RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

emir987
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la emir987 » 13 avg 2009, 07:38

Ja samo kazem da ce biti prenos i da je to jos veci razlog da se navija jace i bolje! A naravno da ce svi koji mogu biti na Kosevu, i ja licno, biti ce nezaboravno!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 13 avg 2009, 09:57

Nek za subotu vazi ko za nekadasnja finala kupa 80-tih birivaktile: u gradu ostaju zene, djeca, starci i papci! :)
samo mostarski, samo bahato

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 13 avg 2009, 12:44

u koliko sati je tekma Sarajevo-Velez????i jel subota il nedjelja :?: :?: :)

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 13 avg 2009, 12:55

Red or Dead je napisao/la:u koliko sati je tekma Sarajevo-Velez????i jel subota il nedjelja :?: :?: :)
Subota,20.30 h.Nema prenosa,FK Sarajevo zabranilo.Sudija iz Širokog,Jelić tako da će ovo prava avantura biti.

Mene raduje što smo konačno stali na noge i što su se prepali !

NAPRIJED ROĐENI !
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 avg 2009, 12:58

Log Out je napisao/la:
Red or Dead je napisao/la:u koliko sati je tekma Sarajevo-Velez????i jel subota il nedjelja :?: :?: :)
Subota,20.30 h.Nema prenosa,FK Sarajevo zabranilo.Sudija iz Širokog,Jelić tako da će ovo prava avantura biti.

NAPRIJED ROĐENI !
Evo usrali smo se svi redom. :lol: :lol:

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 13 avg 2009, 13:00

Pa da niste ne bi zabranili prenos.Tu će biti prljave igre a još nama,omraženi,sudija sudi tako da će biti svašta na terenu.
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 13 avg 2009, 13:24

Zabrana TV prenosa od FK Sarajevo je jasan pokazatelj da oni nece birati sredstva kako da dobiju tu utakmicu ,
i to ti je stvarnost BH fudbala .... na koliko niske grane su spali svi ti klubovi ...samo brukaju svoje ime i istoriju ..

zamisli hebote , igraju Manchester i Liverpool i ovi prvi zabrane prenos hahahaha , vukojebina ..eto to smo !!
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 13 avg 2009, 13:30

Madafaka je napisao/la:
Log Out je napisao/la:

NAPRIJED ROĐENI !
Evo usrali smo se svi redom. :lol: :lol:
Je li niste??? :lol:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 13 avg 2009, 13:56

Gerrard je napisao/la:Kad dodje neko ko je zadnjih sezone vise se borio za opstanak , i kaze da se njih neko boji onda zamislite na sta lici nas fudbal ...

Jasno je zasto nema prenosa i eto vi ko neka sila pa zbog vas ne damo TV prenos , poslije Helsinborga i svega oko TV prenosa , necete vise gledati vjerovatno FKS na TV ekranima !

prica ti je bezveze , Helsinborg nema nikakve veze sa ovim prenosom , potpisali ste ugovor sa Euro Mediom za prenose premier lige i sta sad pricas ???
osnovni razlog je taj sto imate 1 bod nakon 2 kola i ne smijete sebi dopustiti kiks kao protiv Slobode ...,
jako ste kvalitetni ali i umorni , cuvat cete se za Cluj ...i to je ogromna Velezova sansa da uzme bar bod ,
toga ste svjesni i zato ste zabranili prenos ..

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 13 avg 2009, 14:00

Gerrard je napisao/la:Vidis ti ne znas sta je bilo kasnije izmedju FKS i BHT u vezi prenosa i sve je puklo sa njima ... a druga je stvar sto vi izmisljate neke stvari , svi znamo da se ove sezone NEDELJOM prenosi derbi kola , a mi igramo u subotu radi utakmice u cetvrtak a vi ste to povezali kako vama odgovara !

ODMAH TRAZITE ALIBI ZA PORAZ , AKO IZGUBITE BIT CE ZBOG TV PRENOSA HAHA !

NASA POSLA NIJE NI CUDO STO NAM JE FUDBAL OVAKAV KAKAV JE !

kakav alibi bola , pa ja cu biti na utakmici ...biti ces i ti vjerovatno pa cemo ovde posteno poslije reci , jel nategnuto ili nije ako Sarajevo dobije ??? ok ???

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 avg 2009, 14:00

Halo ba sta ste se nalozili? Dobili Travnik i Olimpik i mislite da vam niko nista ne moze? Kako ste smijesni malo je rec...

