Panini Online Sticker Album
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Panini Online Sticker Album
EDIT
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 20 apr 2014, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je doslo na 00:00 i vratilo se na pravo vrijemealan_kardec je napisao/la:nisam otpakovao, samo probao.LiverpoolREDS je napisao/la:jesil ti uspio otpakovat ili i tebi vrati timer u normalu(kako bi trebalo biti)alan_kardec je napisao/la:fercera ovo sa štimanjem sata što reče brat scouser
probajte!
naštimao na satu 2:38 i promjenio datum na 21.04. i ono mi poče odbrojavati 22 minute do otvaranja novih kesica, ali sam brzo vratio na realno vrijeme,reko da me ne skontaju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
a
Zadnja izmjena: zla2, dana/u 21 apr 2014, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
- alan_kardec
- Kontakt:
Otelo je napisao/la: Meni je doslo na 00:00 i vratilo se na pravo vrijeme
šta znam, onda su valjda i klocevi sa fife provalili caku i ne može više.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
EDIT!
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 20 apr 2014, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
- Fantasista
- Kontakt:
Ma budalaštinja, veći ćejf ujutro uz kafu otvoriti 5 paketića i lagano se trejdovat. Ovako na silu je bezze!
Probat cu ovo sa promjenom drzave na fifa profilu, doslo je na 6min.alan_kardec je napisao/la:Otelo je napisao/la: Meni je doslo na 00:00 i vratilo se na pravo vrijeme
Stavite Japan, kod njih je sad 02:54

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni je samo krivo sto ce i to proci za 10-ak dana. Da bogdu ima 700 slicica da se skuplja mjesec danaFantasista je napisao/la:Ma budalaštinja, veći ćejf ujutro uz kafu otvoriti 5 paketića i lagano se trejdovat. Ovako na silu je bezze!

- alan_kardec
- Kontakt:
eto nek sam i to saznao, ali neću ovako skupljati. nije to to.
a ovim likovima što su već ušli u onaj hall of fame, svaka čast što su syebali fifa-ine kloceve.

a ovim likovima što su već ušli u onaj hall of fame, svaka čast što su syebali fifa-ine kloceve.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
RadiOtelo je napisao/la:Probat cu ovo sa promjenom drzave na fifa profilu, doslo je na 6min.alan_kardec je napisao/la:Otelo je napisao/la: Meni je doslo na 00:00 i vratilo se na pravo vrijeme
Stavite Japan, kod njih je sad 02:54

-
- Kontakt:
glavu na panj dajem da ce najmanje 15 likova sad sa foruma sto skuplja slicice mjenjat vrijeme i drzavu
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Eto ybo vas soxx
Kud rekoh sad mi je krivo 

Evo, radit cu prvi to.tribalhardcore je napisao/la:glavu na panj dajem da ce najmanje 15 likova sad sa foruma sto skuplja slicice mjenjat vrijeme i drzavu
Priznat cu.
meni ne radi otac ga y.e.b.o 

- alan_kardec
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Evo, radit cu prvi to.tribalhardcore je napisao/la:glavu na panj dajem da ce najmanje 15 likova sad sa foruma sto skuplja slicice mjenjat vrijeme i drzavu
Priznat cu.
ako već radiš otvori drugi acc pa preko njega mjenjaj vrijeme.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
I to sto kazesalan_kardec je napisao/la:Otelo je napisao/la:Evo, radit cu prvi to.tribalhardcore je napisao/la:glavu na panj dajem da ce najmanje 15 likova sad sa foruma sto skuplja slicice mjenjat vrijeme i drzavu
Priznat cu.

Kad se istusiram otvorit cu novi.
Jedan savjet, stavite nesto normalno da vam dolaze 3 paketica u normalno vrijeme.
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 20 apr 2014, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
otelo i sta imas od toga sto varas ? ? ? ?
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
Taman da ga banuju ako ne zbog varanja sa vremenom, makar zbog duplog akauntaalan_kardec je napisao/la:Otelo je napisao/la:Evo, radit cu prvi to.tribalhardcore je napisao/la:glavu na panj dajem da ce najmanje 15 likova sad sa foruma sto skuplja slicice mjenjat vrijeme i drzavu
Priznat cu.

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Još uvijek caka s vraćanjem sata na zimsko vrijeme fercera 

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.