ljudima u klubu, već počinjemo ličiti na ozbiljan klub.
FK Radnički Lukavac
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Hayley <3
Polako, ali sigurno koracamo naprijed.Tako mi je drago kako ova uprava dobro radi.Kako smo se prije mucili, a sad sve ide glatko 

Nek vam je sretno s njim, da zabije svima drugim osim namaLjumani_Banovici je napisao/la:Salihovic je odradio i prvi trening sa ekipom Buducnosti u Tz.

Uhhhhh...da je glatko, baš i nijeManiaacs je napisao/la:Polako, ali sigurno koracamo naprijed.Tako mi je drago kako ova uprava dobro radi.Kako smo se prije mucili, a sad sve ide glatko![]()

Kao što si napisao, polako ali sigurno idemo, korak po korak na putu ka nečemu višem. Napominjem da je cilj ove sezone ostati u gornjem dijelu prvenstvene tabele, a ako se ukaže prilika za nečim većim ista sigurno neće biti propuštena.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ma i ja dok sam to pis'o konto sam dal da napisem, al znam da sigurno nije lako, ali se dobro radiZoom088 je napisao/la:Uhhhhh...da je glatko, baš i nijeManiaacs je napisao/la:Polako, ali sigurno koracamo naprijed.Tako mi je drago kako ova uprava dobro radi.Kako smo se prije mucili, a sad sve ide glatko![]()
. Samo sad se radi transparentno i isključivo u interesu kluba, a rezultati tog rada su vidljivi.
Kao što si napisao, polako ali sigurno idemo, korak po korak na putu ka nečemu višem. Napominjem da je cilj ove sezone ostati u gornjem dijelu prvenstvene tabele, a ako se ukaže prilika za nečim većim ista sigurno neće biti propuštena.

Kakav je klub bio prije, i korak po korak, sad kao sto je momak prije rekao dosta smo ozbiljni od dosta klubova i na tome vam(njima) treba cestitat..
Tek smo usli, tako da nam takav i cilj treba, za sad ga se drzimo i tako treba i ubuduce..Odma na pocetku polusezone pokusat Gracanici uzet bod, kao sto su i oni nama .Samo da naplatimo

Jel istina da je i Dino napustio Radnički i otišao u Rudar Bukinje jer su mu ovi zauzvrat obećali posao da će dobiti, ako je tako onda uz Trumića treba nam pojačanje u vezi.....

I zaboravio sam nešto Senad Mujić trenutno igrač Sloge iz Tojšića i najbolji strijelac Druge Lige odlazi, pa ga kao vežu sa nama, bilo bi dobro ako bi došao jer ima i premierligaškog iskustva (igrao je u Slobodi)......sodagrad je napisao/la:Jel istina da je i Dino napustio Radnički i otišao u Rudar Bukinje jer su mu ovi zauzvrat obećali posao da će dobiti, ako je tako onda uz Trumića treba nam pojačanje u vezi.....

Koji Dino?sodagrad je napisao/la:Jel istina da je i Dino napustio Radnički i otišao u Rudar Bukinje jer su mu ovi zauzvrat obećali posao da će dobiti, ako je tako onda uz Trumića treba nam pojačanje u vezi.....

I ti brate pratiš Radnički hehehe, Aldin Nurić, ali svi ga zovu Dino igrač sredine terena, iz Podšića momak ako se ne varam, nosio je broj 8 na dresu itd. hehehehe......Maniaacs je napisao/la:Koji Dino?sodagrad je napisao/la:Jel istina da je i Dino napustio Radnički i otišao u Rudar Bukinje jer su mu ovi zauzvrat obećali posao da će dobiti, ako je tako onda uz Trumića treba nam pojačanje u vezi.....

-
- Kontakt:
Odeš malo na stadion, pa pratiš trening Radničkog i tako saznaš, kao dobit će posao u Termoelektrani da igra gore u Bukinju, ko ne bi otišao, bolje nego transfer u Manchester United......VolimRadnicki je napisao/la:Otkud ti ta informacija za Dinu?

