jel to nema ni na elob kablovskoj...jarane mi u Sarajevu smo popusili sto se tice Bundeslige ove sezonehare_HZ je napisao/la:Imali ko elob kablovsku, a može pratiti utakmicu
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
prebacite na ard ili das erste...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
-
nemam.nick
- Kontakt:
Živim u Tuzli. Elta-mt. Imam dva Eurosporta. Eurosport i Eurosport2. Na Eurosportu je nekakvo kuglanje, a na Eurosport2 prenos utakmice.
i meni isto tako na eurosport neko kuglanje, a na eurosport2 fudbal na pijesku...nemam.nick je napisao/la:Živim u Tuzli. Elta-mt. Imam dva Eurosporta. Eurosport i Eurosport2. Na Eurosportu je nekakvo kuglanje, a na Eurosport2 prenos utakmice.
znas sta je najgore...meni je ASK kablovska...to je nidje veze covjece...nezz imal uopste da se kupi taj dodatni kanal...hare_HZ je napisao/la:Ma ja imam samo onaj osnovni paket pa kontam sad da kupim i onaj dodatni sa eurosportom2, pa neznam jeli to taj koji prenosi bundesligu, jer vidim neki imaju eurosport a nemogu gledati tekmu. Pa eto ako neko zna nek javinedzad je napisao/la:jel to nema ni na elob kablovskoj...jarane mi u Sarajevu smo popusili sto se tice Bundeslige ove sezonehare_HZ je napisao/la:Imali ko elob kablovsku, a može pratiti utakmicu![]()
![]()
-
nemam.nick
- Kontakt:

Evo i slikano, prije 5-6 minuta. Je li vam ovakva oznaka u gornjem lijevom uglu Eurosporta? Ova dvica i to.
isto tako samo sto je fudbal na pijesku...jbgnemam.nick je napisao/la:
Evo i slikano, prije 5-6 minuta. Je li vam ovakva oznaka u gornjem lijevom uglu Eurosporta? Ova dvica i to.
Upravo gledam.. eursport 2
Koji je ovo jezik u ovih komentatora??? švješdan mižimoviž ćentrato eno krampado hhahaahmic je napisao/la:Upravo gledam.. eursport 2
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
heheh,tek sad sam nasao ,nije mi bilo pola kanala ,pa sam ponovo sve memorisao i naravno eurosport 2....Zivi bili i hala eltamt heheh
evo malo sto sam uspio pogledat na onom stream-u sto je RZ88 postavio...Dzeko dvije predobre sanse, al u golmana loptu zapucao prvi put, drugi put preko gola...mozda mu je bolje da sutira po zemlji...jedan prejak potez Misimovica prije druge kolosalne prilike za Dzeku...al dobro je sve u svemu...bice bolje u dr poluvremenu...i RZ mozel jedna molba da stavis neki stream iz kojeg mi nece izlazit svake 4 minute, jer je previse glealaca iz BiH...tako pise...pls
kod mene fudbal na pijesku eurosport2
isto tako i kod mene buraz...koja ti je kablovska i gdje zivis...Torres_9 je napisao/la:kod mene fudbal na pijesku eurosport2
Ja sam u Srebreniku,dakle Tuzla,Srebrenik i sl ko ima kablovsku ELTAMT moze gledat ,evo upravo gledam naj prilike iz prvog ....Dzeko je bio naj bolji u vol u prvom ,prensoim rijeci komentator
prvi put sam na ovoj temi. I mozeli mi neko odovoriti na kojem to eurosportu 2 ima prijenos ove tekme wfl - stuttgart. Zaista cudno jer i kod mene je fubal na pijesku.nedzad je napisao/la:isto tako samo sto je fudbal na pijesku...jbgnemam.nick je napisao/la:
Ah pa jbt nisam ni znao da ima na ARD-u
jel prenose citavu sezonu ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- bayernovac
- Kontakt:
Evo kod nas u konjicu na ovoj kabloskoj Bh cabel net na eurosportu 2 nakav fudbal na pjesku.Gdje da gledam naše zmajeve ove sezone? 
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Nismo svinedzad je napisao/la:jel to nema ni na elob kablovskoj...jarane mi u Sarajevu smo popusili sto se tice Bundeslige ove sezonehare_HZ je napisao/la:Imali ko elob kablovsku, a može pratiti utakmicu![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.