Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
jasko_juve
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
Nije, jer je Wiederholungstäter (ponavlja postupke sa prethodnih utakmica gdje je bio kaznjavan) i tada je DFB rigorozan. U Subotu je napravio bas GLUP potez i sva je sreca sto su reprezentativne utakmice odmah naredne sedmice pa nece izgubiti na formi - i ako ruku na srce malo igra u Hoffenheimu.mandraX je napisao/la:4 tekme suspendovan![]()
Daj jbt, pa to je fakat previše...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ok, al' ima li klub pravo da se žali na tu odluku sad? Imal' šanse da se to spusti na barem 3 tekme?amerosm je napisao/la:Nije, jer je Wiederholungstäter (ponavlja postupke sa prethodnih utakmica gdje je bio kaznjavan) i tada je DFB rigorozan. U Subotu je napravio bas GLUP potez i sva je sreca sto su reprezentativne utakmice odmah naredne sedmice pa nece izgubiti na formi i imace utakmica u nogama.mandraX je napisao/la:4 tekme suspendovan![]()
Imaju klub i igrac pravo zalbe na odluku suda, ali se sada postavlja pitanje koliko je to pametno, jer postoji mogucnost da DFB onda podigne kaznu. Mislim da je Salihovicu najboljeda predje u neki drugi klub izvan Bundeslige, jer su ga sudije uzele na zub kao i Gurerra gdje se svaki malo jaci start sankcionise crvenim kartonom.mandraX je napisao/la:Ok, al' ima li klub pravo da se žali na tu odluku sad? Imal' šanse da se to spusti na barem 3 tekme?amerosm je napisao/la:Nije, jer je Wiederholungstäter (ponavlja postupke sa prethodnih utakmica gdje je bio kaznjavan) i tada je DFB rigorozan. U Subotu je napravio bas GLUP potez i sva je sreca sto su reprezentativne utakmice odmah naredne sedmice pa nece izgubiti na formi i imace utakmica u nogama.mandraX je napisao/la:4 tekme suspendovan![]()
Ja licno ne vjerujem da ce Hoffenheim uloziti zalbu, a mislim da ce ovo Salihovicu dobro doci da se opameti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Principatus
- Kontakt:
Ne vjerujem.amerosm je napisao/la: a mislim da ce ovo Salihovicu dobro doci da se opameti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I Vedo je u ''dosjeu''imao crvenih kartona pa dobi samo dva susreta paue.
Dobro Sejin start je ostriji.
Mada vjerujem da ce Hoffenhaim opet upasti u rupu i losih rezultata.Ovaj biti kivan na igrace i traziti promjene.
Sejo za to vrijeme moze trenirati i usput im na muku pristajati
Ako nista manje sanse za povredu Seje
Dobro Sejin start je ostriji.
Mada vjerujem da ce Hoffenhaim opet upasti u rupu i losih rezultata.Ovaj biti kivan na igrace i traziti promjene.
Sejo za to vrijeme moze trenirati i usput im na muku pristajati
Ako nista manje sanse za povredu Seje
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- adriano_leite
- Kontakt:
Sejo mozda ovo radi kako bi ga Hoffe prodao, jer je vidio da dok je sivonja na klupi, da nece ni igrati. Helem, mozemo se uzdati u to da ode sivonja sa klupe Hoffea ili da Salihovic ode u drugi klub. Vjerujem da ima bar 10 klubova iz Bundes koji bi ga docekali rasirenih ruku u svoje redove. Ja bih ga licno volio vidjeti sa Ibisevicem, a nedavno je i Bobic cini mi se rekao da je Stuttgart bio zainteresovan za Sejada.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- delpiero20
- Kontakt:
Imal ko podatak koja mu je ovo utakmica suspenzije u karijeri?
Ako nije pedeseta..
ima mozda i vise, sjecam se kad za reprezentaciju nije sastavio utakmice dvije godine 
Ako nije pedeseta..
Jarane imam dobrog prijatelja koji je inace specijalista za disocijativni poremecaj,mozda ti pomogne.delpiero20 je napisao/la:Imal ko podatak koja mu je ovo utakmica suspenzije u karijeri?
