Druga Liga - grupa Jug

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 maj 2012, 13:16

Grdan je napisao/la:„Lokosi“ u mračnom tunelu!

Istorija mostarskog fudbalskog kluba „Lokomotiva“ je, zaista, bogata. Taj simpatični sportski kolektiv oglasio se već daleke 1948. godine, dakle prije pune 64 godine. To se dogodilo pod krovom Željezničke ložionice.

I od tada je „Lokomotiva“ tutnjala različitim takmičarskim kolosijecima. Vrhunac je, svakako, bio onaj drugoligaški, savezni u dvije sezone, 1968. i 1970. A u predvečerje rata devedesetih to je bio trećeligaški, takođe savezni.
Među „Lokosima“ su stasali brojni fudbalski majstori, neki su svoje umijeće iskazivali i dresu članova Prve savezne lige - mostarskom „Veležu“, sarajevskom „Željezničaru“... Evo samo nekih od njih: Vladimir Skočajić, Ahmed Glavović, Milidrag Hodžić, Dario Kalezić, Velija Bećirspahić... A od ranih devedesetih naovamo, ima ih čitav tim što su branili boje „Rođenih“. To i te kako potvrđuje da je „Lokomotiva“ uvijek bila rasadnik talentovanih fubalera.

„Lokosi“ danas?

To je sasvim drukčija priča. I ta medalja ima dv ije strane. Prva, ona ljepša kaže: danas ovaj omiljeni klub ima pet kategorija igrača- od onih najmlađih do prvotimaca. Njihovi treneri su Adis Obad, Mustafa Taslidža, Mehmed Agović i Damir Ćemalović, a Adnan Rudan je fizioterapeut.
Ona, druga strana medalje je - tužna, nevjerovatna. Klub „male mostarske raje“, kako dobro upućeni tvrd,e doživljava najteže trenutke u svojoj istoriji, dugoj gotovo šest i po decenija. A, riječ je, prije svega, o vječitom pratiocu - besparici!
Jer, lista sponzora i pomažućih članova je sve kraća. A Sportski savez grada i Grad kao cjelina kao da ne čuju vapaje iz „Lokomotive“, kao da ne žele da ubrizgaju finansijsku injekciju za spas ovog sportskog kluba.
Od kud finansijski, a tako i čitav kolaps „Lokosa“? To su trenutne obaveze prema Fudbalskom savezu Livno, koji „komanduje“ Drugom ligom Federacije BiH, čiji je član mostarski klub. Riječ je o dugu od pet hiljada KM, proizašlom iz kotizacije za takmičinje i kazni za kartone.
Da li će se dozvoliti da „Lokomotiva“ ostane u mračnom tunelu, zapravo da nestane sa takmičarskog kolosijeka, da se više ne čuje njen „zvižduk“?
Ili će se, ipak, naći neka formula za njen opstanak!
Vremena za čekanje sve je manje...
Pomozite klubu cigani mostarsi.Pa 5 tisuca,ne bi da je pola miliona.Na taj klub nikada nitko nije imao nikakvu primjedbu.Uredite im malo i stadion i svlacionice.Onaj klub to zasluzuje.U kakvim uvjetima opstaju,ljudi su prvaci za mene!!

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 17 maj 2012, 13:25

ŠB.TRN je napisao/la:
Grdan je napisao/la:„Lokosi“ u mračnom tunelu!

Pomozite klubu cigani mostarsi.Pa 5 tisuca,ne bi da je pola miliona.Na taj klub nikada nitko nije imao nikakvu primjedbu.Uredite im malo i stadion i svlacionice.Onaj klub to zasluzuje.U kakvim uvjetima opstaju,ljudi su prvaci za mene!!
SSG Mostara se pravda da nema para,ma hoce da ih ukinu,ali nece moci ove noci.SB TRN ,pravi si im odgovor poslao,ali ovi u Mostaru nehaju

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 maj 2012, 13:29

Stvarno je sramota da na onom igralistu nema nikakve tribine. Pa da bi gledo utakmicu moras u onoj travi stajat 90 minuta... Strasno stvarno...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 maj 2012, 13:31

Lako za tribinu, ali je prejadno da se ne može klubu pomoći za tako mali iznos, pa toliko banda koja vodi grad potroši za jedan doručak.

