Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

L'Avvocato
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la L'Avvocato » 10 jan 2010, 23:12

drop je napisao/la: Bivši gazda Juventusa,kako im on ode sa kormila kluba nema ni Juventusa više na mapi...stara varalica i dokazani kriminalac koji je namjestio najmanje 3 titule Juventusu,a direktno oštetio Inter...ni tajkun poput Morattija ništa tu nije mogao :shock:
dobro je pa si i ti informisan ... ako je dokazani kriminalac zašto je na slobodi i zašto je oslobođen optužbi ?
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 10 jan 2010, 23:13

e neznam koja budala može navijati za karanine iz torina :oops:

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 10 jan 2010, 23:15

@L'Avvocato

ne,ne krivo ste me razumjeli...ja ga nisam osudio nego vlasti u Italiji :D ...inace uz Pereza jedan mi je od drazih Predsjednika koji je ikad obnasao tu funkciju 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 10 jan 2010, 23:16

koje klocevske investicije diego melo amauri
sve to prodat vratit paladina(zvjer)izbaciti mlade a ne neki penzioner kanavaro da igra
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 jan 2010, 23:18

ma diego je odlican igrac samo je on slab za italijanske lige malo ga ko gurne odee..

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 jan 2010, 23:20

L'Avvocato je napisao/la:
drop je napisao/la: Bivši gazda Juventusa,kako im on ode sa kormila kluba nema ni Juventusa više na mapi...stara varalica i dokazani kriminalac koji je namjestio najmanje 3 titule Juventusu,a direktno oštetio Inter...ni tajkun poput Morattija ništa tu nije mogao :shock:
dobro je pa si i ti informisan ... ako je dokazani kriminalac zašto je na slobodi i zašto je oslobođen optužbi ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Luciano_Moggi

Njegov nadimak Lucky Luciano (nazvan po jednom od najvecih njujorških mafijaša svih vremena,savremenik Al Caponea) sve govori o Luciano Moggiju,najuspješnijem gazdi Juventusa a i o samom Juventusu kao klubu.
A vidim,ima i forumaša koji mu se dive :D
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 jan 2010, 23:24

kako se ne diviti nekome koje je doveo Zidana za sicu,doveo Davidsa isperd nosa Milanu,doveo Nedveda ,Cannavara ispred nosa ukrao shinteru,Buffona i slicne,covjek znao posao al mu se moc odbila od glavu poceo da cacka,pa mu napakovali jos toga ,oni koji su jedva docekali i koji su plakali dok su gore navedene legende razvaljivale ,Forza Juve
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 10 jan 2010, 23:24

drop je napisao/la:
http://en.wikipedia.org/wiki/Luciano_Moggi

Njegov nadimak Lucky Luciano (nazvan po jednom od najvecih njujorških mafijaša svih vremena,savremenik Al Caponea) sve govori o Luciano Moggiju,najuspješnijem gazdi Juventusa a i o samom Juventusu kao klubu.
A vidim,ima i forumaša koji mu se dive :D
isto kao i cjeloj Cosa Nostri :D tako se i njemu se divim,al iskreno 8-) :D

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 jan 2010, 23:26

JameS 23 je napisao/la:@L'Avvocato

ne,ne krivo ste me razumjeli...ja ga nisam osudio nego vlasti u Italiji :D ...inace uz Pereza jedan mi je od drazih Predsjednika koji je ikad obnasao tu funkciju 8-)
jok eto ti si ga osudio :lol: :lol:

Čovjek je uložio žalbu na presudu civilnom sudu u Napoliju i ljudi su ga oslobodili jer nisu imali nikakvih dokaza o tome.

