NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

bagrcavi
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la bagrcavi » 26 mar 2012, 17:52

vidovitadjemila je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la: Ama Svraka ulazi tjelom u Fejzica i dolazi do kontakata sto je automatski faul nad golmanom u petercu.Nije moguce da to ne znate.Eto zato je faul.
i da jeste i da nije faul, gotovo je ;) Real Madrid ili Barcelona izgube utakmice pa se ne žale, a ne Travnik ;)
Ma jasno da je gotovo to svi znamo samo neka se zna kako je bilo ,tj nije bilo posteno radi se o klasicnoj povredi pravila nogometne igre koja je direktno uticala na rezultat.Cestitao sam vec na pobjedi ali zasto i ne iznjeti istinu.To nije sramota.Mozda da se sto manje desavaju ovakve stvari...
sve je super, sve je OK, ali primijetio sam da otkad Željo ima dobre rezultate, da se svi kao žale da ga guraju, da mu se štimaju rezultati, i tako te priče. :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 26 mar 2012, 17:58

Inkognito je napisao/la:Golman KRENE na loptu, pa STANE, pa opet krene, Svraka BLIŽI lopti, golman se ZABIJE u Svraku jer je LOŠE PROCIJENIO kretnju lopte i to je sramota, krađa i povreda fudbalskih pravila :roll:

Na istoj utakmici Želji PONIŠTENA 2 gola pri rezultatu 0:0 ; Startova sa leđa i dvije noge kao u priči BEZ ISKLJUČENJA za Travnik.

Navlačenje ? Tendeciozno suđenje ?

Bože me sačuvaj.

Ti si onaj čoban što gleda utakmice sa onog brežuljka iznad gola :lol: Pobjegle ovce papak, a ? :mrgreen:
Pobjegle ali imam nove dvije gore spomenute :lol:
Pa hajde postavi te ponistene golove ne vidim da se iko zbog njih buni osim tebe .Gdje je to.Ko da nebi bilo na snimku da je bitno.Jedva bi docekali da stave...Svraka blizi lopti al u qurcu .
Tako gruba igra a Travnik samo jedan zuti dobio i to Deni napadac :lol: Koga bolan debilu ti lazes.Pa nemoj zbog te raje tamo koja je gledala tekmu.Sada ti se i oni smiju.Uostalom od tebi slicnih nisam nista drugo ni ocekivao.Vazno je da drugi vide ovo.A vidjeli su.To tebe boli.Trebalo je ostati zataskano.Nece da moze... :D
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 26 mar 2012, 18:02

bagrcavi je napisao/la:
sve je super, sve je OK, ali primijetio sam da otkad Željo ima dobre rezultate, da se svi kao žale da ga guraju, da mu se štimaju rezultati, i tako te priče. :roll:
Finta je što ovaj ne zna šta je fudbal a ni pravila. On konta da je peterac zakon. Nema veze ko je bliži lopti, igrač ili golman. Ispade situacija da golman samo treba da se zabije u igrača u petercu i to je automatski faul protiv napadača :mrgreen:

Eto ti mozga i logike.

@Papak, kako ću postaviti golove kad ih naša retardirana televizija nije ni snimila. Idi na temu FKŽ pa pitaj jesu li dva gola poništena. Seljak, ako se buniš, pogledaš utakmicu. Logika, valjda. Doduše ti si seljačina pa me ne čudi tvoja (ne)logika i (ne)razmišljanje :mrgreen:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 26 mar 2012, 18:04

Ama Svraka ulazi tjelom u Fejzica i dolazi do kontakata sto je automatski faul nad golmanom u petercu.Nije moguce da to ne znate.Eto zato je faul.

i da jeste i da nije faul, gotovo je ;) Real Madrid ili Barcelona izgube utakmice pa se ne žale, a ne Travnik
Ma jasno da je gotovo to svi znamo samo neka se zna kako je bilo ,tj nije bilo posteno radi se o klasicnoj povredi pravila nogometne igre koja je direktno uticala na rezultat.Cestitao sam vec na pobjedi ali zasto i ne iznjeti istinu.To nije sramota.Mozda da se sto manje desavaju ovakve stvari...