slika
Hayley <3

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 maj 2012, 13:43

Sva sela u ovoj ligi ,kako sam cuo imaju odlične svlacionice.Ja mogu samo zamisliti kakve su dole u onoj rusevini.Pa da su to neki iznosi hebi mu mater nema se i gotovo.Za Velez i Zrinjski ima a za Lokomotivu nema 10 tisuca.Sto momak rece to dnevno pojedu iz gradske uprave.I sramota je onoliko studenata u Mostaru pa da grad ne moze iz proracuna stogod izdvojit.Kod nas se osjeti kad je 100 studenata u gradu a dole ih 20 tisuca.Netko sebi bas uzima lovu.Ako zele da ukinu klub koji ima sve kategorije pa to je stvarno sramota.Al tako je svugdje,ukini male da veliki mogu handrčit,nizasta!!

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 17 maj 2012, 17:00

500 ljudi po cenera i eto ga....
ma ko je od glavonja ikad ista doceko..

veritassolumveritas
Kontakt:

Post Postao/la veritassolumveritas » 17 maj 2012, 20:09

ovaj gol od sloge iz penala nemože bit nikako regularan, jer ovaj momak što upućuje loptu u gol je prije trenutka izvođenja bio u nezvoljenoj situaciji barem tri metra, jer zaboravljate da igrači u trenutku izvđenja jedanaesterca moraju biti i izvan polukruga i čudno mi je da je i ŠB.TRN rekao da je gol regularan, jer po njegovim prijašnjim postevima, a pratim jako dugo ovu temu izgledao mi je kao najveći sudački ekspert, sve u svemu lijepo zamišljeno ali neregularno napravljeno
a što se tiče lokomotive, smiješno je što im je uopće i dopušteno da odigraju čitavo prvenstvo ako je istina da su dužni savezu, jer ako postoje pravila, ta pravila bi trebala vrijediti za sve, a što se tiče njiih sami da pošteno priznam volio bih da ispadnu jer realno trebali su davno ispast iz ove lige jer su većinom uvjek na kraju prvenstva prvi iznad crte ispadnja, a uspjevali su ostajat u ligi na jako "čudan" način, a mislim da o njihovoj gostoljubljivosti (koja je jedna od najgorih u čitavoj ligi) i samog terena (koji je definitivno najgori u ligi) netreba trošiti puno riječi
ova liga je puno bolja od kad su ispali drinovci, vir, čeljevo i njima slične ekipe, još kad ligu napuste lokomotiva i druge "domaćinski divljačke" ekipe (znamo svi koje su to ekipe), ova liga će biti sasvim normalna i dobra liga, i mislim da nebi bilo loše da se liga smanji jer bi tako prije došli do toga da liga bude "normalna" a i s manjim brojem kola nebi se liga morala igrat i u šestom mjesecu

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 17 maj 2012, 20:35

veritassolumveritas je napisao/la:ovaj gol od sloge iz penala nemože bit nikako regularan, jer ovaj momak što upućuje loptu u gol je prije trenutka izvođenja bio u nezvoljenoj situaciji barem tri metra, jer zaboravljate da igrači u trenutku izvđenja jedanaesterca moraju biti i izvan polukruga i čudno mi je da je i ŠB.TRN rekao da je gol regularan, jer po njegovim prijašnjim postevima, a pratim jako dugo ovu temu izgledao mi je kao najveći sudački ekspert, sve u svemu lijepo zamišljeno ali neregularno napravljeno
a što se tiče lokomotive, smiješno je što im je uopće i dopušteno da odigraju čitavo prvenstvo ako je istina da su dužni savezu, jer ako postoje pravila, ta pravila bi trebala vrijediti za sve, a što se tiče njiih sami da pošteno priznam volio bih da ispadnu jer realno trebali su davno ispast iz ove lige jer su većinom uvjek na kraju prvenstva prvi iznad crte ispadnja, a uspjevali su ostajat u ligi na jako "čudan" način, a mislim da o njihovoj gostoljubljivosti (koja je jedna od najgorih u čitavoj ligi) i samog terena (koji je definitivno najgori u ligi) netreba trošiti puno riječi
ova liga je puno bolja od kad su ispali drinovci, vir, čeljevo i njima slične ekipe, još kad ligu napuste lokomotiva i druge "domaćinski divljačke" ekipe (znamo svi koje su to ekipe), ova liga će biti sasvim normalna i dobra liga, i mislim da nebi bilo loše da se liga smanji jer bi tako prije došli do toga da liga bude "normalna" a i s manjim brojem kola nebi se liga morala igrat i u šestom mjesecu
Nikako se ne slazem s tobom:
1. U vezi s penalom: gdje ti vidis 3 metra? Dokaži...Čovjek je, ako je preso, preso je za pola stope, sto je i tesko vidjeti
2. U vezi s Lokomotivom: Pa da je to istina, davno bi bili izbaceni, a vidis da im je ukinuta suspenzija nakon sto ih je Posusje suspendiralo (ne NK Posusje), znaci, taj dug nije toliko velik da ih se kazni (ako dug uopce postoji)
3. U vezi Lokomotivinog stadiona: Vidis da ljudi duguju SS Livna, znaci odakle im novac da naprave i svlacionice, a u SSG Mostara Lokomotiva nikog ne zanima...
P.S. Odakle ti znas da su im svlacionice takve kakve jesu?? >.<

