Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

miky_hz
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2009, 17:09

Iniesta je kao mali trenirao u Realu, i onda sa 12 godina seli u Barcelonu i tu nastavlja da trenira,da ste na vrijeme prepoznali talenat sad bi bio vas :mrgreen:

nedavno je bila anketa medju navijacima Reala koga bi najvise zeljeli u Realu i najvise glasova je imao Iniesta :mrgreen: al jbg kasno su se sjetili :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 avg 2009, 18:40

Evo da potkrijepim svoje argumente...u tekstu se navodi da je Valdano obečao još jedno pojačanje do kraja ljeta..
alternative Ribi i Silva
http://www.defensacentral.com/real_madr ... pellegrini
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 28 avg 2009, 18:50

miky_hz je napisao/la:Iniesta je kao mali trenirao u Realu, i onda sa 12 godina seli u Barcelonu i tu nastavlja da trenira,da ste na vrijeme prepoznali talenat sad bi bio vas :mrgreen:

nedavno je bila anketa medju navijacima Reala koga bi najvise zeljeli u Realu i najvise glasova je imao Iniesta :mrgreen: al jbg kasno su se sjetili :P
iniesta je trenirao u albaceteu i sa 12 godina presao u barcu ,nema nikakve veze sa realom !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 avg 2009, 18:52

Bio je na probi u Realu neznam koliko je imao godina al bio je na probi..nije prošao...ako niste zaključili..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 avg 2009, 18:56

hocete li Bilala haha....Perez ce vas povaliti ko niko..silne pare potrosene a u primeri i ligi prvaka nemate sta traziti :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2009, 18:59

CRNI_SA je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Iniesta je kao mali trenirao u Realu, i onda sa 12 godina seli u Barcelonu i tu nastavlja da trenira,da ste na vrijeme prepoznali talenat sad bi bio vas :mrgreen:

iniesta je trenirao u albaceteu i sa 12 godina presao u barcu ,nema nikakve veze sa realom !

Tacnije trebao je da trenira u Realu,ali su ga roditelji u zadnji trenutak odveli u Barcelonu 8-)

zezno sam se malo bio uglavnom znam da je trebao da trenira u Realu a ja otiso da je trenirao :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 avg 2009, 19:03

Saurman je napisao/la:hocete li Bilala haha....Perez ce vas povaliti ko niko..silne pare potrosene a u primeri i ligi prvaka nemate sta traziti :D
Što si mi lip ko te takvog napravi...odgovor znaš...muči svoje..kako li če se Ibra uklopiti...ako se povrjedi ko če ga zamijeniti...ako klempo fasuje koji crveni kako če Puyol odigrati....ako Messia izdaju koljena...ako Valdes nepopravi ispucavanje...ako Toure i Keita fasuju malariju u Africi...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2009, 19:06

Raul_64 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:hocete li Bilala haha....Perez ce vas povaliti ko niko..silne pare potrosene a u primeri i ligi prvaka nemate sta traziti :D
Što si mi lip ko te takvog napravi...odgovor znaš...muči svoje..kako li če se Ibra uklopiti...ako se povrjedi ko če ga zamijeniti...ako klempo fasuje koji crveni kako če Puyol odigrati....ako Messia izdaju koljena...ako Valdes nepopravi ispucavanje...ako Toure i Keita fasuju malariju u Africi...
Ja se ovdje vise ne bih javljao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 avg 2009, 19:10

spanska lutrija-izvucena šestica u Madridu :D :D :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2009, 19:13

Saurman je napisao/la:spanska lutrija-izvucena šestica u Madridu :D :D :D
Haj razguli sa teme,i brini hoce li Mesiju ko slomit nogu :twisted:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2009, 19:14

Pa nije Messi Robben da mu noge lome :P jeste seljaci teski ,jedva cekate da se neko povrijedi ccc,ni najvecem dusmanu se netreba nesreca prizivati al vi ste vazda naopaki bili pa nek vam bude ;)

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 28 avg 2009, 19:16

Nail for Real je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
Ja se ovdje vise ne bih javljao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pa nemoj se ni javljati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2009, 19:22

pa nemoj se ni javljati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Haj vi barcelonisti .... da ne kazem sta 8-)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 avg 2009, 20:06

Ama sta ce vise Realu sredina i napad . Bolje kupiti stoper na vrijeme
Kada ima love moze se sve .. Sto ne bi pokusao dovesti Vidica, Terrya, ...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 avg 2009, 20:27

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ama sta ce vise Realu sredina i napad . Bolje kupiti stoper na vrijeme
Kada ima love moze se sve .. Sto ne bi pokusao dovesti Vidica, Terrya, ...
Pa oslabili bi Liverpoolove protvnike nema smisla :mrgreen:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 28 avg 2009, 22:28

CRNI_SA je napisao/la:

Ako ne znas nemoj se ni javljat. Iniesta je poceo u Real Madridu. u Madridu nisu skontali kakav talenat imaju, pa je momak otiso u La Masiu, Barcinu skolu.

On je se rodio u Albaceteu

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 28 avg 2009, 22:47

jbo vas Iniesta sad je Barcin i boli me k za njim...joj sto bi bilo ljepo da na nas Valdano i Pero iznenade nekim pojacanjem(Ribi,Silva) do kraja prelaznog roka :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 avg 2009, 23:03

Ako dovede Silvu...Pero je obavio najbolji posao u godini...uklopio bi se savršeno...lopta Xavia..prodornost Inieste.
osječaj za prostor...šut ona bomba....više bi čak volio njega nego Ribia...

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 28 avg 2009, 23:06

Raul_64 je napisao/la:Ako dovede Silvu...Pero je obavio najbolji posao u godini...uklopio bi se savršeno...lopta Xavia..prodornost Inieste.
osječaj za prostor...šut ona bomba....više bi čak volio njega nego Ribia...
jbg kako god on nije bolji igrac od Ribija,Silva je ipak samo zamjena za Iniestu i Xavia u Spanskoj repki...stoji to da je odlican igrac,ali nije bolji od Riberya u to sam siguran 100%...ali ako bi i on dosao ne bi bio nezadovoljan :)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 avg 2009, 23:11

On je za mene fantazija od igrača...jedna lopta za CR9,Kaku i Ribia premalo...a on bi se uklopio savršeno po lijevom krilu...najdraži mi igrač koji neigra u Realu...svako ljeto molim boga da ga dovedu...kako lagano igra sve izgleda lahko...počeču kao Harrison...stavi ču potpis Silva čekamo te u Real....

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.