sve je super, sve je OK, ali primijetio sam da otkad Željo ima dobre rezultate, da se svi kao žale da ga guraju, da mu se štimaju rezultati, i tako te priče. :roll
Nista nemam protiv Zelje i mislim da su zasluzeno prvi.Samo sam komentarisao situaciju kod gola.Za to ruku u vatru stavljam da je prekrsaj,objasnio sam zasto.Molim te da mi ne stavljas ono sto ne tvrdim.Rekao sam da ovo sto se radi Travniku nije uredu.Citavo se prvenstvo sudi protiv Travnika otimaju se bodovi gdje god se stigne.To je sustina price.Niste dobro svatili bit.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 26 mar 2012, 18:07

Shvatili smo bit, NISI GLEDAO utakmicu, NE ZNAŠ pravila, al se zato buniš kako Travniku otimaju bodove.

Zaključati u tamnu prostoriju a ključ baciti. Dobitna kombinacija :mrgreen:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 26 mar 2012, 18:14

Inkognito je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Finta je što ovaj ne zna šta je fudbal a ni pravila. On konta da je peterac zakon. Nema veze ko je bliži lopti, igrač ili golman. Ispade situacija da golman samo treba da se zabije u igrača u petercu i to je automatski faul protiv napadača :mrgreen:

Eto ti mozga i logike.

@Papak, kako ću postaviti golove kad ih naša retardirana televizija nije ni snimila. Idi na temu FKŽ pa pitaj jesu li dva gola poništena. Seljak, ako se buniš, pogledaš utakmicu. Logika, valjda. Doduše ti si seljačina pa me ne čudi tvoja (ne)logika i (ne)razmišljanje :mrgreen:
Slusaj nakarado ljudska kontejner- rome.majmune glupi kada ti se vise ne da objasniti.
Da peterac je dio terena u kojem se kontakt sa golmanom tretira kao prekrsaj.Kazes lopta se mora uhvatiti.E to je vrh tvoje gluposti.Pogledaj kretenu malo bilo koju tekmu kada ide centarsut.Moze golman i boksati loptu valjda si i to negdje vidio ako ga samo pipne u tom trenutku napadac u petercu sudija automatski svira faul.Bas iz razloga o kome ti pricam cjelo vrijeme.Cuj golman mora uhvatiti loptu.E to je to sto ti ne znas .Ako ide samo na nju ne smije se pipnuti golman a kamoli ovo uraditi sto je Svraka uradio.A o ruci nismo ni pricali jos.Nerves lud kad kaze da mu je izbio rukom loptu...I necu se s kretenom vise raspravljati.Posto si glup kao noc budi pozdravljen i nauci bar osnovna pravila pa dodji na forum.Jer svima koji iole ista znaju o nogometu ova situacija je jasna kao dan.Klasican prekrsaj Svrake.Tebi i takvim neznalicama kao ti ja ne mogu crtati ...vazno je da su ljudi vidjeli ovo i nek donesu svoj sud...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 26 mar 2012, 18:18

Inkognito je napisao/la:Shvatili smo bit, NISI GLEDAO utakmicu, NE ZNAŠ pravila, al se zato buniš kako Travniku otimaju bodove.

Zaključati u tamnu prostoriju a ključ baciti. Dobitna kombinacija :mrgreen:
Zakljucati sa one dvije gore spomenute.Ajde sada budi pozdravljen majmune.... :lol:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 mar 2012, 18:23

Pretjerujete.Pripazite na rjecnik!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 mar 2012, 18:26

Bas se pocastise :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 mar 2012, 18:27

Edin TM87 je napisao/la:Bas se pocastise :lol:
da je aco tu, on bi ih poslo u turistički obilazak Banovića minimum 7 dana, a bistrik neće, on ih trpi :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 26 mar 2012, 20:31

Oba poništena gola su opravdano poništena.
U ovoj situaciji je, po meni, napravljen faul nad golmanom.
Međutim, @vidovitadjemila, suđenje nije bilo tendenciozno.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 mar 2012, 21:32

bagrcavi je napisao/la:
da je aco tu, on bi ih poslo u turistički obilazak Banovića minimum 7 dana, a bistrik neće, on ih trpi :mrgreen:
Na odmoru su 7 dana
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

rz_cile
Kontakt:

Post Postao/la rz_cile » 26 mar 2012, 23:19

bistrikboy je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Na odmoru su 7 dana
ne mora svaki put u Banovice...moze malo i u Bangkok :mrgreen:
LIMVO LIKCE DO BAGRO