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 13 avg 2009, 14:05

Madafaka je napisao/la:Halo ba sta ste se nalozili? Dobili Travnik i Olimpik i mislite da vam niko nista ne moze? Kako ste smijesni malo je rec...
nismo se bola nalozili , Velez ima najbolji tim u zadnjih 10 godina i ubjedjen sam da ce na Kosevu odigrati dobro ,
tko kaze da Sarajevo nece pobjediti ? igra na domacem terenu i favorit je , ali ja sam ubjedjen da cete se iznenadit i Velezom ...
nadam se da vam nece samo svirati kakav sumnjivi penal , cesto nam se to desavalo na Kosevu ..

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 13 avg 2009, 14:11

Gerrard je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:Halo ba sta ste se nalozili? Dobili Travnik i Olimpik i mislite da vam niko nista ne moze? Kako ste smijesni malo je rec...
Ma nije ba svaka cast Velezu za pocetak ,ali svi znamo da se derbi utakmice prenose ove sezone nedeljom , a oni izmisljaju pricu da FKS zabranilo prenos ... mozes misliti i oni su ubjedjeni da je tako !
Što pričaš kad si neupućen,pa vidiš bolan da ne mogu prenositi Zrinjski upravo zbog toga što Zrinjski igra u nedjelju...Kako ste dali prenos protiv slobode,ako ste u zavadi sa BHT-om???

za zivot cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za zivot cijeli » 13 avg 2009, 14:14

pustite kitice za koseva samo lazu uzecet vi njima bod 1:1 aBd danas sam bas pricao sa basicem kaze dace vam bod i onda ce vidjeti da kupe koju utakmicu za opstanak u ligi... :lol:

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 13 avg 2009, 14:14

Gerrard je napisao/la:Poslije Slobode , se igrala utakmica protiv Helsinborga od koje se vise nismo uspjeli dogovoriti sa BHT-om !
A zar se prije Slobode nije igrala tekma sa Spartakom???Ni tu tekmu vam nisu prenosili...

hara17
Kontakt:

Post Postao/la hara17 » 13 avg 2009, 14:25

Gerrard je napisao/la:
bayer 04 je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Poslije Slobode , se igrala utakmica protiv Helsinborga od koje se vise nismo uspjeli dogovoriti sa BHT-om !
A zar se prije Slobode nije igrala tekma sa Spartakom???Ni tu tekmu vam nisu prenosili...
Sad da ja napisem za Spartak ti bi rekao za netso trece , ni protiv Spartaka nismo dali prenos zato sto , smo i tu nastimali utakmicu ,inace mi smo poznati po stimanju utakmica !

A ti za zivot cijeli, borite se za opstanak par godina i ti onda kazes nesto haha !
nije da niste dali protiv spartak prenos vec ni jedna televizija nije bila zainteresova sto je sramota

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 avg 2009, 14:28

U Evropi nisu dali prenos jer su se bojali slabe posjete, to je svima jasno kao dan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 13 avg 2009, 14:38

Gerrard je napisao/la:Kad dodje neko ko je zadnjih sezone vise se borio za opstanak , i kaze da se njih neko boji onda zamislite na sta lici nas fudbal ...

Jasno je zasto nema prenosa i eto vi ko neka sila pa zbog vas ne damo TV prenos , poslije Helsinborga i svega oko TV prenosa , necete vise gledati vjerovatno FKS na TV ekranima !
Koga bola briga za FCS??? Znas koliko me briga za vas...Prije nekoliko godina, bila je utakmica u Vrapcicima i vasi su dosli medu nase i kad ste dali poceli su ko naivjat. A onda smo se mi na njih zaletili. Ja sam bio medu najzustrijim, da je bilo vise vremena nebi zive glave izvukli. I mogu vam rec da sam uzivo. Nevolim vas. Sve ste ko fini kad ispadamo a kad ide bolje krivo vam. Maaarss ;)

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 13 avg 2009, 15:10

Ovo nema nikakve veze sa Hordama.Što sad petljate navijače ? Cccc...

Nego,morate priznati da je malo strah prisutan pošto Velež ne samo da pobjeđuje već i igra najljepše u državi.Vidjet ćete to i sami na Koševu,toliko pasova,akcija i šuteva nije bilo po 3-4 utakmice zajedno prošle i pretprošle sezone.
Nije uredu to što nema prenosa,ali hajde nema veze...
Ajd pozdrav !
Nek bolji pobjedi..

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 avg 2009, 15:11

Virtu4l je napisao/la:U Evropi nisu dali prenos jer su se bojali slabe posjete, to je svima jasno kao dan.
Hahaha kako si malouman :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.