FK Mladost DK
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Mladost Kakanj
Pa dobro sad , ne znam tacno a znam dobro kad vas je Siroki raznio u pola tuzle .. pa ste sami govorili da je to nivo iznad i td ..
Šta čovjek reče. O majko moja, ovaj je tek sad počeo da prati PL . ..HeraklitMracni je napisao/la:Kakav nivo ?? nema tu nekog nivoa , samo je Sloboda iskusnija i spremnija , ne vidim ja neka imena u slobodi koja odskace , prije 6 mjeseci siroki vas u pola tuzle raznese na proste faktore , pa govorili ste nivo ovo ono .. pa siroki pao nije mogao mladost pobijedit .. sve je do forme ... i nekog naleta igraca ... nema ovdje kvaliteta da sad neka ekipa odskace , cast zrinskom i sarajevu moze tu i siroki ostalo sve buranija ....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest to, proslu jesen mislim. Ali je tada nasa ekipa bila potpuno druga moze se reci, a i trener. Organizaciono i igracki se sve promijenilo u proljece.HeraklitMracni je napisao/la:Pa dobro sad , ne znam tacno a znam dobro kad vas je Siroki raznio u pola tuzle .. pa ste sami govorili da je to nivo iznad i td ..
Tada je Sloboda bodovno u proljetnom dijelu bila na diobi treceg mjesta po broju bodova. A sada evo druga sa 18.
Proslu jesen smo uzeli samo 12 ali je bila druga situacija potpuno.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sretnou borbi za opstanak. 
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pa hocu da kazem da samo malo treba da neka ekipa se probije u vrh , minimum ulaganja .. sloboda za 1 godinu krenula uzlaznom putanjom .. samo me zanima imatel vi licencu ?? hocel biti problema oko evrope ako izborite ?
Upravu je Heraklit. Ne treba da se vrijedjate, vi imate jaku ekipu i u ovom trenutku najbolju igru u ligi. Ali covjek kaze da je kvalitet lige takav da 3-4 jaka igraca te podignu ili spuste. To je stvarno tako. I mene zanima, ocigledno da cete se boriti za evropu, cuo sam da imate velikih dugova. E sad, uefa dijeli te dugove, kako ja znam ne smijes biti duzan igracima za plate, strucnom stabu, odstete i transfere, i savezu eventualne kazne. Ostali dobavljaci ih ne zanimaju, osim ako su tuzili pa to moze biti problem. Kako je kod vas to? Azmir ne nesto izmirio kako znam, kakva je situacija?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... gana-klubaHeraklitMracni je napisao/la:Pa hocu da kazem da samo malo treba da neka ekipa se probije u vrh , minimum ulaganja .. sloboda za 1 godinu krenula uzlaznom putanjom .. samo me zanima imatel vi licencu ?? hocel biti problema oko evrope ako izborite ?
HeraklitMracni je napisao/la:Pa hocu da kazem da samo malo treba da neka ekipa se probije u vrh , minimum ulaganja .. sloboda za 1 godinu krenula uzlaznom putanjom .. samo me zanima imatel vi licencu ?? hocel biti problema oko evrope ako izborite ?
Pa šta misliš koliko Slobodu mjesečno koštaju ta minimalna ulaganja. E, svašta !!!
Sloboda iz prošle godine i ove godine je nebo i zemlja. Raspitaj se koliko je igrača otišlo, a koliko došlo (ove godine). Nećeš vjerovati koliko nemaš pojma.
Drugo, Široki je raspalu Slobodu prošle godine rasturila sa 1:0. To je sramota, al' njihova, jer prošlogodišnju Slobodu bi moja ulica bolje raznijela. . .
Sasa Vugdalic komentator s OBN-a?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto se tice obaveza mozemo imati problema sa reprogramom duga tj potpisivanjem koje jos nije obavljeno i sa stadionom. Kada bi se plasirali gotovo sigurno bi igrali u Zenici...Addict je napisao/la:Upravu je Heraklit. Ne treba da se vrijedjate, vi imate jaku ekipu i u ovom trenutku najbolju igru u ligi. Ali covjek kaze da je kvalitet lige takav da 3-4 jaka igraca te podignu ili spuste. To je stvarno tako. I mene zanima, ocigledno da cete se boriti za evropu, cuo sam da imate velikih dugova. E sad, uefa dijeli te dugove, kako ja znam ne smijes biti duzan igracima za plate, strucnom stabu, odstete i transfere, i savezu eventualne kazne. Ostali dobavljaci ih ne zanimaju, osim ako su tuzili pa to moze biti problem. Kako je kod vas to? Azmir ne nesto izmirio kako znam, kakva je situacija?