Prethodno je bio optužen na sportskom sudu osnovanom samo radi calciopolija a čiji glavni sudija je bio direktor pirelija ... a kome je pireli bio sponzor ? jel ti trebam crtati poveznice hebo ga ti ;)
★★★

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 10 jan 2010, 23:28

to sudjene je dno dna
juvea su unazadili nekih 15 godina bez razloga odnosno sa razlogom jer suopacki tim iz milana a ne milano vec tim bez icega zavlada pokupuje glavne igrace i bub juve i donekle milan propadnu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 jan 2010, 23:29

heboga ti ,ti bi slijepom da crtas ??? :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 jan 2010, 23:31

podjebavam jednog druga velikog juventusovca sad za tekmu (u italiji živi) i kaže da je hidik bio neki dan sa betegom u torinu i da je 99% dogovoreno da preuzme juve, e sad ako laže on lažem i ja
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 jan 2010, 23:33

JuveSissoko je napisao/la:heboga ti ,ti bi slijepom da crtas ??? :D
ma nije lik slijep vec neinformisan ali **** shvatam sve ove koji bi da nas zezaju ... i ja bi da sam na njihovom mjestu

sladje je provocirati :D

ma hebo sve to ... bitna je sadasnjost , a ona je mizerna do bola ... losiji smo od Slobode
★★★

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 jan 2010, 23:33

tony-mortale je napisao/la:podjebavam jednog druga velikog juventusovca sad za tekmu (u italiji živi) i kaže da je hidik bio neki dan sa betegom u torinu i da je 99% dogovoreno da preuzme juve, e sad ako laže on lažem i ja
Gdje ima dima ima i vatre
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 10 jan 2010, 23:33

JameS 23 je napisao/la:@L'Avvocato

jok eto ti si ga osudio :lol: :lol:

Čovjek je uložio žalbu na presudu civilnom sudu u Napoliju i ljudi su ga oslobodili jer nisu imali nikakvih dokaza o tome.

Prethodno je bio optužen na sportskom sudu osnovanom samo radi calciopolija a čiji glavni sudija je bio direktor pirelija ... a kome je pireli bio sponzor ? jel ti trebam crtati poveznice hebo ga ti ;)
ne treba :D shvatam :mrgreen:

drago mi je ako su ga oslobodili 8-) dobar je to covjek :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 jan 2010, 23:36

evo Ciro kralj kaze nismo imali srece,pa i nismo od dana kad smo tebe stavili za trenera :D

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 10 jan 2010, 23:39

JuveSissoko je napisao/la:evo Ciro kralj kaze nismo imali srece,pa i nismo od dana kad smo tebe stavili za trenera :D
Ciro ima smisla za humor ko i ovaj nas Ciro kinez :lol:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 jan 2010, 23:39

tax je napisao/la:to sudjene je dno dna
juvea su unazadili nekih 15 godina bez razloga odnosno sa razlogom jer suopacki tim iz milana a ne milano vec tim bez icega zavlada pokupuje glavne igrace i bub juve i donekle milan propadnu
cekaj malo jarane.
Kažeš da je Inter kriv ovo-ono...Juve bezveze kažnjen,suđenje dno dna itd.
Pa zašto su izbacili Juventus iz lige?? zašto je Milanu oduzeto 15 bodova?? zašto je Lazio kažnjen isto??
A zašto Inter nije kažnjen??
Misliš da bi Juventus bio kažnjen (to jest protjeran iz serije A zbog lopovluka) da nije najmeštao utakmice??
Pa što to nisu ništa našli Interu ako su "šupacki tim" kako ih sam nazivaš?
Nije se taj skandal napravio preko noci! dvije godine su trajale istrage...pa ako nije najveca sramota kada te fudbalski savez jedne zemlje protjera u drugu ligu i oduzme titulu (koju je vratila Interu) zbog krađa i namještanja utakmica,šta je onda najveci skandal??
Jel to Inter kriv što su mafijaši iz Juventusa godinama kreirali seriju A??
Ista banda su i AC Milan, i za njih ima podeblji dosije...necemo se praviti ludi sad.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 10 jan 2010, 23:40

Od onog nekad Juventusa nije ostalo nista......pa nema igrac da kazes, zvjer je ......totalna reforma potrebna...

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 jan 2010, 23:42

JameS 23 je napisao/la: ne treba :D shvatam :mrgreen:

drago mi je ako su ga oslobodili 8-) dobar je to covjek :D

naravno da je dobar, cak i da je muljao oko svega toga ja bi ga gotivio ... inace gotivim mafiju :lol:
★★★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.