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 maj 2012, 20:37

veritassolumveritas je napisao/la:ovaj gol od sloge iz penala nemože bit nikako regularan, jer ovaj momak što upućuje loptu u gol je prije trenutka izvođenja bio u nezvoljenoj situaciji barem tri metra, jer zaboravljate da igrači u trenutku izvđenja jedanaesterca moraju biti i izvan polukruga i čudno mi je da je i ŠB.TRN rekao da je gol regularan, jer po njegovim prijašnjim postevima, a pratim jako dugo ovu temu izgledao mi je kao najveći sudački ekspert, sve u svemu lijepo zamišljeno ali neregularno napravljeno
Zaustavi u 18 -oj sekundi ividjet ces da iz ovog kuta snimanja izgleda da je usao jedno pola metra a to ti je da je kamera u liniji najvise 20 cm.Uglavnom gol je na granici.Pogledaj bijelog igrača koji je krajnje lijevo,i on je s ovim crnim negdje u liniji.Jedino moze biti da je malo prije usao,al ne vise od 20 cm.I nema veze o 3 metra,opet vidi i vidjet ces da nije.Ja sam o ovoj Lokomotivi cuo sve najbolje,cak od Drinovčana koji su ih lani dole dobili cini mi se.Ligu treba smanjiti ,jednostavno izbaciti ove sto nemaju nikakve uvjete.Ako su duzni savezu nisu ni trebali pocinjati al to je opet kriv savez jer im je to dopustio!!

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 17 maj 2012, 20:48

ŠB.TRN je napisao/la:
Zaustavi u 18 -oj sekundi ividjet ces da iz ovog kuta snimanja izgleda da je usao jedno pola metra a to ti je da je kamera u liniji najvise 20 cm.Uglavnom gol je na granici.Pogledaj bijelog igrača koji je krajnje lijevo,i on je s ovim crnim negdje u liniji.Jedino moze biti da je malo prije usao,al ne vise od 20 cm.I nema veze o 3 metra,opet vidi i vidjet ces da nije.Ja sam o ovoj Lokomotivi cuo sve najbolje,cak od Drinovčana koji su ih lani dole dobili cini mi se.Ligu treba smanjiti ,jednostavno izbaciti ove sto nemaju nikakve uvjete.Ako su duzni savezu nisu ni trebali pocinjati al to je opet kriv savez jer im je to dopustio!!
Zaboravio sam navest, ja nisam za to da se liga smanji, jer ce se dogodit problemi u cijelom sustavu natjecanja, posto ima vise nizih liga, pa koliko bi klubova ispadalo, u koje lige... Uglavnom duga prica, ali dok je sustav ovakav, onda nema govora o tome :D Ako se ujedine FBiH i RS po pitanju nogometa (odnosno ako ujedine lige), onda bi se moglo pricat o necem :D
Ali ja sam za, da se SVE lige smanje, pocevsi i od premier lige, koja bi bila puno puno kvalitetnija sa 10 klubova, nego ovako. Ali kad bi se to uradilo, npr. kad bi se sve lige smanjile na 10 klubova, zamislite koliko bi klubova otislo u nize rangove, negdje oko 30 klubova bi islo rang nise, pa bi se morao radit jos jedan nizi rang...Opet zbrka!!
Ja kazem da je ujedinjenje najbolje, i zbog kvalitete nogometa, raznolikosti protivnika, zanimljivijih prvenstava uopće, ali jedini i najveći problem za to je novac, odnosno plaćanje dalekih putovanja. Ali takodjer trebalo bi se povesti racuna i o (nazalost) netrepeljivosti izmedju 3 naroda u nasoj drzavi. A to bi se rijesilo jednostavno tako da, na rizicnim utakmicama mora biti odredjen broj policajaca koji bi mogli sprijeciti masu da udje u teren, ali vidjeli smo sta se desilo u Mionici!!!