Ako nije pedeseta..ima mozda i vise, sjecam se kad za reprezentaciju nije sastavio utakmice dvije godine
Cuj ''sjecam se'' kad za reprezentaciju nije sastavio utakmicu dvije godine.
Jest on izostajao i zbog crvenog i povreda ali dvije godine,da ga yebes nije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- delpiero20
- Kontakt:
Znam da je covjek jedno vrijeme bio povrijedjen, onda je dobio kaznu 4 utakmice i propustio dobar dio kvalifikacija...harishp je napisao/la:Jarane imam dobrog prijatelja koji je inace specijalista za disocijativni poremecaj,mozda ti pomogne.delpiero20 je napisao/la:Imal ko podatak koja mu je ovo utakmica suspenzije u karijeri?
Ako nije pedeseta..ima mozda i vise, sjecam se kad za reprezentaciju nije sastavio utakmice dvije godine
Cuj ''sjecam se'' kad za reprezentaciju nije sastavio utakmicu dvije godine.![]()
Jest on izostajao i zbog crvenog i povreda ali dvije godine,da ga yebes nije.
Kad se sve sabere za reprezentaciju kao da nije igrao dvije godine...bio je tu negdje, mozda poluvrijeme dva i to je to. Npr Pjanic je godinu dana krace u reprezentaciji, a ima 8-9 utakmica vise od njega...
Ne moras vrijedjat...ne vrijedjam ni ja tebe, budu kulturan nemoj biti seljak
Et, ti sad.Hoces da mu pomognes i ispadne vrijedzanje.
Mada bi neko to tvoje u vezi Salihovica mogao da skonta ako nije vrijedzanje jeste sprdanje.
Cuj pedeseta suspenzija u karijeri
ili smijanje na to sto po tvom nije dvije godine igrao za repku.sto naravno nije tacno.Zato kazem ako ti je takvo sjecanje u tim tvrdnajma ima ko da pomogne.
Mada bi neko to tvoje u vezi Salihovica mogao da skonta ako nije vrijedzanje jeste sprdanje.
Cuj pedeseta suspenzija u karijeri
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- delpiero20
- Kontakt:
Zezam se za ovo 50...nije toliko ali redovno popije suspenziju i to cesto duzu
Eto npr ako tako tvrdis kako onda da Pjanic koji je godinu dana krace u reprezentaciji ima vise utakmica od njega (sigurno 7-8-9 utakmica, nije ni bitno..uglavnom vise). Jos npr Pjanic nije igrao jedno vrijeme jer se islo na to da on i Miske ne mogu zajedno igrati, a Salihovic nije imao konkurenciju na poziciji gdje je igrao..
Eto npr ako tako tvrdis kako onda da Pjanic koji je godinu dana krace u reprezentaciji ima vise utakmica od njega (sigurno 7-8-9 utakmica, nije ni bitno..uglavnom vise). Jos npr Pjanic nije igrao jedno vrijeme jer se islo na to da on i Miske ne mogu zajedno igrati, a Salihovic nije imao konkurenciju na poziciji gdje je igrao..
hahaha nedim emonentni strućnjak na svom stilu
pa majku mu **** jel on nenormalan pa đeće da tako lomi e moj krampu nećeš ti haman iz tog sela niđe da valjaš igro bi u nekom mjestu koje ima barem pešest hiljadi stanovnika stoko kršilačka
Danas je rodjendan nasem malom sejici sretan rodjendan haubice nasa , sto manje suspenzija i svadja mu zelim jer jedino ga to ****
I naravno da opuca neki slobodnjak u svom stilu grcima
Valjda neće ostati posljedice od onog krvoločnog starta... 
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dobra partija,među boljim veceras..
ni na klupi danas...
pa je li mu istekla kaznadijalog je napisao/la:ni na klupi danas...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
haveru dobio je on 4-5 tekmi kazne...dijalog je napisao/la:ni na klupi danas...
izvinjavam se, danas je 10. kolo, izgleda da mu je danas istekla kazna....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
na klupi danas... bježi iz ove vukojebine što prije...