Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Naredne hefte sa Burnleyem eto i Thiaga i Ende.Salah vrlo blizu a i Kostas. 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bradleyu umro otac.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A mislili smo da će biti bolji od Sterlinga.
jbg nije se sa psihom zajebavat
- JayCatwright
- Kontakt:
Kažu nema Szobe sutra. Nema nafakaškije ekipe od Arsenala. Prvo Bradley, sad ovo.
Žao mi čovjeka baš. Nekad je obećavao stvarno, al eto nikad ne znaš šta čovjeka može snaći.
Robbo lijevo, Joseph desno, TAA u sredinu sa Maccom i Jonesom i trpanje može da počne.JayCatwright je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:46Kažu nema Szobe sutra. Nema nafakaškije ekipe od Arsenala. Prvo Bradley, sad ovo.
Ne mogu da vjerujem da baš sad umre Bradleyu otac i Szobo se povrijedi 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne znam, meni je Gomez dosta bolji lijevo, tako da bih ja sa njim tu krenuo sutra, a sa Trentom desno, očekujem Elliotta u srediniFuerza je napisao/la: ↑03 feb 2024, 23:02Žao mi čovjeka baš. Nekad je obećavao stvarno, al eto nikad ne znaš šta čovjeka može snaći.
Robbo lijevo, Joseph desno, TAA u sredinu sa Maccom i Jonesom i trpanje može da počne.JayCatwright je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:46Kažu nema Szobe sutra. Nema nafakaškije ekipe od Arsenala. Prvo Bradley, sad ovo.
Jutro, idemo početi negativno.
Raspad sezone počinje danas...
Raspad sezone počinje danas...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
svaku jacu tekmu smo prvi primili gol, valjda danas bude drugacije jer ce se oni luzeri raspasti ako zabijemo prvi 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Darwizzy klupa 

ne svidja mi se vezni red
Dugo nismo imali ovako los sastav, cudo treba da ne izgube danas
Nije loš ali nije ni prikladan za ovakvu utakmicu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I klupa slaba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.