Ali nije to tema, Mladost je tema, a do Evrope ima jos dugo dugo
- TzBulevar87
- Kontakt:
Šta je u pravu taj heraklit? Ko mu je kriv što ne zna ko je Zajko Zeba - najbolji poslijeratni igrač ove lige, Mersudin Ahmetović koji je uz Benku najbolji napadač lige trenutno (pitajte zašto, argumentovacu), pa Kenan Pirić koji je najbolji golman lige a uz to i reprezentativac... Imaš tu i Ordagića kojeg su tražili svi klubovi iz vrha a dovela ga je upravo Sloboda
Govedarica jedan od boljih mladih igrača lige itd. Itd. O organizaciji kluba nema potrebe pričati, sve je svima jasno u državi. Drugi po prodaji sezonskih karata u ligi, odlična posjeta uz najskuplje redovne ulaznice u ligi. O čemu mi ovdje pričamo? Edukujte se malo ba, nemojte pisati u prazno. Svaka čast svakome, al nikakve usporedbe ovdje ne može biti 
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
Mladost mora pobjeditiiiiiiiiiiii

Halo druga liga odavno nam se nisi javio na temu, dugo te nije bilo
izvinite na upadu, al' na ovo sam se morao nasmijati ( svasta covjek procita )...TzBulevar87 je napisao/la:Šta je u pravu taj heraklit? Ko mu je kriv što ne zna ko je Zajko Zeba - najbolji poslijeratni igrač ove lige, Mersudin Ahmetović koji je uz Benku najbolji napadač lige trenutno (pitajte zašto, argumentovacu), pa Kenan Pirić koji je najbolji golman lige a uz to i reprezentativac... Imaš tu i Ordagića kojeg su tražili svi klubovi iz vrha a dovela ga je upravo SlobodaGovedarica jedan od boljih mladih igrača lige itd. Itd. O organizaciji kluba nema potrebe pričati, sve je svima jasno u državi. Drugi po prodaji sezonskih karata u ligi, odlična posjeta uz najskuplje redovne ulaznice u ligi. O čemu mi ovdje pričamo? Edukujte se malo ba, nemojte pisati u prazno. Svaka čast svakome, al nikakve usporedbe ovdje ne može biti
Sto se tice Mladosti, gledao sam dvije utakmice mozda premalo da bih sudio, ali prilicno sam siguran da su oni iduce godine aBD ucesnici Lige 12...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Re: RE: Re: FK Mladost Kakanj
Dobro kralju najjaci ste na Balkanu. Jaci od Dinama za dvije klase. Ustvari Sloboda je organizovanija i jaca od Liverpoola, vrlo blizu Manchestera. Kad proradi realizacija jaci i od Manchestera. Moze tako?TzBulevar87 je napisao/la:Šta je u pravu taj heraklit? Ko mu je kriv što ne zna ko je Zajko Zeba - najbolji poslijeratni igrač ove lige, Mersudin Ahmetović koji je uz Benku najbolji napadač lige trenutno (pitajte zašto, argumentovacu), pa Kenan Pirić koji je najbolji golman lige a uz to i reprezentativac... Imaš tu i Ordagića kojeg su tražili svi klubovi iz vrha a dovela ga je upravo SlobodaGovedarica jedan od boljih mladih igrača lige itd. Itd. O organizaciji kluba nema potrebe pričati, sve je svima jasno u državi. Drugi po prodaji sezonskih karata u ligi, odlična posjeta uz najskuplje redovne ulaznice u ligi. O čemu mi ovdje pričamo? Edukujte se malo ba, nemojte pisati u prazno. Svaka čast svakome, al nikakve usporedbe ovdje ne može biti
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Iskreno sloboda me nije ni malo impresionirala , nadigrali su raspalog veleza i mladost koja jos se trazi ... a drugi su zahvaljujuci losoj formi od pocetka sirokog i sarajeva kao i zelje .. vidjet cemo kad se probude ove ekipe gdje ce biti ..