veritassolumveritas
Kontakt:

Post Postao/la veritassolumveritas » 17 maj 2012, 21:03

ŠB.TRN je napisao/la: Zaustavi u 18 -oj sekundi ividjet ces da iz ovog kuta snimanja izgleda da je usao jedno pola metra a to ti je da je kamera u liniji najvise 20 cm.Uglavnom gol je na granici.Pogledaj bijelog igrača koji je krajnje lijevo,i on je s ovim crnim negdje u liniji.Jedino moze biti da je malo prije usao,al ne vise od 20 cm.I nema veze o 3 metra,opet vidi i vidjet ces da nije.Ja sam o ovoj Lokomotivi cuo sve najbolje,cak od Drinovčana koji su ih lani dole dobili cini mi se.Ligu treba smanjiti ,jednostavno izbaciti ove sto nemaju nikakve uvjete.Ako su duzni savezu nisu ni trebali pocinjati al to je opet kriv savez jer im je to dopustio!!
možda je on samo pola metra u 16-ercu ili 20 cm, ali je 3 metra minimalno od polukruga na 16 m, pogledaj njegovu udaljenost u trenutku izvođenja od bijelog igrača broj pet koji vjerovatno stoji na crti polukruga, a i još neki igrači su utrčali u polukrug prije izvođenja, stoga mislim da gol nikako nemože biti regularan
pa ako su ih drinovci dole dobili, to je vjerovatno da su im pustili jer drinovci su se ako se dobro sjećam prošle godine grčevito čupali da ne ispadnu, i uspijeli su se spasit, mada su nakraju sami odustali od ove lige, iz mojih saznanja i ove sezone se dosta ekipa se žali lokomotivu, i stvarno mislim da im nije mjesto u ovoj ligi, kao i još par ekipa
sve u svemu drago mi je da se bar slažemo oko smanjenja lige, jer liga bi sigurno dobila na kvaliteti kad nebi bilo ovih "domaćinski divljih" ekipa

veritassolumveritas
Kontakt:

Post Postao/la veritassolumveritas » 17 maj 2012, 21:16

Hans je napisao/la: Nikako se ne slazem s tobom:
1. U vezi s penalom: gdje ti vidis 3 metra? Dokaži...Čovjek je, ako je preso, preso je za pola stope, sto je i tesko vidjeti
2. U vezi s Lokomotivom: Pa da je to istina, davno bi bili izbaceni, a vidis da im je ukinuta suspenzija nakon sto ih je Posusje suspendiralo (ne NK Posusje), znaci, taj dug nije toliko velik da ih se kazni (ako dug uopce postoji)
3. U vezi Lokomotivinog stadiona: Vidis da ljudi duguju SS Livna, znaci odakle im novac da naprave i svlacionice, a u SSG Mostara Lokomotiva nikog ne zanima...
P.S. Odakle ti znas da su im svlacionice takve kakve jesu?? >.<
za penal sam ti objasnio u prethodnom postu, zaustavi videu u 18 s i bit će vam jasnija situacija, 2 i 3 neću ni komentirat, trebate prvo znati tko vodi ovu ligu i kome jedino lokomotiva može biti dužna, a za P.S. svlačionice nisam ni spominjao mada sumnjam da se mnogo promijenilo u zadnjih 7-8 godina, barem mi izvana tako nedjeluje a vjerujem da je korisnik benfica bolje upoznat sa situacijom u kojoj se nalazi svlačionica jer po njegovim prethodnim postevima dalo bi se zaključit da je ne tako davno igrao u vrapčićima a možda bi i on mogao malo više reći o "gostoljubljivosti" lokomotive, a ja sam samo spomenuo teren koji je daleko najlošiji u ligi, a mislim da se i u ovim nižim ligama igra na boljim "travnjacima" od lokomotivinog

