Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
@greivis nikad nije dobila mašu... čisto sumnjam da bi sad... ma halep najbolje igra period od marta do jula...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vjerujem da ce mala Eugenie prije doci do GS, nego li Caroline.
Imala je i Caroline dosta srece, ali se stalno držala odvratnog mi tenisa. Možda šta i promjeni, ali dok se to ne desi, ništa od nje.
Imala je i Caroline dosta srece, ali se stalno držala odvratnog mi tenisa. Možda šta i promjeni, ali dok se to ne desi, ništa od nje.
Nisikori mi je dobro poznat, dugo je medju prvih 20-30. Gledao sam njegov polufinalni i finalni nastup na US Openu. Iskoristio je slabiju igru Djokovica i prilicno zakazao protiv Cilica. Nije on kapacitet da bude nivo Conge ili Vave, a da o drugima ne govorimo...... Mozda i osvoji nesto s obzirom na konkurenciju.MaGiCa je napisao/la: Novo ime koje se pojavilo, dok si ti spavao snom pravednika, je Kei Nishikori.
Kada je fit i igra na vrhuncu, mozhe da izbaci bilo koga i osvoji Tier1 turnire na bilo kojoj podlozi, sem mozhda trave.
Takodje, ide novi mladi talas koga predvodi Kyrgios, a u kome su i Zverev, Coric, Kokkinaikis, ali trebat ce im vremena da postanu real deal-ovi. Generalno, generacije 1989-93. su najslabije u istoriji tenisa za sada.
Ove koje si nabrojao uopste ne poznajem. Vidjet cemo.....
Tenis je u krizi kao sto je bio nakon odlaska Samprasa, Agasija, Bekera, Raftera i ostalih..... Kada su se Fedu pridruzili Nadal, Djokovic i Marej, tenis je ponovo bio na vrhuncu. Mislim da je i sada pred nama slican period, vjerovatno i gori.... U prelaznom periodu o kojem govorim do izrazaja su dosli igraci poput Hjuita, Filipousisa, Safina, Nalbandina, Ferera (Ferero), Rodika itd. Ne mogu se oteti utisku da su nabrojani klasa u odnosu na ove koji ce naslijediti Feda i Nadala, Djokovica, i Mareja. Vava, Conga, Berdih, Ferer.... svi se primicu kraju karijere.
Zao mi je Delpa. Da ga povrede nisu ubile on bi sada tamanio sve redom.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nick Kyrgios će biti odličan teniser. Samo ako nastavi ovako da se razvija. I ja sam se bojao za tenis nakon što ovi odu ali ima tu igrača Kyrgios, Kokkinakis, Zverev, Čorić, Jasika... buduće zvijezde.
Nadam se da će sad biti odličan meč, sve zavisi od Wawrinke. Ako on odigra kako treba bit' će odlično a ako ne ovo će biti lagana pobjeda Novaka.
Nadam se da će sad biti odličan meč, sve zavisi od Wawrinke. Ako on odigra kako treba bit' će odlično a ako ne ovo će biti lagana pobjeda Novaka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ko prati mlade, zna da za tenis nema zime u budućnosti...teško će se navijači ovih sada zvijezda ikada identificirati podjednakim žarom sa nekim od nadolazećih zvijezda...
ali što se tiče samog tenisa, nema zime...štaviše
shminka je napisao/la:Ko prati mlade, zna da za tenis nema zime u budućnosti...teško će se navijači ovih sada zvijezda ikada identificirati podjednakim žarom sa nekim od nadolazećih zvijezda...
Dobro rečeno:
što se mene tiče kada Rafa ode iz tenisa mislim da me taj sport neće više zanimati niti ću ga pratiti i nervirati se...
Neke stvari se nikada ne mijenju. Vec x puta vidjen duel Noleta i Vave. Novak ga ima, u drugi set Vava ulazi apaticno sa malo samopouzdanja... umjesto da Nole nagazi on grijesi u trenucima kada treba lomiti duel. Vraca Vavu u zivot. Ocekujem zestom tenis u nastavku, tek treba eksplodirati. Vava kada osjeca samopouzdanje pogadja nevjerovatne uglove bekendom.....
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Kako se Stan taktički pripremio za ovaj meč, fascinantno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jasta se pripremio ...
prvo na pocetku drugog masi zicrr za bl a onda na 5;4 i servis grijesi kao nikad :/
Nek izgubi sad...marej ce svakako osvojiti
prvo na pocetku drugog masi zicrr za bl a onda na 5;4 i servis grijesi kao nikad :/
Nek izgubi sad...marej ce svakako osvojiti
Ja sam vidio Stana koji je bio izuzetno strpljiv i nije srljao, na kraju je kvalitet Đokovića isplivao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako covjek vraca u igru Stana, nevjerovatno..
Sve više mislim da bi Andy mogao uzeti AO.
Sve više mislim da bi Andy mogao uzeti AO.
Svaki put kada Nole zada psiholoski udarac Vavi malo povuce rucnu i pruzi mu priliku da ze vrati. Sva sreca za njega pa ni Vava ne moze uhvatiti pravi ritam.
Ako prodje u finale Nole ce biti za par procenata agresivniji i bez sumnje igrati bolje, posebno u kljucnim trenucima. Protiv Mareja je uvijek favorit.
Ako prodje u finale Nole ce biti za par procenata agresivniji i bez sumnje igrati bolje, posebno u kljucnim trenucima. Protiv Mareja je uvijek favorit.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali kako se Nole brani.
To je taj problem Novaka, ono što ima Nadal, ne popušta ni jedne sekunde. Sreća njegova je ta što i Waw ne igra dobro, puno griješi i ne koristi te padove u igri Novaka.
To je taj problem Novaka, ono što ima Nadal, ne popušta ni jedne sekunde. Sreća njegova je ta što i Waw ne igra dobro, puno griješi i ne koristi te padove u igri Novaka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Takav mu mentalitet, nema tu pomoci....
Al opet, izuetno se nosi sa tim nedostatkom....
Al opet, izuetno se nosi sa tim nedostatkom....
Stan je shvatio da mu ovaj meč izmiče iz ruku, sad će da roka iz svih oružja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I evo brejka uz veliku pomoć Đokovića.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako samo Novak varira..
Vava igra dosta bolje.
Vava igra dosta bolje.
Ako nastavi s oscilacijama, baj baj za noleta, a onda majstor iz Danblejna ide po novi GS
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Stan je uzeo apsolutno sve što mu je Đoković ponudio. Mislim da je Andy trenutno veoma sretan, naravno, ako gleda meč, tj. ako ne igra Warcraft.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Wawrinka tokom cijelog meca drzi konce u svojim rukama.
Strasno je agresivan od pocetka, a sad kad je pronasao i ritam, Novaku se definitivno ne pise dobro.
Strasno je agresivan od pocetka, a sad kad je pronasao i ritam, Novaku se definitivno ne pise dobro.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.