Brz, prodoran, ima dobar dribling

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Spominje se i Hudson Odoi na posudbu. Diaby je top, ali preskup.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:00Kako bi nama na krilu legao Diaby iz Leverkuzena.
Brz, prodoran, ima dobar dribling![]()
CR bi mescini i u Mainz, samo da igra LP i da nabija statistiku.
Jel moguće ovo?Desperado09 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 21:22Ovaj Lindstrom iz Eintrachta top zahvalan igrač. Ako smijem uporedio bih ga sa Valverdeom iz Reala. Neumoran trkač, solidna tehnika, top timski igrač.
Nadam se da Kehl razmišlja i vidi isto kao i ja.
Komotno ostaviti im Knauffa u zamjenu za njega.
Konzerve su isto zainteresirane za Lindstroma , a Frankfurt trazi € 30 miliona odstete.Desperado09 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 19:00Jel moguće ovo?Desperado09 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 21:22Ovaj Lindstrom iz Eintrachta top zahvalan igrač. Ako smijem uporedio bih ga sa Valverdeom iz Reala. Neumoran trkač, solidna tehnika, top timski igrač.
Komotno ostaviti im Knauffa u zamjenu za njega.![]()
P. S. Pominje se opet i Bensebaini. Transfer moguć u zimskom roku, iako mu na kraju sezone ističe ugovor.
klasični modus operandi da se na ovakav način preko medija pokuša destabilizirat naredni protivnikDesperado09 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 19:00Jel moguće ovo?Desperado09 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 21:22Ovaj Lindstrom iz Eintrachta top zahvalan igrač. Ako smijem uporedio bih ga sa Valverdeom iz Reala. Neumoran trkač, solidna tehnika, top timski igrač.
Komotno ostaviti im Knauffa u zamjenu za njega.![]()
P. S. Pominje se opet i Bensebaini. Transfer moguć u zimskom roku, iako mu na kraju sezone ističe ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.