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 17 maj 2012, 22:18

kako ocekujete da ne igraju divlje ekipe pa ovo je 3ci rang takmicenja ( 100 i neke lige svijeta) !!! pa ko ce igrat?

neka divljaka,i za njih imaju pravila al se ne provode u praksi.

u sustini..ko god nema para ne mora ni igrati...ko god ne ispunjava uslove out...ko god ne radi po pravilu nek se kazni i tako to.....

al kod nas se tek pomalo rijesava premier liga,dok dodje do ovog.....ih

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 17 maj 2012, 23:20

sto ovaj veritassolumveritas lupa ko maksim po diviziji.U mostaru je najlakse igrati,nema incidenata sto mogu i sudije a i timovi potvrditi.da bih se spasilo Posusje od ispadanja ,prave se zamke za Lokomotivu.Nije Lokmotiva sama duzna savezu,ima jos ekipa iz druge lige koje duguju ali ih savez ne suspenduje.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 18 maj 2012, 08:00

ovo Posušje što je ovde predzandje je isti klub koji je prije par sezona igrao PL jel tako? i ako bi eventualno ispali u koju bi ligu ispali? ligu HNK/Ž sam uspio naći i tabelu i sve ostalu ali ovu ligu u koje bi Posušje isplao nmogu da nadjem.

veritassolumveritas
Kontakt:

Post Postao/la veritassolumveritas » 18 maj 2012, 09:31

remistarmo je napisao/la:sto ovaj veritassolumveritas lupa ko maksim po diviziji.U mostaru je najlakse igrati,nema incidenata sto mogu i sudije a i timovi potvrditi.da bih se spasilo Posusje od ispadanja ,prave se zamke za Lokomotivu.Nije Lokmotiva sama duzna savezu,ima jos ekipa iz druge lige koje duguju ali ih savez ne suspenduje.
razumijem da je lokomotiva tvoja ekipa pa je braniš (što je sasvim normalno, jer vjerovatno da i nekoga sa kupresa pitaš, kako je gostovati na kupresu, vjerovatno bi kuprešaci rekli da je gore najlakše igrati, da nema nikakvih pritisaka itd.) ali treba biti malo objektivniji i priznati da je lokomotiva jedan od "najgorih" domaćina s dalakeko najlošijim terenom u ligi, i kakve veze ima klub posušje sa tim što lokomotiva nije platila savezu, ako nemate uvjete a očito da nemate uvjete da igrate ovu ligu, izvolite igrat treću ligu s jasenicom, blagajem itd

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 18 maj 2012, 09:57

Lokosi, Klis i Posušje „vade karte“ za opstanak

U subotu se igra pet utakmica 26 kola Druge lige Fedracije BiH – grupa Jug, a u nedjelju preostala tri susreta. I dalje su najinteresantniji susreti za prvaka i opstanak.

Bigeste na Babovcu dočekuje Brotnjo, koje ne smije dozvoliti prepuštanje bodova domaćinu, iako je Bigeste u nezavidnom položaju na tabeli.
U Konjicu se igra lokalni derbi, u kome „fenjeraš“ Klis dočekuje fudbalere, koji su rasterećeni plasmanom, što je šansa Klisu da iznenadi favorita.
Lokosi, koji u posljednje vrijeme pružaju dobre igre, u Višiće odlaze oslabljeni neigranjem Kadrića i Kovačevića. Višićani na svom terenu teško prepuštaju bodove i jačim ekipama od Lokomotive, što su najbolje osjetili Čitlučani.
Turbina u Jablanici dočekuje sve slabije Posušje, kome su bodovi prijeko potrebni za opstanak.Za iskusniji tim Turbine, ovaj susret poslužiće kao uvertira pred derbi sa Lokomotivom u Mostaru.
Troglav na Zgoninima dočekuje „dužnika“ Kupresa, od koga je bodove dobio u proljetnom dijelu za zelenim stolom, nakon čega se digla velika bura.
Kantonalni savez iz Posušja, koji vodi takmičenje, nema listu strijelaca, pa su klubovi i simpatizeri uskraćeni za taj podatak.
Svi susreti igraju se u 17 sati, osim u Gornjem Vakufu/Uskoplju u 16 sati.