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 mar 2012, 00:44

Cekamo da se smiri situacija u arapskom svijetu kako bi ih mogli slati u liBANon :mrgreen:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 mar 2012, 09:28

vidovitadjemila je napisao/la:Tako gruba igra a Travnik samo jedan zuti dobio i to Deni napadac :lol:
Žuti kartoni: Vasilić, Gušo, Jamak (Željezničar), Kasio, Zatagić, Ribić, N. Varupa, Popović i Lihovac (Travnik)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 27 mar 2012, 10:20

Travnik je klub sa dva lica.Kao domacini dozvoljavaju sebi sve i svasta,primjer zadnje utakmice sa Olimpicom pocetak
utakmice je kasnio deset minura zbog fizickog nasrtaja igraca domacina na igrace Olimpica u a na strani su naivni slikari.Zlo ce biti ako se nastavi sa takvim ponasanjem prvenstveno zbog mladih igraca koji su brojni u ekipi.
Vjerovatno ista iskustva imaju i druge ekipe koje gostuju u Travniku.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 27 mar 2012, 12:33

herbion je napisao/la:Travnik je klub sa dva lica.Kao domacini dozvoljavaju sebi sve i svasta,primjer zadnje utakmice sa Olimpicom pocetak
utakmice je kasnio deset minura zbog fizickog nasrtaja igraca domacina na igrace Olimpica u a na strani su naivni slikari.Zlo ce biti ako se nastavi sa takvim ponasanjem prvenstveno zbog mladih igraca koji su brojni u ekipi.
Vjerovatno ista iskustva imaju i druge ekipe koje gostuju u Travniku.
Zvijezda nikad nije pobijedila u Travniku, zadnji put je bilo neriješeno, valjda ovaj put pobijedimo...a nikad nismo imali problema kao gosti u Travniku, raja ba kulturna, jest da su vam ćevapi dobri hahaha.

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 29 mar 2012, 21:59

Evo mene opet....
Utakmica sa Zeljom...a cujte ljudi tako je kako je ...igralo se ....svasta se desilo .....opravdano ili ne odluka je takva a RAZLOG SLJEDECI

NE MOGU IZ PREMIJER LIGE ISPASTI DVA KLUBA IZ RS OVE GODINE I TO JE FAKAT....NAVLACI SE NA SVE STRANE DA ISPADNE TRAVNIK

MOZETE SAD PISATI KOLIKO GOD HOCETE DA SE OPET ZALIMO KAO I UVIJEK NO SAMO CU JOS OVO RECI

TRAVNIK OSTAJE I DALJE CETE IMATI RAZLOGA PISATI NA OVOJ TEMI

HVALA I VELIKI POZDRAV
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 30 mar 2012, 15:05

http://sportsport.ba/bh_fudbal/veziri-d ... boda/77609" onclick="window.open(this.href);return false;
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 30 mar 2012, 17:35

Denis Krklec, bivši vratar Varaždina, pronašao je novi klub u kojem će braniti do kraja sezone. Njegove usluge koristit će bosanskohercegovački prvoligaš Travnik, prenosi portal eVaraždin.

Nakon odlaska iz Varaždina, Denis Krklec je uspio pronaći novi klub u kojem će nastupati do kraja tekuće sezone. Premda je do kraja bosanskohercegovačke Premijer lige ostalo samo 12 kola, angažirao ga je Travnik koji se nalazi u nezavidnom položaju.

Travnik je trenutno 14. na ljestvici sa samo jednim bodom više od Kozare koja se nalazi u zoni ispadanja. Krklec će tako imati zadaću pomoći svom novom klubu da osigura ostanak u najjačem razredu bosanskohercegovačkog nogometa.

Krklec je napustio redove varaždinskog prvoligaša ove zime zbog financijskih poteškoća, no od tada je bio bez kluba. Pokušao je naći novog poslodavca u Kazahstanu, ali to se nije realiziralo, te se odlučio na selidbu u susjednu Bosnu i Hercegovinu.

Potpisom ugovora s Travnikom bivši varaždinski vratar je postao drugi najskuplji igrač bosanskohercegovačke Premijer lige. Ispred njega je po vrijednosti samo Zajko Zebe koji brani boje lidera prvenstva, sarajevskog Željezničara.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.