- TzBulevar87
- Kontakt:
Samo argumentovano kraljuBeSha1992 je napisao/la:izvinite na upadu, al' na ovo sam se morao nasmijati ( svasta covjek procita )...TzBulevar87 je napisao/la:Šta je u pravu taj heraklit? Ko mu je kriv što ne zna ko je Zajko Zeba - najbolji poslijeratni igrač ove lige, Mersudin Ahmetović koji je uz Benku najbolji napadač lige trenutno (pitajte zašto, argumentovacu), pa Kenan Pirić koji je najbolji golman lige a uz to i reprezentativac... Imaš tu i Ordagića kojeg su tražili svi klubovi iz vrha a dovela ga je upravo SlobodaGovedarica jedan od boljih mladih igrača lige itd. Itd. O organizaciji kluba nema potrebe pričati, sve je svima jasno u državi. Drugi po prodaji sezonskih karata u ligi, odlična posjeta uz najskuplje redovne ulaznice u ligi. O čemu mi ovdje pričamo? Edukujte se malo ba, nemojte pisati u prazno. Svaka čast svakome, al nikakve usporedbe ovdje ne može biti
Sto se tice Mladosti, gledao sam dvije utakmice mozda premalo da bih sudio, ali prilicno sam siguran da su oni iduce godine aBD ucesnici Lige 12...
075
Luka Modric, Edin Dzeko, al oni su vanzemaljci... Wagner, Husejinovic, Cimirot, dosta 3 igraca, ako hoces jos pisat cu nije mi mrsko... aaa pored golmana Chelsea ti izjavljujes da je Piric bolji golman, sve u svemu pogledaj vrijednosti njihovih transfera koji su bili, a imas i transfermarkt...TzBulevar87 je napisao/la:Samo argumentovano kraljuBeSha1992 je napisao/la:izvinite na upadu, al' na ovo sam se morao nasmijati ( svasta covjek procita )...TzBulevar87 je napisao/la:Šta je u pravu taj heraklit? Ko mu je kriv što ne zna ko je Zajko Zeba - najbolji poslijeratni igrač ove lige, Mersudin Ahmetović koji je uz Benku najbolji napadač lige trenutno (pitajte zašto, argumentovacu), pa Kenan Pirić koji je najbolji golman lige a uz to i reprezentativac... Imaš tu i Ordagića kojeg su tražili svi klubovi iz vrha a dovela ga je upravo SlobodaGovedarica jedan od boljih mladih igrača lige itd. Itd. O organizaciji kluba nema potrebe pričati, sve je svima jasno u državi. Drugi po prodaji sezonskih karata u ligi, odlična posjeta uz najskuplje redovne ulaznice u ligi. O čemu mi ovdje pričamo? Edukujte se malo ba, nemojte pisati u prazno. Svaka čast svakome, al nikakve usporedbe ovdje ne može biti
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
-
1922VFC1981
- Kontakt:
- TzBulevar87
- Kontakt:
Znao sam da si neki klaun čim takve gluposti pišeš.. Čuj Dzeko i Modric
Kada kažeš da je neko najbolji ili među najboljim lige znači da to treba biti igrač koji je ostavio najviše traga, igrao najbolje, igrao konstantno godinama najbolje... Kakav su trag Modric i Dzeko ostavili u ovoj ligi? Takav što su odigrali po polusezonu? Jao kakav si ti klaun, ne vjerujem... Wagner je tu negdje sa Zebom. Čuj Husejinovic i Cimirot da su bolje igrali i ostavili veći trag... Zeba, Wagner i Alen Mesanovic su 3 najveća koja su igrala ovu ligu od rata pa na ovamo, to će većina i potvrditi. Možda jednog od ove trojice izbaciti i ubaciti nekoga drugog, al dvojicu ni slučajno. Jao kome i ja repliciram
Izvinjavam se svim normalnim navijačima i forumasima Mladosti na off topicu.
Kada kažeš da je neko najbolji ili među najboljim lige znači da to treba biti igrač koji je ostavio najviše traga, igrao najbolje, igrao konstantno godinama najbolje... Kakav su trag Modric i Dzeko ostavili u ovoj ligi? Takav što su odigrali po polusezonu? Jao kakav si ti klaun, ne vjerujem... Wagner je tu negdje sa Zebom. Čuj Husejinovic i Cimirot da su bolje igrali i ostavili veći trag... Zeba, Wagner i Alen Mesanovic su 3 najveća koja su igrala ovu ligu od rata pa na ovamo, to će većina i potvrditi. Možda jednog od ove trojice izbaciti i ubaciti nekoga drugog, al dvojicu ni slučajno. Jao kome i ja repliciram
Izvinjavam se svim normalnim navijačima i forumasima Mladosti na off topicu.
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.