-
- Kontakt:
Kada su treninzi i u koliko? Kakva je situacija, jel svi igrači treniraju, ima li novih igrača?
1921
1989
1989
Haha, pa ne znam ja njih bas sve po nadimcima..Sad znam koji DInosodagrad je napisao/la:I ti brate pratiš Radnički hehehe, Aldin Nurić, ali svi ga zovu Dino igrač sredine terena, iz Podšića momak ako se ne varam, nosio je broj 8 na dresu itd. hehehehe......Maniaacs je napisao/la:Koji Dino?sodagrad je napisao/la:Jel istina da je i Dino napustio Radnički i otišao u Rudar Bukinje jer su mu ovi zauzvrat obećali posao da će dobiti, ako je tako onda uz Trumića treba nam pojačanje u vezi.....

Hahaha, zar i to ima..Ajde nek ide, mozda se moze kakav mladi igrac ubacit u sredu, vidim mali Kuduzovic je bio u Osjeku, ja mislim da on igra sredinu, ako se ne varam opet?sodagrad je napisao/la:Odeš malo na stadion, pa pratiš trening Radničkog i tako saznaš, kao dobit će posao u Termoelektrani da igra gore u Bukinju, ko ne bi otišao, bolje nego transfer u Manchester United......VolimRadnicki je napisao/la:Otkud ti ta informacija za Dinu?

I da, kad su treninzi, da vidim mogul i ja kad doc?

Ako se ne varam mislim da je danas bio zadnji dan ko definitvno ostaje i kreće punom parom sa pripremama, takođe ko dolazi, a ja bio jednom negdje oko 12 sati je bilo, sad ne znam možda je pomjereno vrijeme treninga, zoom to bolje zna kad je tačno.....VolimRadnicki je napisao/la:Kada su treninzi i u koliko? Kakva je situacija, jel svi igrači treniraju, ima li novih igrača?

Za Nurića je tačno da je otišao. Dobio je ponudu iz Rudara Bukinje da igra za njih a u detalje ne bih ulazio. Čim je prihvatio znači da su uslovi dobri. Želim mu puno sreće i da ne prođe kao neki naši bivši igrači (poput Denisa Alagića - Totija) koji je od istog kluba imao neka obećanja koja se na kraju nisu ispoštovala.
Sastanak UO je sutra pa ću imati više informacija o cijeloj situaciji.
Sastanak UO je sutra pa ću imati više informacija o cijeloj situaciji.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Potrebna su nam pojačanja u sredini terena i to provjereni igrači, svaka čast Kuduzoviću (ali on je ipak mlad još), Gogić nije nešto posebno, Brčkalić ako nije otišao može on igrati, ali nije baš idealno to,tako da uz Trumića treba nam bar jedan igrač, Jahić iz Slobode bi bio idealno pojačanje za nas u sredini terena, Eto Zoom sutra nam piši ovdje kako je prošlo na sastanku.....

Zoom mozes li nam sta reci o tom dolasku Nenada Timkova? Pisu tamo na temi Gracanice..
Ima li tu kakve istine ?? ili su i to bombe..
Vidio sam i ja to na temi Bratstva kao sledeću polusezonu Timkov će da igra za nas, ako je to istina dobili bi odličnog igrača, iskusnog, jakog, borbenog.....Maniaacs je napisao/la:Zoom mozes li nam sta reci o tom dolasku Nenada Timkova? Pisu tamo na temi Gracanice..

Kako mislis sledece? Imaju samo 2sodagrad je napisao/la:Vidio sam i ja to na temi Bratstva kao sledeću polusezonu Timkov će da igra za nas, ako je to istina dobili bi odličnog igrača, iskusnog, jakog, borbenog.....Maniaacs je napisao/la:Zoom mozes li nam sta reci o tom dolasku Nenada Timkova? Pisu tamo na temi Gracanice..

Cejvanović otisao u slobodu ? zar on nije bio standardan prvotimac kod vas ? 

www.nkbratstvogracanica.com
Nije, jest ja mislin bio dok je Jusufoic bio povrijedjen, ako ne grijesim, uglavnom je bio glavna zamjenacesc4 je napisao/la:Cejvanović otisao u slobodu ? zar on nije bio standardan prvotimac kod vas ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.