Subota

Troglav - Kupres (Tabak, Velić, Vrdoljak)
Stolac - Kamešnica (Mustapić, Lovrić, Mikulić)
Sloga (GV/Us/ - Sloga (LJ) (Novokmet, Čeko, Konta)
Igman - Klis (Proleta, Krešić, Čepo)
Turbina - Posušje (Primorac, Pavlović, Mandić)

Nedjelja

Bigeste - Brotnjo (Jelić, Miličević, Čužić)
Grude - Tomislav (Marčinko, Podrum, Puce)
Višići - Lokomotiva (Mikulić, Prce, Pavlović)
Tabela
1. Troglav 25 20 2 3 88:15 62
2. Brotnjo 25 19 2 4 57:21 59
3. Tomislav 25 16 3 6 46:19 51
4. Igman 25 14 5 6 58:38 47
5. Sloga (GV/Us)25 12 3 10 33:30 39
6. Grude 25 11 4 10 45:30 37
7. Turbina 25 10 6 9 36:26 36
8. Kamešnica 25 10 3 12 28:50 33
9. Višići 25 9 5 11 34:36 32
10. Kupres 25 9 5 11 36:43 32
11. Sloga (Lj) 25 9 3 13 28:53 30
12. Stolac 25 8 5 12 36:5 29
13. Bigeste 25 8 1 16 30:63 25
14. Lokomotiva 25 6 5 14 23:42 23
15. Posušje 25 6 1 18 30:54 19
16. Klis 25 6 1 18 18:54 19

http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... a-opstanak" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 18 maj 2012, 11:36

veritassolumveritas je napisao/la:
remistarmo je napisao/la:sto ovaj veritassolumveritas lupa ko maksim po diviziji.U mostaru je najlakse igrati,nema incidenata sto mogu i sudije a i timovi potvrditi.da bih se spasilo Posusje od ispadanja ,prave se zamke za Lokomotivu.Nije Lokmotiva sama duzna savezu,ima jos ekipa iz druge lige koje duguju ali ih savez ne suspenduje.
razumijem da je lokomotiva tvoja ekipa pa je braniš (što je sasvim normalno, jer vjerovatno da i nekoga sa kupresa pitaš, kako je gostovati na kupresu, vjerovatno bi kuprešaci rekli da je gore najlakše igrati, da nema nikakvih pritisaka itd.) ali treba biti malo objektivniji i priznati da je lokomotiva jedan od "najgorih" domaćina s dalakeko najlošijim terenom u ligi, i kakve veze ima klub posušje sa tim što lokomotiva nije platila savezu, ako nemate uvjete a očito da nemate uvjete da igrate ovu ligu, izvolite igrat treću ligu s jasenicom, blagajem itd
Ja sam u prethodnom svom postu namijenjenom tebi samo naveo cinjenice (za 2. i 3.), a u vezi 1., ne mozes rec da je 3 metra usao, pa znas li ti koliko je to??? A igrac uopce nije daleko od ostalih igraca pored sebe, 3 metra - nikako, jer da je 3 metra, vec bi prosao polukrug, a sudac bi ga 100% vidio.
Netko je dobro rekao, ovo je 3. liga 100 i neke lige svijeta, nije mi jasno otkud ideja da klubovi imaju extra svlacionice ovo ono, a premier liga nam je u banani.
Btw. Troglav nije preuredjivao svoje svlacionice dugo vremena, jel to znaci, kad su zadnji put preuredjivane, da su bile najbolje u državi, ako ne i sire?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 maj 2012, 11:46

cirkus liga :)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 18 maj 2012, 11:51

Kevin je napisao/la:cirkus liga :)

Zanimljivija liga nego ona 1.federacije,gdje je teski lopovluk i namjestanje.Ovdje ako nista svako kolo bude nerjeseni utakmica,pobjeda gostiju,a sudjenje je 50:50,za raliku od one sramote,gdje jedva izvuces zivu glavu sa gostovanja.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []