Nije mi nampo brazilacA zasto bi pozvao Granera i Isca kad nije Alcantaru ?
Najveca greska mu je sto je pozvao Torresa !
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
FORZA NAPOLI
Zato što su bolji od njegaM4kaveli je napisao/la:Bulkin je napisao/la:Zato su ispali od Celzija u 1/2, pa sigurno bi im bilo bolje da je Puyol bio u napadu o Pike, ne sumnjam u to..
Svidja mi se kad Pike krene u napad tj. glumi klasicnu "9"![]()
Brko glumi previse sa ovim, uporan je, moglo bi mu se to odbiti od brk.. koji je vrag onda pozvao Negreda i Llorentea, bolje da je na spisak onda stavio jos dva igraca iz sredine terena npr. Grenera i Isca..
U ovom sistemu je mogao da testira i onog Callejona, ali eto brko ima svoju viziju, on bolje zna..
A zasto bi pozvao Granera i Isca kad nije Alcantaru ?
Najveca greska mu je sto je pozvao Torresa !
Najveća greška mu je što nije pozvao Soldada.Bolji je od svih ovih napadača za igru Španije.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
I Adrian bi mozda i najvise odgovarao ovoj formaciji s jednim napadacem.
vizljast kakav jest,podjseca na VIlju a takav im treba.
mada opet nerazumijem izostavljanje Llorentea iz rotacije.
vizljast kakav jest,podjseca na VIlju a takav im treba.
mada opet nerazumijem izostavljanje Llorentea iz rotacije.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Imas pravoZato što su bolji od njega
Najveća greška mu je što nije pozvao Soldada.Bolji je od svih ovih napadača za igru Španije
Sto se tice Sladoleda sigurno bolji od El Njinja i Negreda..dok brko bas ne simpatise lava iz baskije. Steta onakav napadac a ni minute
Jedan je Raul.

FORZA NAPOLI
Re: Primera Division (Liga BBVA)
To je vrlo teško kada je u pitanju neko ko se toliko trudi da uvijek bude centru pažnje i ko je toliki snob... Bekam br. 2, čist medijski produkt... Na stranu fudbalsko umjece, ljigav je do bola... To se znamadridist je napisao/la:@dantes,malo manje gledaj u Ronaldovu straznjicu kad gledas tekmu,mozda onda skontas da govoris o tipu koji je prije 30-te godine postao ziva legenda u dvije najjace fudbalske lige.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- nemampojma
- Kontakt:
Složio bih se.DANTES je napisao/la:To je vrlo teško kada je u pitanju neko ko se toliko trudi da uvijek bude centru pažnje i ko je toliki snob... Bekam br. 2, čist medijski produkt... Na stranu fudbalsko umjece, ljigav je do bola... To se znamadridist je napisao/la:@dantes,malo manje gledaj u Ronaldovu straznjicu kad gledas tekmu,mozda onda skontas da govoris o tipu koji je prije 30-te godine postao ziva legenda u dvije najjace fudbalske lige.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
- raul-zakon
- Kontakt:
Bgm @Dantes, kad se @nemampojma slaže s tvolim postom, onda s istim nešto DEBELO nije uredu ! 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Brko forsira Torresa nenormalno.
On konta da ce ovaj proradit i da ce svima zacepit usta koji su protiv el-ninha.
Vidi se da se zasitio i ovaj Del-Bosque i vrijeme je da ode sa klupe Spanije.
On konta da ce ovaj proradit i da ce svima zacepit usta koji su protiv el-ninha.
Vidi se da se zasitio i ovaj Del-Bosque i vrijeme je da ode sa klupe Spanije.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Sve ja mogu shvatit ,ali kad kaže zašto nije pozvao Granera ...

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015

Stark i kriteriji,Pepe crveni al pošto Mandžukić nije glumica Ramos prodje nekažnjen
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
vrlo jednostavno,prestani čitati ženske tabloide i odma ćeš se moć skoncentrirat na fudbalDANTES je napisao/la:To je vrlo teško kada je u pitanju neko ko se toliko trudi da uvijek bude centru pažnje i ko je toliki snob... Bekam br. 2, čist medijski produkt... Na stranu fudbalsko umjece, ljigav je do bola... To se znamadridist je napisao/la:@dantes,malo manje gledaj u Ronaldovu straznjicu kad gledas tekmu,mozda onda skontas da govoris o tipu koji je prije 30-te godine postao ziva legenda u dvije najjace fudbalske lige.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Glumio je Mandzo samo nije mogao prodat foru Starku za razliku od Alvesa.madridist je napisao/la:
Stark i kriteriji,Pepe crveni al pošto Mandžukić nije glumica Ramos prodje nekažnjen
Na greskama se uci.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Zato Stark dobio od Bilda jedinicu ( 1 ) najmanju moguću ocjenu za suđenje, i neće više do kraja europskog prvenstva suditi, znači, UEFA ga povukla s tržišta toliko o njegovom kvalitetu, bar što se tiče ove utakmice ( Hrvatska - Španija ) 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Klasican oblik stereotipnog ponasanja. Osobe poput tebe ne mogu pogledati na drugu stranu ili shvatiti da ima drugaciji ljudi od tebe.DANTES je napisao/la:Da, ali Ronaldo je ljepši i uvijek zna gdje kamera, pardon lopta... I gol... Pod uslovom da nije neko finale ili tome slično, tada, obično samo zna gdje kamera i brojne dobro uvježbane grimase, gestikulacije, slične fore
Ronaldo je igracina, ti si (pa eto, rimuje se ako hoces)...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ima različitih opcija, trebao si odlučiti D10S, sa igračina se slaže :D10S je napisao/la: Ronaldo je igracina, ti si (pa eto, rimuje se ako hoces)...
- pap.čina
- šup.čina
- kreten.čina
- debil.čina itd
Ljudina 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Bem' ti, to sam zaboravio 
Najgori sudac.zizu1991 je napisao/la:Zato Stark dobio od Bilda jedinicu ( 1 ) najmanju moguću ocjenu za suđenje, i neće više do kraja europskog prvenstva suditi, znači, UEFA ga povukla s tržišta toliko o njegovom kvalitetu, bar što se tiče ove utakmice ( Hrvatska - Španija )
Bas ono glumac lik..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Vidim pobrisali postove, a ovaj i ovaj tvog kolege nisu, i opet moram odgovoriti, jer ste mi simpatični u svom vickastom nadahnuću.... Jes CR igračina, ali je i to što se rimuje sa tim... Moj stav... Samo mi nije jasno kako to zaključi da ja ne prihvatam drugačije, jer eto CR mi nije drag??D10S je napisao/la:Klasican oblik stereotipnog ponasanja. Osobe poput tebe ne mogu pogledati na drugu stranu ili shvatiti da ima drugaciji ljudi od tebe.DANTES je napisao/la:Da, ali Ronaldo je ljepši i uvijek zna gdje kamera, pardon lopta... I gol... Pod uslovom da nije neko finale ili tome slično, tada, obično samo zna gdje kamera i brojne dobro uvježbane grimase, gestikulacije, slične fore
Ronaldo je igracina, ti si (pa eto, rimuje se ako hoces)...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
"koliko puta da ponovim,ovako se radi zvijezda"

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.