Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
i bparena je back, samo pod drugim nickom, ko i jaran mu makaš 

naprijed rejal
Makash jeste, ali ne vjerujem da je onaj Mister bparena. Ne znam kako si ti jedini skontao, valjda bi svi prepoznali, kao recimo makasha.Sveti je napisao/la:i bparena je back, samo pod drugim nickom, ko i jaran mu makaš

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma kakvi, rerna je uradio jedan od pametnijih poteza u zivotu, tj. otisao sa foruma. Naravno ako ne racunamo sliku sa Barbarezom.
Ne bih ja rekao da je to on. Ne osjeti se taj sentimentalni ton u njegovim postovima
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ne, nick je promijenjen nakon što je fasovo ban, nakon ustanka protiv totalitarizma koji je predvodila moderacija, gotovo identična situacija zbog koje je i @Portillo bio primoran mijenjati prvobitni nickname. Mada ne znam ni što ti odgovaram na ovo, ta titula mi je bitna kao Hitleru obećanje koje je dao Staljinu ili državi Poljskoj.Sveti je napisao/la:Makaš jesil ono ti promijenio nick nakon što si okrunjen kantom foruma? vidim pričate o nekim kompleksima, pa et, samo da spomenem onako usput

A upravo si ti prvi spomenuo i započeo priču o nekakvim kompleksima pa si zaobišao odgovoriti mi na pitanje jer si provaljen.
Da vidimo tu fuziju Mourinha i AncellotijaSteveHeighway je napisao/la:U poređenju sa tobom ja ti dođem kao fuzija Mourinha i Ancelottia,da ne govorim za 90 % ovog foruma kojeg čine obični nemači pojma i pokušaji znalaca. Naravno,ne bih da ih imenujem da im džaba nabijam komplekse,oni ce se sami pronaci u tome,to gospoda poput mene ne radi.
SteveHeighway je napisao/la:Gledam pregled utakmice Monaco-Juve tek vcrs evo i vidim da je Monaco za klasu bio bolja ekipa,pa pojeli ih jbt,Real ce genocid da izvrsi...
Nakon ovakvih izlijeva gluposti bila su potrebna 3 dana da ponovo izađe iz mišje rupeSteveHeighway je napisao/la:Kako ti znas na sta sam ja mislio tacno kad sam rekao genocid? Za mene je to 2 rrazlike pa bio to cak i minigenocid jer i to je vrsta genocida zar ne ?
Koliko hvalite odbranu sramota bi bilo da recimo obje izgubite po 2-1 sto je 4-2 u globalu hmm zar ne? Dakle genocid.
Kakve lazi notorne. Nestao si s lica zemlje, i tek kasnije se pojavio nakon laskave titule. I to opet ne bi promolio njusku da te neko sa madridovog pdf-a nije provalio i skontao da si ti. Mani se vadjenja na banove kanto 

naprijed rejal
- SteveHeighway
- Kontakt:
Pakaš ne tri nego 14 jer sam imao obaveza u Banovicima.
Za monaco sam bio u pravu pojeli ih ljudi.
A za real je,objasnio sam to na temi juvea,bila u pitanju obrnuta psihologija gdje bih ja bio u win win situaciju ali takvi poput tebe to ne kontaju.
Za monaco sam bio u pravu pojeli ih ljudi.
A za real je,objasnio sam to na temi juvea,bila u pitanju obrnuta psihologija gdje bih ja bio u win win situaciju ali takvi poput tebe to ne kontaju.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Ne seri SherlockSveti je napisao/la:Kakve lazi notorne. Nestao si s lica zemlje, i tek kasnije se pojavio nakon laskave titule. I to opet ne bi promolio njusku da te neko sa madridovog pdf-a nije provalio i skontao da si ti. Mani se vadjenja na banove kanto

Još bi momčina da mu se ovdje neko pravda, budi čovjek koliko toliko i odgovori na postavljeno pitanje. Ako nećeš, konstatovat ćemo da je došlo do provale i to je to, vrlo jednostavno.
kako vam se više da vrijeđati i svađati na licnoj bazi
dajte malo kvalitetnijih šukova
Svetac, svrati slobodno u našu avliju, cestitaj ko covjek
....necemo te zayebavati, šta ti je
šta se se to stisli nešto

dajte malo kvalitetnijih šukova
Svetac, svrati slobodno u našu avliju, cestitaj ko covjek

šta se se to stisli nešto

Pošto je očigledno da od tvog odgovora nema ništa jer je došlo do provale, haj da ti održim malu lekciju iz pravopisa.Sveti je napisao/la:Pravdas se cijelo vrijeme
CIJELO VRIJEME ne postoji, vrijeme nema cjelinu, nema kraj. To si trebao naučiti već u osnovnoj, ali znaš kako se kaže, nikad nije kasno za učenje.
Eh sad nastavi o kompleksima

- SteveHeighway
- Kontakt:
Po postovima mogu upratit da je @sveti dobar lik,neiskvaren,ljudina dok je rajaz zao,hinja pakaš te veliki nemač pojma kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar na svijetu. Mogao bi te kolega let3 naučit štošta.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Vidi Svetac što te Curry hvali. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
@Sveti sveti a hoću li ja biti kompleksaš ako postavim ovu sliku

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Pišeš nebuloze,imaš PP.messilla je napisao/la:Vidi Svetac što te Curry hvali.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Džaba se trudiš momčino.SteveHeighway je napisao/la:Pišeš nebuloze,imaš PP.messilla je napisao/la:Vidi Svetac što te Curry hvali.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- SteveHeighway
- Kontakt:
Također.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.